![]() |
Gözümden düstün .. :( |
hayırlı olsun hocamıza inş başarılı olur inş. ilk 5 içinde falan bitirir ligii |
Alıntı:
|
yorumsuz |
bursayı kaale almıyorum rakibimiz değil. |
Alıntı:
|
hocam inönüdeki maca öle bi taktikle cikki besiktasimiz bursaya 8 tane atsin, sen nede olsa bu konuda tecrübelisin |
sağlam hoca beşiktaşı bırakmadı bırakmak zorunda bırakıldı onun demirörenden daha ii bir beşiktaşlı olduğunada şüphe yok ben kendisine başarılar diliyorum son maçta adamaın bırakacağı belli idi taraftar sahip çıkmadı şimdi bursa taraftarı sahip çıkıyor die nie kızıyoruz kimsenin gözünden düşmesin o tam bir beşiktaşlıdır bunu unutmayalım bence |
ağlaya ağlaya 2 kere bu kulüpten gönderilmiş, Beşiktaşın öz evladı olan bu adamı bukadar acımasızca eleştiren insanları anlayamıyorum anlamakta istemiyorum. Profesyonellikte bunlar doğaldır, en fazla imkanı veren yere gidecek tabikide, ne diyecek imzaladığı kulubun taraftarınımı kötüleyecek. Şu Tepkiler bile bursayı adam yerine koymaktır. Nedir bu bursa takıntısı ya, bırakın arkadaşlar, bursa kimmiş, bukadar tepki vererek bile onların işine gelen şekilde hareket ediyoruz. B-k ta sinek olmayacak bi camiayı bu kadar nefretle anıp adam yerine koymayalım. Ağlayarak her gidişinde hepimizin içini ağlatan adam içinde bukadar acımasız olmayalım. Bu gaddarlık bize yakışmıyo arkadaşlar. |
ya bu teksas tommiksler hem bjk düşmanı hemde bizde ne kadar adam varsa aldılar. ertuğrul başarılı olamaz.. |
Türkiye`de Saat: 23:32 . |