![]() |
Alıntı:
|
" Sanki Moskova Senfoni Orkestrası Gibi Mükemmel Bir Ahenk 16 Yıldır Maç Anlatıyorum Böyle Bir Atmosfer Görmedm BU TRİBÜNLER ŞAMPİYONLAR LİGİNE TARİH YAZIYOR LİVERPOOL LU TARAFTARLAR MAÇI DEGİL TRİBÜNLERİ SEYREDİYOR......... gercekten super bı geceydı |
|
bobooo boooboo boooboo çok babasın boboo ahh ahhh nerde o günler... çocuklar inanın inanın çocuklar güzel günler göreceğiz güneşli günler... |
katılan arkadaşlara teşekkürler |
sergen in chelsea ye attığı gollerde sabri ugan çıldırmıştı o da benim unutamadıklarım arasında.bide barça maçı vardı.o da unutulmaz... |
Koray yerden gol gol gol!!.. koray attı tarihi bir maç izliyoruz tarihi.korayın golü beşiktaş 4-3 önde. 10 kişi Beşiktaş 4-3 önde tarihi süper bir derbi Koray attı 3. şutu gol oluyor.2 defa denedi 3.sü gol oldu.Koray Koray.Beşiktaş 4-3 önde .Kadıköyde Beşiktaş 4-3 önde .. " Eskisehir'den ablamlardan Malatya'ya memlekete donuyoruz arabada sadece babam var ve Darende'nin kivrim kivrim virajli yolunda direksiyon salliyorum. Arabam kah cukurca bir yere iniyor radyo yayini kesiliyor kah rampa cikiyoruz o da ne Besiktasimin golu-kirmizi kart-Pancu kaleye geciyor veeeeeeeeeee Koray Koray Koray :D inanilmazi basariyor Karakartalim... Benim icin cok ama coook ozel bir gundu cunku uzmanlik sinavi berbat gecmis ve sirf bu yuzden 5 gun boyunca ufacik cocuklar gibi agladigim birgun idi. Gururlandim macsonu ve iste o mactan sonra Sergen'in sozleri... |
liverpool macında bobonun golü attıktan sonraki spikerin sevincini ne zaman dinlesem tüylerim diken diken oluyor |
korayınki bir başka harikaydı. |
Türkiye`de Saat: 06:56 . |