![]() |
nouma önliberomuydu:D |
Alıntı:
ya aslında formasının hakkını verebılecek bı oyuncuya benzişyo |
Tjikuzu bence iyi bir futbolcu ama 2. Nouma olacam diyorda, okadar da uzun boylu değil. :) |
Ne alaka yaa Pascal da RuH vardıı... Adam tam bir Beşiktaş aşığıydı... Sanmıyorum onun da böyle Pascal gibi olabileceğini... |
ya karşılaştırdığınız adam cisse bide yuh kariyerleri ortada 2 sininde açın vikiden bi bakın. kaldı ki beğenmediğiniz cisse Beşiktaşın en çok top kazanan ve en isabetli pas atan oyuncusu.Disiplinsiz belki ama onuda teknik kadroya bağlıyorum başkada birşey değil |
zenci olsun fenere koysun |
yha pascal nouma besıktas tayken yenılgıyı kabullenemıodu savascıydııı adam her yenıldıımz macta kırmızı görürdüüü adam hem takıma hem taraftara asıktııı kmsenn öle olupta onun yerini alabiliceğini sanmıyorum !!1 |
İyi niyetli ve çalışkan bir isim ama kapasitesi belli. Büyük takım oyuncusu değil bana göre. Şampiyonluk yolundaki rakiplerimiz önemli transferler yaparken bizim böyle isimlerle ilgilenmemiz pek hoş değil. Geremi gibi bir isim lazım mutlaka.. |
Alıntı:
bencede kimse pascal gibi olamaz(: |
allahım kimlere kaldık ya küçük takımların büyük oyuncularını koca beşiktaşa layık görüyorlar |
Türkiye`de Saat: 14:44 . |