![]() |
tello'dan garanti Mustafa Denizli ile bir ara ters düşen Rordigo Tello, ikinci yarıda fırtına gibi eseceğini söyledi. Şilili oyuncu, "İlk yarıda inanılmaz puan kayıpları yaşadık. Bu durum stresimizi daha da artırdı. Ancak ikinci yarıda puan kaybımız çok az olacak. Derbilerde rövanşları alacağımıza da inanıyorum. Taraftarımıza şampiyonluk hediye etmeyi arzuluyoruz" diye http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dkonuştu. |
Hep konuşanların, ağzı çalışanların halini görüyoruz, top oynamak lazım, konuşmak değil. |
haklısın emre abi ama kendilerinde olusan sucluluk duygusu aza indirgemeye calısıyorlar |
yahu birisi bizim topculara konusma yasagi getirsin kaptanlar haric herkez sussun sadece isini yapsin hey allahim ya her birinin bir gazetede bir demecini gormedigim gun olmayacakmi kardesim yaw |
Boş boş konuşuluyor işte, bizde hesapta inanıyoruz. Şu söyle olucak bu böyle olucak diye kendimizi avutuyoruz. |
bi s..k.r git tello ya hep laf hep laf işimiz sana kaldıysa yandık |
Alıntı:
|
Bırakın konuşmayı da oynayın da görelim... |
Tello puan farkını kapatmak için hakemleride yenmeniz lazım. |
o sampionLuqu ßizde ßekLiorz..we artık qeLmeLi zaten.. ßiraz dha asıLın ße ßiraz ykLenin.. |
bu arada herkes telloya laf sölemiş ama ilk yarıda en iyi oynayan oyuncularımızdan bi tanesiydi delgadodan kat kat iyi oynadı inanıyolar ve konuşuyolar bence bu yanlış değil motivasyondur |
artık konuşmayın yeter sahada üstünüze düşeni yapın yeter... |
Alıntı:
yorumları iyi oku kimse tello ya laf sölememis tüm fulbol cularımızın sürekli basına demeç vermesine kızıyorlar ve sıkılmıslar haklılar haklıyımda iki kaptan var onlar konussun gerektiğinde gerekli acıklamayı yapsın yeter yhoksa yhok ikinci sezon daha iyi olcağım biz sampiyon olucaz söyle olucak böyle olucak değilde bütün bu konusmaları yapmayarak cevabını yada cevaplarını sahada vermesini istiyoruz tüm futbolcularımızın buda gayet normal bir yaklasım |
geçen sene devre arasındaki lafda aynısıydı sanırım... |
oyuncular once işini yapsın bıraksın demec vermeyıı futbol sahada oynanır mıkrofonların karsında degılllll bıze nouma gıbı sahada oynaycak adam lazımm sımdı bjk yabacılara bakıyorum sadece konusyorlar sıze haksızlık yapıldıgı zman nden gıdıp oyuncuya bır kafa atmıyorsun nouma bunu yapıyordu haksızlıga karsıydııııııı |
fransada dogdu , besıktaslı oldu, helal olsun sana , pascal noumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sensın gercek dıger yabancılar yalannn pascalımmmmmmmmmmmmmmmmm |
Bu benim adamım takımın asıl 10 numarası rodrigo Tellodur ve Telloyu çok seviyorum |
tello gününde olursa kimse durduramıyor ceza sahasının dışından güzel şutları var ama çoğu çerçeveyi tutturamadı umarım bu sezon daha başarılı olur |
konusmak bedava konus yavrum konussssssssss |
Alıntı:
|
Alıntı:
tabikide nobre + yabancılarımızın bireysel cabaları yanlız sen benim yazdıklarımı iyi oku ben telloya bişi demiyorum sadece gerek yhok diyorum sadece kaptanlar konussun eğer konusulacak bişi varsa gerekli demeci versinler olsun bitsin |
Türkiye`de Saat: 16:45 . |