![]() |
Heyecan vermiyor Sevgili arkadaslar, su an canli olarak BJK - G.B.B. macini izliyorum. Tam su anda Nobre gol atti ve durum 3:1. Kimse kizmasin kimse darilmasin ama benim artik bizim maclarimizda canim SIKILIYOR. Ya eskiden bizim takim birak gol yemeyi, rakip takimlar Inönü de Korner atinca gol olmus gibi seviniyordu. BU TAKIM BANA ELEKTRIK VERMIYOR. Eskiden SIfo oynardi, o cikardi Sergen girerdi. Ne bilim esikden sanki bizim yabancilar da daha kaliteliydi. Acaba bana mi öyle geliyor...... Bilen varsa parmak kaldirsin :captain: |
haklısın bende şuan seyredyorm maçı adamlar braz daha tecrübeli olsalar tarihi fark olurdu takımda hiç hava yok hiç hırs yok anlayamıyorum ki bilerekmi yapılıyo... |
Katılıyorum. |
bnde macı ızledım ama takım o kadar iiii degıl belkıde takımı kucuk gormus olabılılr ama uc pas bıle yapamadık sayın mustafa denız lı takımı kasaba takımı yapmıs 90 dk bır bjk oyuncu calım atamadı needenı bır tturlu anlayamadımmmm heycan versede vermesede gıne sevıyorum besıktasımı onu hıc bır seye degısmemm |
valla onemli degil bence ligde oynasinlar onemli olan o benim icin nede olsa araya zaman girdi sogumusluk olabilir tempo buldukca nereye gelecegiz onemli olan o bizim icin |
evet inşallah güzel şeyler olur |
ruh yok ya orta sahda br topa basip baski kuramiyor lar ikinci lig takimina karsi o kadarda gol pozisyonu verdiler gene sayet bunlari hocada yonetimde goremiyorsa yandik gene orta saha resmen yokdu bugun iki serdarda hic bisi yapmadilar bugun |
arkadaşlar izlediğim belkide en kötü beşiktaştan biriydi karamsar değilim ama gerçekten orta sahamız bomboş 2yönlü bir oyuncu şart sanırım |
ya ben bu taraftarı anlayamıyorum yenilince eleştiriyorsunuz berabere kalınca eleştiriyorsunuz nasıl memnun olacaksınız siz allah aşkına tmm hala takımın eksikleri var ama biraz mutlu olun sevinin yalvarırım ya neymiş heyecan vermiyormuş tövbe tövbe neyse saygı duyuyorum abicim |
önemli olan galibiyet idi oda geldi amaaaa oynanan futbola bakinca pekde biseye benzemiyordu ha söyle hazirlik maci olarak görebiliriz veya aradan sonra ki ilk maclar genelde öyle gecer ligin 17haftasinda görecegiz takimin ne durumda oldugunu simdilik susup seyredelim sadece baski olusur yoksa futbolcularda sonra aradan cabuk siyrilmayi basarirlar önceki gibi;) |
Alıntı:
:) Ne sevindim ne sevindim..:) G.B.B yi 3-1 yendik yaw nasıl olabilir böyle bişey..:) Walla uçuyorum sevinçten.. Takımın oynadığı oyun ortada walla..Bu oyunlada ancak bu tür takımları yeniyosun..Sabaha kadar yen sen böyle takımları..Hatta lig düş 2.ligde her maçını kazan..:) Bu mudur yani?:) Takım ışık vermiyor..Heyecan vermiyor.. Sürekli bir tedirginlik, heran herşey olabilir havası var..Büyük maçları geçtim, azcık dişli her rakibe puan veriyor..Dolayısıyla da futbolu az çok bilen BJK taraftarları tedirgin oluyor bu durumdan..Haz almıyor..Maçları izleyenlerden bahsediyorum tabiki..:) Ha sen de diyosun ki: " G.B.B. yi yendik hala eleştiriyonuz..Daha napsın bu takım.. " :):) Haklısın walla napsın daha bu takım..:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
G.B.B ye içerde yenilmek de ayıp olurdu artık..:) Küçüklükle fln sınırlandıramazdık olayı..:) Bu adamlar nezamandan beri antreman yapıyolar..Okadar büyük bi ara vermediler hani..Futboldan da soğicak değiller..O yüzden "yavaş yavaş, zamanla" gibi laflar çok saçma olur.. Ben G.B.B yi yendik diye sevinirim..Maç kazandık sonuçta..Ama bu bazı gerçekleri de değiştirmez..Şu subjektifliği kendi içimizde bırakalım bari.. |
karılamamk mumkun deil |
bal gibide küçüklükle alakası var ne yani yenilince tü bee şu yenildiğimiz takıma bak denilmeyecekmiydi |
karsımızda sağlam bir takım olsaydı bizim o savunmaya en az 5 atardı allahtan adamlar heyecanlı ve beceriksizlerdi yhoksa tarihi fark yiyecektik toramana helal olsun bir chok gol pozisyonunu engelledi |
Alıntı:
|
tamam kardeşim senin dediğin olsun uykum geldi yoksa konumuz uzurrdıııııııııııııııııııı emin ol ama şunu unutma elindekiyle yetinmeyi öğrenmelisin hayatta elinden bişey gelmediği sürece yoksa mutlu olamazsın |
Ruh Yok Ruh....! P.Nouma-Sergen Yalçın-Zago-Ronaldo-Guinti-Pancu-A.Dursun-İ.Mansız Bunlara Ruhen Yakın 2 tane adam sayamazsınız takımda teknik direktörde buna dahil...! |
Uğur tel tel döküldü, kesinlikle çok iyi bir orta saha lazım bu takıma yada 2 tane. biri çift yönlü diğeri delgadoyu yedek bırakacak iki çok kaliteli adam |
bank asyada orta sıralarda bir ekip g.b.b. fark bekliyoruz taraftar olarak böyle bir maçta bile rahat rahat maç izleyemiyeceksek ne diyeyim galibiyete sevinmedim çünkü zaten galip gelinmesi gereken bir maçtı devrenin başlamasına ne kaldı bence bir an önce toparlanması lazım takımın zevk vermesini bırakın işkence çekmeden maç izlemek istiyorum artık |
Bu tür maçlarda olumlu veya da olumsuz eleştiriye karşıyım...Vezir de yapmayalım rezil de... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bizimkisi Aşk Değil İbadet..! |
normalde ikinci lig takimina bu oyuncularla fark yapmaliydik hepsi ilk onbirde oynayan oyunculardi cok hata vardi böyle oynarsak isimiz zor |
Alıntı:
|
Takımdan o kadar çok soğudum ki maçlarını izleyesim gelmiyor belediye maçının gollerine bile sonra baktım 2 gün sonra ama iyi günde kötü günde;) |
Türkiye`de Saat: 06:32 . |