![]() |
Bobo'dan kötü haber Bobo'dan kötü haber 43. Dakika'da sakatlanarak yerini Holosko'ya bırakan Bobo'nun yan çapraz bağlarının zedelendiği ve http://kartalhaber.com/thumbnail.php...1.jpg&maxw=350 43. Dakika'da sakatlanarak yerini Holosko'ya bırakan Bobo'nun yan çapraz bağlarının zedelendiği ve sakatlığının nüksettiği ve sahalardan en az iki ay uzak kalacağı gelen haberler arasında... |
Kötü haber :( |
hemde çok kötü haber. |
of bobo ya tam takım oturmaya başlamışken |
zaten bişeyde yolunda gitse... |
batuhanı da gonderdı sayın mustafa denızlı boobooo sakatlandııı sonumuz hayırlı olsunn |
tamda zamanıydı yha..:( |
yuh ya bu kadarda olmazki şansızlık lig başlamadan başladı |
gerçekten kötu haber:( |
Bobô ya.. İnşaLLah haberLeri yaLanLar, bize gücünü gösterir ve en yakın zamanda sahaLara döner.. Ona çok ihtiyacımız vaaar...! :'(:'( |
üf üff çok kötü hemde:S:S::(:(:( ya inanamıyrmmmmm |
Denizlinin işine gelir işte..:) Zaten oynatmıyodu bari tepki almaz..Bahanesi olur.. |
oynatmaya oynatmaya adamı ne hale getirdiler ya... |
harbidenmi lan bukadarda sansiz olunurmu be kardesim simdi iki forvetten birinin kili donse yandik |
başka forvettte yok biri sakatlansa bttik hele nobre sakatlanırsa hepten bittik çünkü holosko santrafor diil |
şimdi batuhanı kiralamasaydık diodr bizimkiler... |
elimizde kaldımı 2 forvet lig sonunu göremiyorum b planı vardır sanırım |
Off tamam artık BOBÔ yu bu takımda zor görürüz. Denizli kupa maçlarında oynatıyodu bi şimdi onlarda da oynatmaz keisn...! |
Alıntı:
|
Batuhan geri çağrılsın o zaman!!! |
Insallah dogru degildir ya :( Batuhanda gitti.. Nobre ve Holoskoya bindi yuk.. |
İyi dinlendirilirse ve bakılırsa Lige yetişebilir Lig 25 ocakta başlıyor. |
BATUHANI niye gönderdiniz laaaaaaaaaaaaaan |
ALLAH şifa versin adamım !!! |
Bobonun durumunu bilemem ama iddia ediyorum 2. dönemde muhakkak forvette abuk subuk bir isimle sahaya çıkmak zorunda kalacağız. Millet kadro genişletmeye bakıyor sakatlarla beraber gsnin 40 oyuncusu var biz olanları da gönderiyoruz, yedek kulübesinde 2 kaleciyle maça çıkıyoruz! |
Daha MR çekilmeden belli olmaz,sallamasınlar hemen.. bence 3-4 haftada toparlar.. |
elimizdekileri kiralıyoruz kalanlarda sakatlanıyo :( ben şampiyonluk umudumu tamamen kaybettim |
harbiden kötü haber acil şifalar bobo sen bize lazımsın |
Alıntı:
of çok üzüldüm ya,adam bi kupa maçında ilk 11 de çıktı,golünü attı,ilk yarı bitmeden sakatlandı:( nasıl bi şanssızlık bu? İnşallah kısa zamanda iyileşir... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 01:13 . |