![]() |
Bu takimdan Sampiyon degil, Inter Toto bile olmaz Sevgili forum sakinleri, büyük BESIKTAS taraftari; maci 3-1 kazandik cok güzel. Inanin stada giden o muhtesem taraftara hayranim. Yurt disinda yasadigim icin orada olamiyorum icim gidiyor. Arkadaslar bu Mustafa Denizli nin sampiyon olacagiz lafina inanan var mi onu merak ediyorum. Biz bu defans anlayisiyla Sampiyon degil Inter toto bile olamayiz. Bu foruma böyle seyler yazmak cok aci ama böyle giderse taraftari BESIKTAS a küstürecekler. Ben futbol adami degilim ama 8 yasindan beri yani 26 yildir BESIKTAS in hemen hemen bütün maclarini seyrediyorum. Ben bu takimin böyle oynadigini vallahi hatirlamiyorum. Gol yemedigimiz mac yok, sahaya dizilisimiz rakip kim olursa olsun rakibi saldirtmaya yönelik. Ibrahim Toraman her pozisyona afedersiniz sidik zoruyla yetisiyo. Adam söyle bi gerile gerile markaj yapamiyo her pozisyonda avantaj rakipde Toraman sikintiyi cekiyo, niye sahaya dagilisda meymenet yok.G.B.B. firsatlari degerlendirse kesin yenilirdik. Mustafa Hocam seni BESIKTAS a gelmeden önce bi sey sanirdim yorumlarindan falan. Sagol hocam biz olmayalim o dediginden... |
M. Denizli tamamen bir balon! |
Balon ki ne balon..:) Toplu taşıma yapar şehirler arası..:) |
dünyanın önde gelen takımları gibi 4'lü bir tandem savunma ilerde tek santrfor olan orta sahası çok mücadeleci takım olarak savaşan bir 11 kurmak artık şart olmuş. sayın denizli gidiyor hala saçma sapan işler yapıyor. bundan denizlinin futbolu 10-15 sene geriden takip ettiği anlaşılıyor. bu sene kesinlike şampiyon olacağımıza inanmıyorum. ne yazık ki! ama şundan da eminim ki seneye de denizli olmayacak. inş yanıltır beni. |
ya hermaci boyle olacagini sanmiyorum rakibi kucumseyerek cikti sahaya ve olan oldu yahu adam anlayamadi gitti sivoku zaponun yaninda oynatsin bu ataklarin ve pozisyonlarin 4 de 3 u olmaz bu is bukadar basit aslinda don 4 lu savunmaya kardesim bazen savunmamiz varmi onu bile anlamakta zorlaniyorum |
gercekten sağlam bir takım olsa bize fark atardı |
Rüştü İ. Toraman - Sivok - Zapo - İ. Üzülmez S. Kurtuluş Uğur - - - Tello Holosko - - - - - - - Ekrem Nobre Yedekler: Hakan, G. Zan, S. Özkan, Delgado, Bobo. Bu kadar basit. Bu takım tam bir çetin ceviz olur. Transfer olursa daha da iyi olur tabi. Orta sahaya Gattuso tarzı bir adam... |
Sivok ile Zapo yanyana oynayacak baska yolu yoooookkkk !!! Ibrahim Toraman libero dahi oynar, Ugur Inceman da artik performans gostermeli yeterrr yaw Allah askina kusturtmeyin bizi cilfirtmayin bizi :( |
Yazık.... |
ibrahim toraman ve/veya ibrahim üzülmezli defansın vay haline. 2 tane stoper almışız denizli hala arayışta önliberoda kullanıyo bunları. cisseyi beğenmeyenler yokluğunda farkını görebiliyosunuzdur inşallah. bu takıma bi koşan ortasaha daha şart! delgado gitsin, tello-delgado ikisi lüks en fazla biri oynar. seric daha çok işe yarar solbek kalmadı takımda emre özkan da gönderildi. |
----------------------------Rüştü------------------------------ Ekrem-------------Sivok----------Zapo-----------TRANSFER ---------------------Cisse----------TRANSFER---------------- ------TRANSFER-----------------------------------Tello------ --------------------Bobo-------------Holosko------------------ |
M. Denizli Demirörenden sonra Beşiktaşımızın başına gelmiş en büyük ceza olmalı. Geldiğinden beri bir tane olumlu icraatı olmadığı gibi belli bir şablonu olan iyi kötü ligde namağlup giden tek kusuru Metalist (ukraynada şampiyonluğa giden gsnin grubunu namağlup lider bitiren Metalist) e elenmek olan takımı şamaroğlanına çevirdi. Ayrıca a takıma çıkmış tamamı ümit milli/milli olan 6-7 gencimizi pafa ve anadoluya sürdü. Ortasaha ve defans kurgusuyla oynayarak Delgado, Cisse ve Zaponun verimlerini düşürdü, bazılarını takımdan kopma noktasına getirdi, G. Zan ve Üzülmez gibi sonunda takımdan kesilmiş zararlıları tekrar ilk 11in parçası haline getirdi. 8 maçta 3 gol yiyen takım her maç en az 1-2 gol yemeye başladı. Ama bu Ertuğrul Sağlama saldıran taraftara müstahaktır. Aynen Sebaya saldıranlara Demirörenin müstehak olduğu gibi. |
Evet Mustafa D. malesef ama malesef Fenerde vestelde iranda yani son 10 yılda yaptıkları unutularak bir can simidi olarak geldi başa. Bir insan neden zapotocny ve sivok gibi uyum sağlamış iki stoperi keser? Ne diye 3 lü savunma fantezileri yapar anlamak güç. Ayrıca Oyuncu secimleri taktiksel kurugusu ve oyuna müdahaleleride bu maça kadar ortada, zaten üst düzey olmayan oyuncu profilini verimli kullanamamasıda cabası...Beşiktaş bu sende ve bu senenein temelini oluşturduğu gelecek senede basarı elde etmesi cok zor, bu yönetim ve bu teknik zeka ile UEFA bile hayal artık herkes gercekleri görsün. |
beşiktaşıma yazık ki ne yazık iş bilmezlerin elinde oyuncak oldu |
Yıldıray; transferi gerçekleşmedi. Zafer; transferi gerçekleşmedi. Hergün böyle yüzlerce haber okuyorum artık inanın gazetelerde ki Beşiktaş bölümüne bakmadan direkt geçiyorum çünkü midem bulanıyor artık. Fenerbahçe'nin anlaşmadan salıverdiği Nobre'yi hala yıldız diye taraftarın önüne sunuyorlar. Büyük Beşiktaş, konuşarak yaratılmıyor; icraatlarla rakipleri ve düşmanları yenebilirsin; icraat nerede o da yok. Eeee o zaman da anadolu kulübü oluverirsin kamuoyunun gözünde, ben hep bekledim şu ara transferde Mustafa Hoca 2 3 adam alır kendine göre ve takımı bir bütün haline getirir diye şimdilerde gene transfere gerek yok nidaları atılmaya başlandı. Akşam maça baktım, neresinden tutarsan tut takım göremedim gene, bir savurganlık, bir disiplinsizlik, mahalle maçı gibiydi. ARKADAŞLAR BENDEN SİZE TAVSİYE; ŞİMDİDEN SEZONU BİTTİ SAYIN BOŞUNA HEVESLENMEYİN BEN SEZONU KAPATTIM. İNANIN BU TAKIM ŞAMPİYON FALAN OLAMAZ. Kısacası... |
artık bızım oynadıgımız sıstemle oynayan takım kalmadı ama bız hala eskı kafa devam edıyoruz. gunumuz futbolu hızlı oynanıyo orta sahaları yerı geldıgınde defans yerı geldıgınıde forvet olabılıyor kosan pres yapan bır takım olmamız gerekırken sureklı pozısyon veren her mac en az 1 gol yıyen takım durumundayız. uzun bır sureden sonra zapo ve sıvok ıkılısı ıı uyum gosterdı defansın gobegınde artık onların yerıyle oynanmaması gerek. o bolgede zapo ve sıvok oynarsa sorun kalıcagını dusunmuyorum asıl sorun orta sahada baskı ve press yapmayan tello ve delgado hucum yaptıgımız zamanlarda etkılı fakat savunma yaptıgımız bolumlerde cok zayıflar mutlaka hem hucum hem savunma yapabılen bı orta saha gereklı dıye dusunuyorum. |
Alıntı:
|
bu arada habire cisseye sallayan futbol bilgini arkadaslarda bu macta bile cissenin nekadar arandigini gormustur umarim ve denizli hocaya hoca israr etme artik zapo sivok ikilisine don defansin gobeginde bu takimin illada bi yerini degistireceksen 4 4 2 ye dondur bari bi hayri olsun 3 5 2 bizim bu takimdaki oyuncularla oynayabilecegimiz bir oyun degil gaziantep belediyeye bile maci kazanacak kadar pozisyon veriyorsak bravo bize gercekten |
Elimizdeki ön liberolardan en iyisi ve sürekli forma giyeni Cisse olduğundan onu aradık..Bu Cisse nin vasat bi oyuncu olduğu gerçeğini değiştirmez.. |
Bu maçı güzel bir oyunla ve 5-0'lık bir skorla kazansak ne değişecekti?Ben kendi adıma söyleyeyim, hiçbir şey...Bu tür maçlarda oynanan oyunu, atılan golleri vs. fazla önemsemiyorum... |
ben gs naçındn sonra beşiktaştan istifa ediyorum diye yazı yazmıştım hakemler federasyon hikaye denizli&demirören gidinceye kadar ben yokum artık umrumda bile değil buikisi başımızda oldukca bize başarı gelmez boşverin bu sezonu ligi 6 sırad ancak bitririz |
adamlar atsa gollerı fark yıyebılırdık |
Alıntı:
kardeş dün gördük uğuru yaptığı bi tane doğru iş sölermisin |
Alıntı:
cisseyi çıkarttınmıydı bu süper olur iştee |
Alıntı:
birader bizde gattuso var da biz mi koymuyoruz. uğur'u cisse'ye tercih ederim o kadar. tabi o mevkiye topuz, geremi, m.ceylan gibi bir transfer yapılsa çok daha iyi olur. ayrıca uğur sezon başı nasıldı? fena mıydı? daha iyisini alamıyosan bir kaç maç üst üste oynatılsın, daha iyi olacaktır. ama bjk orta göbeği cisse ve delgado ya teslim ettiği sürece başarı yakalayamaz bundan eminim. |
Alıntı:
|
Bana Cisse yi övmeyin de kim derseniz deyin. Adam kaliteli diyecek laf yok. Ancak faydali olamiyor,istemiyor veya oynayamiyor veya artik icinde istek kalmamis bilemiyorum. Nasil olsa Cisse den gelecege yönelik bi fayda yok bari Ugur alissin orda oynamaya. |
bencede katılıyorum |
bu oyuncular la sampiyonluk zor biraz oyuncularda da hata var yönetimde de hata var |
Türkiye`de Saat: 01:40 . |