![]() |
Bobo 2-4 Hafta Yok.. Fortis Türkiye Kupası'nda Gaziantep B.B.'u 3-1 yenerek gruptan çıkmayı garantileyen Beşiktaş'a, maçın ilk yarıda sakatlanan Bobo'dan kötü haber geldi. Sol alt baldırına aldığı darbeninin ardından bu bölgesinde ödem meydana gelen Brezilyalı golcünün 2 ile 4 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Dünkü maçta 1 gol atan, ancak maçın 40. dakikasında sol alt baldırına aldığı darbe sonrası sakatlanarak oyunu terk eden Bobo'nun, 2 ile 4 hafta arasında sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Beşiktaş'tan yapılan açıklamada, "Dün akşamki mücadelede sol alt baldırına aldığı darbe neticesinde bu bölgede ödem meydana gelen Bobo, 2 ile 4 hafta arasında yeşil sahalardan uzak kalacak. Bobo, 10-18 Ocak tarihleri arasında Antalya'da yapılacak devre arası kampına katılacak ve oyuncumuzun tedavisine burada devam edilecek" ifadelerine yer verildi. |
ilk habere göre iyi bişey..iki ay demişlerdi. |
Zaten ligin başlamasına 20 gün kadar var. |
İyi yine, daha uzun süreli bir sakatlık bekliyordum söylenenlere göre, bir şey değilmiş bu...Aramıza daha sağlam döner inş... |
Kötü haber ya... |
batuhanı kiralyan salaklara selam olsun |
qecmis oLsun daha kötüsüde oLaßiLirdi..umarım ßian önce aramıza döner.. |
Alıntı:
|
Ligin başlamasına 2 hafta daha var..Bende daha ciddi sakatlık geçirdiğini sanmıştım.İnşallah kısa zamanda sağlığına kavuşur.Geçmiş olsun Bobo..Bu arada Antep Belediye'li futbolcular dün çok sert oynadılar. |
chok sevindim erken yetisir insallah |
Of ama yaa :'( Umarım daa önce iiLeşir ve döner sahaLara.. Onun acı cekmesi benmde acık cekmem demek.. :'( Hadi aşkım bi an önce iyiLeeeşş :'( |
Bobo ya gecmis olsun diyoruz insallah kisa sürede iyilesir.Sakatliklarin olmadigi bir ikinci yari dileklerimizle bütün oyuncularimiza basarilar diliyoruz. |
ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:bawling: inş. çabuk iyileşir aşkımmmm |
bobo oynamaya başlıcaktı tam ümit etmiştik yani ben etmiştim açıkçası sakatlandı iyileşince inş tekrar hapis etmez onu klubeye çnkü çok hırslıydı |
allah acil sifalar versin.... |
Geçmiş olsun,Allah şifa versin Bobi'ye... |
Türkiye`de Saat: 22:45 . |