![]() |
Oğuz Sarvan İle Başkan Demirören Yanyana Eski yöneticilerimiz, başkanımız Yıldırım Demirören'e tepki gösterdi. |
Bu adam olamamış daha , halen çocuk bu çocuk |
ya beşiktaş başkanıyım diye dolanıyo adımızı kirletiyo başka bişey değil babası demiş git beşiktaşla oyna sen yoksa batırcan beni demiş oda bizim başımızı yakıo işte |
Vardar ve Eren halt etmişler..Oğuz Sarvan ve tayfası Beşiktaşı doğrarken çıtları çıkmıyordu,o zaman bıyık altından gülenler şimdi de sussunlar..Başkan bana göre de yanlış yapmıştır,tavrını belli etmeli idi.. |
Bu Fotoyu dün görünce kan beynime sıçradı..Ama alıştık artık Başkanın bu tavırlarına.. |
yahu kardesim bir yaptiginin bir sozununde arkasinda durbe kardesim rezil ettin bizi ulannn |
Bi öyle bir böyle başkanımız!..Allah bize sabır versin ne diyim bu saatten sonra... |
ah ah bitmez bu dert..bu muhalefet niye cikmaz yaa...cildiricam !! gitsin artik ..sampiyonda olmakta istemiyorum bu sene (zaten kac senedir olmiyoruz) bu adam gitsin sampiyon olduk gibi sevinicem... :frown: |
2 hafta önce Oğuz Sarvan denen şaibeci mahluğa sallayan adam bu kez yanında oturuyor.Yok böyle bir şey..Şimdi yaptığın açıklamaların ne anlamı kaldı. |
yanlis hende cok yanlis oguz sarvan hakemligi sirasindada besiktasa zarar verdi simdide mhk da zarar veriyor onun tutugu takimi herkes biliyor ve bunu sinsice yapiyor onunla bir besiktaslinin yanyana gelmesi cok yanlis.... |
Türkiye`de Saat: 18:47 . |