![]() |
borsaya yazı ulaşmış, görüşmelere başlanmıştır diye, umarım aydın konusu gerçeği yansıtmıyordur. Yusufa itirazım yok kadroda dursun, hep dediğim gibi birde sağlam önlibero lazım ama aydın verildi is ben bu yonetimin de hocanında gerçekten akıllarından şüphe edicem. |
34 yaşına gelmiş futbol hayatı bitmrk üzere ola bir oyuncuyu almanın ne manası var ya?hem de takımın eksiği olmayan bir bölgeye gereksiz bir transfer.tello delgado varken yeni bir oyun kurucu almak ancak kadro şişirmek olur.biz kanatlara orta sahanın ortasına adam beklerken gidip de futbolun sonuna gelmiş yusuf u almanın ne gereği var. |
ya delgado formsuzken yusuf varken delgado daha çok çalışmak zorunda kalıcak bu iyi bişey o yüzden bence iyi oldu ama önlibero şart |
Alıntı:
|
evet o zaman şampiyonluğun en büyük adayı oluruz işte güzelde oynarız bşka bşy istemiyoruz zaten gzl top oynayalım |
şampiyonluk adayımı?Acaba totoyu görebilecmisiniz merak ediyorum.sezon sonu görüşürüz Bu Takım totoya oynar, biz on numaralar kalksın diiyoruz adamlar fenerden kovulan bursada denizlide anca oynayabilen bi adama ii tarnsfer diyor. denizli saolsun beni hiç yanıltmadı(!) ne kadar büyük(!!) bir hoca olduğunu kanıtlıyor.Bu yönetime zaten söyleek laf bulamıyorum.Resmen soğuttular.İnanamıorum ya sabah sabah gene sinirim bozuldu |
ya tamam bende istemiyorum 10 numara fln ama şunu gözden kaçırıyosunuz transfer yapan takım beşiktaş yani nasıl yararlı olurlar diye düşünüyoruz heralde dünya devi olucaz demiyoruz türkiyede şampiyon olmak çok kolay bana göre yani onu baz alarak dedim ben tabiki bende istemiyorum 10 numara ama alıyolar napalım o zaman yararlı olsunlar diyoruz |
Yaşlı maşlı diyoruzda eğer yönetim adamı rahat bırakırsa Yusuf iş yapar... Ama tabikide Beşiktaş'ın aradığı kan değil kesinlikle.. İyi bir yedek olur.. |
evet rekabet getircek önemli olan bu delgado oynıcak bktın iyi oynamıo al yusufu maç kazandırsın budur olay |
Allah'in belalari. |
Türkiye`de Saat: 03:12 . |