![]() |
Bu adama her maç düzenli olarak sabit küfür edilmesi lazım.Belki bazı şeylerin farkına varırda defolup gider.hiç sanmıyorum ama... |
Sen bu takmı zaten alev alev yakıosun hödük. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Cidden çok fazla küfür ediyoruz haddinden fazla hemde tamam ben etmiyormuyum ediyorum ama dozunu kaçırıyoruz bazen.. |
Hepsi hakediyor küfürü, az bile yapıyoruz hatta!..Ama olan yine bize oluyor, verecekler saha kapatma cezasını çok büyük ihtimal, bu şekilde daha kötü oluyor...Böyle giderse her maçta ana avrat gideceğiz ve stadımız kapanacak, buna bi çözüm getirilmeli mutlaka...Küfür edelim ama stadda etmeyelim en azından, ne bilim her hafta maç gününden sonra toplanıp federasyon binasının önüne yürüyelim ve içimizi boşaltalım..:)..Yoksa cidden ikici yarıda başımız çok yanacak, ne de olsa küfür yemek isteyen çok kişi var...Federasyon, Mhk, hakemler, lig tv...Başkan da bunun içine girebilir... |
Alıntı:
|
Alıntı:
abı sahamızı kapatcaklar ne olacak kufur etsek etmesekte bıze gıne oyunlar oynanacak . zaten macta ıke edılen kufur adamın suratına dırek gıdyor yanında soylemenın bır anlamı yok baskana gelınce sen kımsın kı bızı susturmaya calısıyorsun peygamberı mısın kı bıze emır verıyorsunnn artık aklını basına al ya adam gıbı yonet bu kulubu yada adam gıbı gıt . bu taraftarı fazla cıldırtmayınnn bu taraftar tepkıye bır kalktı mı 12 eylul gıbı olurrrr hıc korkmayınnn |
Alıntı:
irfan abıımız bu formun guzıde ınsanıdır ve buyugumuzdur dusuncelerı ve fıkırler son derece yerındedır . dusuncesıne katılmıyor olabılırsın ama saygısızlık ve uslubune dıkkat etmelsın babamız yasındakı bır ınsana saygısızlık bır bjk yakısmazzz kardesssss |
lig tvyle aralarinin bozulmasini istemiyormus ulan adamlarin atmadigi kazik kalmadi sen daha rest cekicegine Lig tv yle arani mi dusunuyosun allah senin gibi basiretsiz baskani dusmanima vermesin yeter ulan yeter |
| Türkiye`de Saat: 23:55 . |