kartalim_ | 09-01-2009 18:52 | Alıntı: ferres´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 890216)
ya hala iyi transfer diyenler var anlamiyorum hala nobreye iyi topcu rüstüye iyi kaleci diyenler var ...ya rüstü eziklerde 3. kaleci durumuna düsmeseydi gelirmiydi beiktasa yada nobreyi kovmasalardi gelirmiydi besiktasa simdide yusuf ne isi var yusufun bizde anlamiyorum bizde iyi bir önlibero lazim iyi bir sol kanat lazim ...düsünün aydin gitti tello sakatlandigida sol kanatta seric ve deli var bunlarmi bizi sampiyon yapacak yada yusuf önlibero ve solkanattadai oynayabiliyrda bizim haberimiz yok....allah denizlinin ve baskanin belasini versin....
AMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN | Fb Nobre'yi kovdu da ne oldu, iyi mi yaptı, adamlar bin pişman yaf, o gittiken sonra kimler geldi kimler geçti, Nobre kadar gol atabildi mi hiçbiri?Bırakın artık bunları, Rüştü'ye laf ediyorsunuz hala, bana Türkiye'de 3 kaleci söyleyin yaf, benim için Rüştü tektir, ondan iyisi yoktur Türkiye'de şu anda, ama size 3 diyorum, kimleri diyeceksiniz merak ediyorum...Bizde biliyoruz solda ve ön liberoda problem olduğunu, ynetim alamıyor işte ne yapalım...Ama diyorsun Aydın gitti şimdi ne yapacağız, yaf zaten Aydın formanın yüzünü göremezdiki bizde kalsaydı, olsa ne olur olmasa ne olur onun için... |