![]() |
Yeni polemigimiz hayirli olsun. Yusuf-Delgado yanyana oynar mi? Yillarca medyaya malzeme olduk. Sifo-Sergen yanyana oynar mi, o bitti Sergen-Tumer oynar mi basladi, o bitti Delgado-Ricardinho oynar mi basladi, tam o da bitti derken buyuk baskan imdadimiza yetisti. Yeni konumuz bu arkadaslar, Yusuf-Delgado yanyana oynar mi :))) |
Kendi polemigimizi kendimiz yaratıyoruz ;) Helal |
delgado her zaman önünde oynar |
aralarına alex bile girer:) |
delgado o kadar kotu ki yusuf onu keser |
delgado sahada yusufçuk da soyunma kulübesinde oynar |
Alıntı:
valla bende aynını diyecektim sen benden çok yaşayacaksın meriç :) |
bence YUSUF herkezle yan yana oynar ama konu o değil .. onun yerine verilen aydın ve daha önce verilen batuhan ,emre özkan qibi qençlerimizin elden bir bir qitmeleridir..maalesf...!!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yusuf delgado alex lıncon colman gıbı bır orta sahamız olsun onlıbero ne gerek var baskanımız alırrr |
yusuf oynar delgado oturur.delgadonun 3 maçta verdiği ara pasını yusuf gözü kapalı verir. |
yusufu oynatıp deLqado'yu ßi kac mac kenara cekerse deLqado qaza qeLir bence.. |
Alıntı:
|
Ne ikisi kardeşim 1 tanesini bile kaldıramıyor bu takım, önlibero yalnız kalıyo dolayısıyla orta saha zaafiyete uğruyo..Bana sormayın,Anti 10 numaracıyım ben..:) |
tabiki oynamaz oynasında bi ton gol yiyelim dimi zaten defansta sorunumuz var bi de orta saha bıraksın yardım etmeyi bitelim.haa ön liberoya çok iyi dinamo gibi bi adam gelirse belki ama zorlamaya gerek yok yani 2 tane ileriye dönük orta sahaya gerek yok özellikle tello da varken oynarlarsa biteriz |
Alıntı:
Bobo; 3 forvet + Delgado oynama riski göze alnımıyor diye kenarda bekliyodu..Bu transfer onun için iy değil kötü oldu.. Zira Matiasın olmadığı maçlarda Direk Yusuf oyuna girecek ve o risk devam etmiş olacak..Dolayısıyla da Bobo hiç forma şansı bulamicak..:) 2si yanyana oynar mı konusuna gelince..:) Walla ben oynar kanaatindeyim..Oynar demiyim de oynatılır..Başımızda okadar saçma bir T.D var ki; Yusuf - Delgado oynatır gerekirse Holoskoyu bile keser..Ya da Yusuf veya Matiastan birini geriye çekerek saçma sapan bir fantezi yapma uğraşına girer o da güzel olur..:) Matiasın 3 maçta veremediği 1 ara pasını Yusuf gözü kapalı verir dyen arkadaş da çok haklı..:) Matiasın attığı çatallık golleri de Yusuf eli kolu bağlıyken atar..:) Zaten Yusuf FB de okadar iyi oynadıki..O gözü kapalı paslarından her maç verdi ki..Denzlispora transfer oldu..:) Hatta Kemerspora kadar bile düştü..:) Burda da verir yani..:) Niye vermesin..:) Yusuf diyon ha boru değil.. |
Rüştü İ. Toraman - Sivok - Zapo - Sol bek S. Kurtuluş Geremi - - - Tello Holosko - - - - - - - Ekrem Nobre Yusuf 60'tan sonra oyuna girer, Delgado da sezon sonu gider. Yani ben olsam ikisini de ilk 11'de oynatmam. |
yusuf en iyi ihtimalle 50den 60dan sonra girer oyuna |
Birzamanlar Sergen mi Sifo mi, Sergen mi Tumer mi, Ricardinho mi Delgado mi derken.. Simdi 40 yasina gelmis Yusuf ile Delgado mi diyoruz!! DEMIROREN YETER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Sergen-Sifo, Sergen-Tumer, Ricardinho-Delgado yanyana oynarmı tartışması olduğu dönemlerde bu ikililer uzun süreli, verimli yan yana oynamadılar. 20dk - 45dk arasında direktörün sabrına bağlı olarak kesişmeler oluyordu. Ama bu ikililerin ben yarım sezon boyunca yan yana oynadığını ve "vaybe bunlar yan yana oynarmış!" dedittirdiklerini görmedim. Kolay takımlara oynamışlıkları vardır. Haaaa şifo yu ayrı tutarım o fazla sergenle takılamadı ama zaten onun oyun yapısından dolayı sergenle oynamaması için bir sebep yok! |
bence delgodunun yanında oynamayı bırak arkasına bile geçemez bence |
Rüştü S.Kurtuluş - Sivok - Zapo - Ekrem dağ Geremi yusuf - - - Tello Holosko - - - - - - - Delgado Bobo Bence kesinlikle böyle oynamalı (tabi Geremi gelirse) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bende onu diorum riskli :) |
yusuf oynasın tabi:D boboda oynar:D delgado da trabzona gider :D |
denemek lazim gerci takim deneme tahtasi oldu zaten |
Rüştü Ekrem - İ. Toraman - Zapo - Tello Sivok Delgado - Yusuf Holosko - - - - - - - Bobo Nobre Nasıl ama??? :D |
Alıntı:
katiliyorum bencede.. cünkü yusuf daha cok oyun kurucu, ama delgado forvet arkasinda süper oynuyor |
yusufun yanına bır tane daha yusuf almak lazım ...o zaman tam yusuf yusuf oluruz...hatta aklıma gelen ilk isim senelerce evvel yeni şifo mehmet dedıklerı bır çocuk vardı beşiktaşta adı yusuf olan ...onu alabiliriz geri... |
yusuf u ts alıyor olay olmuyor. 34 den sonra milli takımda oynuyor olay olmuyor.... bjk ye deldadoya alternatif geliyor olay oluyor. ezik bjk medyası.............. |
Bir diger polemik ise Yusuf oyundayken oyun yavasliyacak ... Ayni Ricardinho gibi ... bu tur haberleri çok okuduk rico varken... Tempo dusuyor, oyun yavasliyor ... Cunku yusuf gercekten çok agir bir oyuncu |
Alıntı:
muhahahahhhahahahh, super yorum koptum, yusuf yusuf.....:D |
yusuf delgado oynar aralarına tabata alex hatta sergenı gerı çağıralım |
Türkiye`de Saat: 01:10 . |