![]() |
Kartal son maçına çıkıyor Fortis Türkiye Kupası´nda çeyrek finale çıkmayı garantileyen Beşiktaş, gruptaki son karşılaşmasında Gaziantepspor´un konuğu oluyor. Fortis Türkiye Kupası'nda çeyrek finale çıkmayı garantileyen Beşiktaş, gruptaki son karşılaşmasında Gaziantepspor'un konuğu oluyor. Siyah-Beyazlılar, bu maçı kazanıp, grubu lider olarak tamamlamak istiyor. Genellikle ilk 11'de görev verdiği oyuncularının son durumunu görmek isteyen teknik direktör Mustafa Denizli'nin kadroda fazla değişiklik yapmayacağı öğrenildi. Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nda, saat 19.00'da başlayacak zorlu mücadele, Lig TV'den ekranlara gelecek. Gaziantep Mahmut Bezgin Erkan Deumi Bekir İvan İsmail Hakan Mehmet Yozgatlı Erman Tabata Beto Beşiktaş Hakan Toraman Sivok Zapotocny Üzülmez Serdar Kurtuluş Uğur Serdar Özkan Ekrem Holosko Nobre Stat: Kamil Ocak Yayın: Lig TV Saat: 19.00 Hakemler: Koray Gençerler Volkan Narinç Ali Zağlı |
Bu maç ne zaman? |
Alıntı:
bu akşam saat 19:00 da |
bu akşam mı ya ben iyice şaşırdım sanırım kendimi yarın olacak sanıyordum... |
Alıntı:
|
görelim bakalım takımın son drumunu,son maçta hiç beğenmemiştim takımı ve dafans kurgusunu,bakalım bu akşam nasıl olacak |
serdar özkan dan cok sey bekliyorum bu macta |
Bu maçın fazla önemi yok.Zaten Mustafa hocamızda bu maçın lige hazırlık olduğunu söylemişti, son oynanan maçtan sonraki basın açıklamasında.Yedeklere, ve gençlere şans verebilir bu maçta. |
inş geçen maçtaki gbi oynamaslar |
:stoned::stoned::stoned:Lanet olsun gidemiorm maça sınawlar yüzünden |
Türkiye`de Saat: 11:05 . |