![]() |
Gitme Bir yere ... Kesinlikle gitmesin bencede Denizli gitmesi yönündeyim Lig Tv yorumlarında yok şöyle taktik yanlış yok şu oyuncu yanlış yerde bakın birazdan gol yerler gibi açıktan yorum atıp tutan Sayın Denizli takımın başına geçtide ne oldu tek buyuk maç alabildigimiz olmadı takıma uyum,alışma dönemi çoktan geçti gitti hala hikaye anlatılıyor avutun bakalım daha nereye kadar yiyecegiz..Gitme Aydın bir yere gidecek olanlar gitsin başka yerlere..Zaten hep bunlar yüzünden alttan gelen adam olmayacak yakında.. |
gitme kal aydınn. |
Alıntı:
|
Ayrıca Aydın Beşiktaş'ın genci değildir, biz yetiştirmedik onu, Herta'dan aldık...Ben Aydın düşmanı değilim, Aydın'ın yetenekli olduğunu da düşünüyorum, ama gerçekçi konuşuyorum, siz öylesine takımda dursun diyorsunuz oynamaycağını bile bile, Denizli varken oynayamaz diyorum çünkü biliyoruz bazı şeyleri...Gider Bursa'da oynar, belki Milli takıma bile yükselir gösterdiği performanslan, seneye de dediğim gibi yeni bir hoca gelir ve Aydın'ı isteyebilir tekrardan... |
gitmee baksınlar baslarının caresıne sen gıbı yetenekler gıderse zaten bu gıdısle anadolu kulubu olacagız |
18 maçlık periyotta ne yapılacak yusuf geldi Delgado mu kesilecek bırakın çok saçma olan 3 maç için adam alınmasıdır..Buraya yazıyorum bırakın maç kurtarmayı aynı kaan dobra gibi oturacak kulübede alacak parasını bizde ah ah vah vah larla geçinecegiz..Aydın konusuna gelince kaç tane giden geri geldi bir tarihe bakalım bunlar avutma..Aydın herta dan geldi ama aynı alt yapıda 2 yıl geçirdi sonra A takıma çıktı daha nasıl yetiştirilecek...Ondan önce gidecek olan cisse vardı,rüştü vardı..Bunları verseydin ya Bursaya..Ertugrul aydın ı aydın yapan kişi o yuzden de kumaşını bildigi oyuncusunu aldı..Tuna geldi kaç maç oynadı aynısı olacak yine ah benim zeki yöneticilerim..Senin içerideki maçlara güvenerek hala avut kendini ilk 3 de yer bulursa bu takım şükredelim..Biraz gerçekçi olalım hayalci degil daha tek derbi galibiyetin tek baba maç aldıgın yokki 6 puan lık fark birşey degil deniyor..Her üst 4 takımla olan puan farkına bak sonra kac puan varmış hesaplayalım..Çünkü daha o takımlardan aldıgın puan yok ki bu futbolla sanki 3-5 atacagız herkese bunu biraz mantık süzgeçinden geçirin.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
zaten bu yuzden sampiyon olamiyoruz ya, besiktasin hali buysa havadan sudan degil heralde iste boyle gunu kurtarmak icin yapilan abuk subuk transfer politikalari yuzunden. 5 senedir her devre arasi ayni sacmaliklar giden paralara takim alinir artik ya, aydin benim amcamin oglu degil ama yarin bir gun bursa peskes cekince ben asil gorucem sizi arkasindan bakicaz okuzun trene baktigi gibi. Benim itirazim yusufun alinmasina degil AYdinin BONSERVISIYLE gonderilmesine hoca oynatmayacaksa KIRALARSIN adami bir sene sonra 500ytl vereceksek simdiden verelim BONSERVIS biz de kalsin kimsenin kafasi basmiyor mu bunu ya ? ya da verelim 500 euro daha kiralansin neden BONSERVISI veriliyor. Bence bizim bezelye akilli yoneticelerimiz ya ayakta uyuyor ya da bizi 500 verip alcaz diye uyutmaya calisiyor hesapta sezon senu sampiyon olunca arkadasin da dedigi gibi unutulacak aydin BENDE SANA SOZ VERIYORUM ARKADASIM OLUR DA BESIKTAS SAMPIYONLUK MACINA CIKARSA ELIMDE AYDIN DIYE PANKARTLA INONUDE OLUCAM O ZAMAN GORURSUN UNUTUYOMUYMUSUM UNUTMUYOMUYMUSUM |
haklı aydın aklını peynir ekmekle mi yedi tabi gitmesin nden en güzel yaşını anını performansını o takımda geçirsinki böyle yürekli futbolcular lazım bize |
benim kızdığım nokta aydının verilmesi hemde bonservisiyle yoksa yusufun gelmesine o kadarda kızmadım insallah takıma büyük katkı sağlarda bizleri mutlu eder cokta sey beklemiyoruz ondan orta sahamızın direncini arttırsın yeter ve ben inanıyorum yusuf bunu basaracak ikinci baharını yasayacak |
Türkiye`de Saat: 01:57 . |