![]() |
gitme adın sonuna kadar karsıı çııık arkdan bu camıanın en buu taraftarlar var BEŞİKTAŞ taraftarııı gitme hiç bir yere daima arkandayz senn |
Alıntı:
|
anlamıyorum aydın bjk için ne yaptı bir maç söyleyin bana hazırlık maçları hariç . sadece polemik yapıyorsunuz adam kiralık verilmiş oynasın geri gelsin..... |
git kardeşim aydın, altının kıymetini sarraf bilir, senin kıymetini ve gençlerin değerini ertuğrul sağlam bilir, hey beşiktaş taraftarı!!! denizli geleli beşiktaşın gençleri tuz dağılır gibi dağılıyor haberiniz var mı? |
Git Aydın, Git, sonra da ilk işin kapağı gsye atmak olsun. Bak orada nasıl değerin bilinir nasıl Türk futbolunun en önemli yeteneği olarak lanse edilirsin. Banko milli olursun. gs de sayende Ardayı bilmemkaç milyona satar seni parlatmaya başlar. Belki şimdi gitmeni kolayca sindiren taraftarın da o zaman kafasında çarklar dönmeye başlar, gittiğimiz yolun yol olmadığını anlarlar. |
Komedi Ey işte ne yapmış diye söylenirse Rüştü ne yapmışki yakmaktan başka aydın gitsin..Allahın dedeleri çöplük olmuş kendilerine hayri yokken gencecik isimler yok oluyor bakın alt yapıdan kim geliyor ve kim kac kisi kalıcı olmuş..Alt yapısından adam çıkaramayan kaç takım acaba şampiyonlukta devamlı söz sahibi olmuşki de bizler bu dedelerle şampiyonluk adayımışız..Şu Tr de kalecimi kalmadıda rüştü alındı kovalar baş tacı olmuş... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bir mac istemissin arkadasim sivas maci izlemediysen bul bir yerden ertesi gunun yorumlarini bak bakalim butun takim dokulurken aydin neler yapmis |
yuruyun lan aydin tuna sende aslanim gitmiyoruz ulan deyin cekin resti yabancilar yapiyorda size ne olmus sezon sonuna kadar ve kontratiniz bitecegi sureye kadar olan butun alacaklarinizi isteyin bu serefsiz yonetimden bela okumadim okumayida sevmiyorum ama kasiniyorlar be kardesim en sonunda bela okutacaklar bana |
Alıntı:
kesinlikle katiliyorum higuain , diatta, gordon , seric gibi adamlar kilini kipirdattmadi hepsi sezon ortasinda gitti 2 senelik paralarini aldi aydin da resti cekmis BURSAYA gitmem gerekirse satisa cikartin baskasina satin demis hadi bakalim aydin da bursa da oynarsa gidip formasini almayan ne olsun artik sinirden gozum karadi ya bunlari yakacam ya kendimi yeter ulan yeter |
Türkiye`de Saat: 19:22 . |