![]() |
G.Antep :0 - Beşiktaş : 1 Gaziantepsporla yapılan kupa maçını ,Beşiktaş 74.dk.Nobre'nin golü ile 1-0 kazandı.Gökhan 82.Dk. kırmızı kart görüp oyun dışı kaldı. Bu sonuçla Beşiktaş toplamış olduğu 12 puanla çeyrek finali garantiledi.. |
4'de 4 yapmamız sevindirici...Uzun bir galibiyet serisinin başlangıcı olur umarım bu maç...En azından bi 7-8 maçlık galibiyet serisi şart, bunu gerçekleştirebiliriz inş... |
Uğur,Sivok,Nobre ,İ.Üzülmez ve serdar çok iyiydiler..Hakan da hatasızdı.. |
maçtan öne yorumlarımda sölemiştim serdar özkandan bişiler bekliyorum die gercekten gün geçtikce fort tutuyoor form grafiği yükseliyor |
hadi bakalım daha fazla galibiyet daha güzel sonuçlar bol gollü maçlar bekliyoruz kartalım bunlar bize yetmez |
Ben Öbür Serdarıda beğendim...oynadıkça açılacak,ama en çok Üzülmez Serdar ve uğur u beğendim...Klasik 4-4-2 oynadılar..Antep gibi bir takım karşısında 75. dk kadar oyuna hakimdiler..Golden sonra hoca takımı bozunca maçı gazı kaçtı.. Ama genel olarak ben beğendim..Şimdi bunuda küçümseyen arkadaşlar çıkacaktır..Ama takım koşuyor,didiniyor.. |
hakem yıne on plandaydı faul olmayan pozısyonda ıkıncı sarı kırmızı yıne aynılar |
Bunca eksiğe rağmen iyi bir skor. Kadroda eksiklikler göze çarpsada yinede alınmış iyi bir galibiyet var ortada. Umarım devamı gelir zamanla.. |
ben izLeyemedim macı ama duyduquma qöre hıc de kötü oynamamısız.. |
Takım gene kötüydü... |
macta tek sevindigim nokta gokhan zanin kirmizi kart gormesi en azindan bir lig macinda oynamayacagi garanti keske direk gorseydi ve en az 3 mac ceza yeseydi cok sevinirdim o zaman ligde oynayacagimiz 3 macida kazanmamiz garanti olurdu |
Alıntı:
|
BJK bu maçta bu şekilde oynadı: Hakan S. Kurtuluş - İ. Toraman - G. Zan - İ. Üzülmez Sivok Cisse - - - Uğur Holosko - - - - - - - S. Özkan Nobre (c) Sistem güzel ama hala defansın ortasında Sivok - Zapo ikilisini oynatmamaya direniyor. Tello, Yusuf, Delgado ve Bobo da takıma katılınca nasıl bir tertiple takımı sahaya sürecek merak ediyorum. |
Kupanın en zorlu grubundan 4te 4 ile ayrılmak gerçekten sevindirici..Denizlinin en olumlu işi T.Kupası..Umarm lige de yansır bu başarı ve uzun bi seri başlar dediğiniz gibi..İbrahim Üzülmezin mevkisine yerli bir takviye gerek diye düşünüyorum..Sericin yerine de savaşçı bir ortasaha transferi ile tekrar yarışa ortak olabiliriz..Haydi bakalım hayırlısı.. |
Alıntı:
|
ibrahim üzülmez serdar özkan gerçekten iyidi ibrahim üzülmezi ilk kez böyle gördm:D |
inş bu seri devam edr böyle ligde de kupa maçlarında da |
Umarım herşey çok daha iyi olur!.. |
Maçı izlemedim ama yine de tebrikler... |
4 te 4 çok iyi bi sonuç inş. bu seriyi ligdede devam ettiririz |
mactan once serkan ozkanı tribunlere cagırdık ama gelmedi sen adam gibi oyna bu taraftar sana her zaman destek olur ama gece alemlerine takılacaksan defol git bu takımdan bu arada mustafa denizlinin 4-3-3 sisteminde israr etmesini bekliyoruz tum buyuk takımlar boyle oynuyor ama sivok nerede oynamalı ona karar veremiyorum eger iyi bir orta saha oyuncusu geremi yada obodo gibi bir oyuncu alırsak sivok stoper oynasın |
Rüştü İ. Toraman - Sivok - Zapo - İ. Üzülmez Geremi Yusuf - - - Tello Holosko - - - - - - - Ekrem Nobre Güzel kadro di mi? |
Türkiye`de Saat: 23:37 . |