![]() |
herşeyden haberimiz var elimizdn bişey gelmiyor bizide gönderirilerse hiç şaşmayın fb nin taraftarını satın alırlarsa hiç şaşmayın |
denizLinin qencLere fazLa yer wermediqni herkes biLio zatten we bizde biLiyoduk..ayrıca qencLerin kaybediLdiqini düsünmüorum..aydın weriLirken beLLi bi miktara qeri aLınabiLicei sözLesmesine madde oLarak ekLeniyo..batu zaten kiraLık weriLdi..necip we emre özkanda biraz pissinLer qeri aLınıcakLardır zaten.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
şimdi asıl önemli nokta şu : biz kısa vadede başarı mı istiyoruz (bu başarının da şampiypnluk olduğu kesin) yoksa sezon sonuna kadar 1 belki 2 tane genci takımda oynayabilecek seviyeye getirmeye mi çalışıyoruz ? Siz bu kadar kısa sürede bu ikisini de isterseniz kusura bakmayın ama hayal dünyasında geziniyorsunuz bence. Teknik adamlar da önce başarıları dolayısıyla şampiyonlukları ile anılır çok azı altyapısına verdiği destekle gündeme geliyor öyleyse şu ortamda denizli'nin yerinde siz olsanız eminim aynı şeyi yapardınız, ben sezonun 2. yarısı için yani kısa vadede başarı istiyorum artık bunu BEŞİKTAŞ taraftarı hakediyor istemek hakkımız eğer önümüzdeki dönemlerde yani uzun vadede strateji altyapıya yönelik oluşmazsa o zaman konuşalım, varın kararı siz verin? |
Kim nereye gitmiş Allah aşkına gerçekçi olun biraz..O oyuncuların hepsi kiralik gönderildi Emre Özkan dediğimiz oyuncu gecen sene de hazırlık kampında Ertugrul hocanın kadrosundaydı hatta hazırlık maclarında bile oynadı ama ne oldu?Kesebildi mi 11'in değişmez ismi İbrahim Uzulmez'i ...!!! Batuhan dediğimiz oyuncuya 8 ay öncesine kadar gazetelerde muhabirlerle yaptıgı ahlaksız konusmaları yüzünden herkes takımdan gönderilsin,şımarık diyordu ki kendisinin takıma girebilmesi için önundeki kişiler HOLOSKO,NOBRE,BOBO... Ayrıca daha saymadğımız Mehmet Sedef var tabii..O nerde bilen var mı??Esamesi okunuomu takımda?? Nooldu şimdi ben anlayamadım gerçekten..??Denizli belli ki sezon sonuna kadar ilk etapta kalacağından Türk futbolunun yeni yüzlerini kazandırmak için oyuncuların tecrübe kazanmasını istemiş..Kalsaydı Holosko'yu Nobreyi,Bobo'yu yada Uzulmez'i kesebileceklermiydi acaba?? Gerçekçi olalım arkadaşlar biraz gerçekçi... |
Gençlerin hiç birinin elden kaçtığını düşünmüyorum..İlerde kaçabilir ancak çoğu daha verimli olacakları, kendilerini geliştirecekleri yerlere gittiler.. Denizlinin önümüzdeki sezon BJK da olacağını düşünmediğimden bu olaylara olumlu bakıyorum..Eğer seneye de Denizli varsa zaten btmiştir bütün gençler..Batuhan orda 10 gol atsa da, Aydın Bursa da şov yapsa da, Emre Maldini olsa da takıma kazandırılacaklarını sanmıyorum..Ancak Mustafa Hoca giderse, onlar da yeni hocadan alırlar formayı..Temennim bu yönde.. |
denizli 3 maç kötü gitsin görür artık! batuhan emre özkan aydın tuna gökhan zana verdiğin şansı tunaya verseydin daha iyidi hocam ya |
Alıntı:
|
Ertuğrul ; Zapo - Sivok oynattığı için Tunaya şans gelmedi..En iyisiyde oydu yani..Zapo ve Sivok bozulunca Gökhan girdi araya..Gökhanın yerine Tunaya da şans verilebilirdi hani.. |
Türkiye`de Saat: 08:31 . |