![]() |
Aydin resti cekti! Beşiktaş'ın Yusuf'a karşılık Bursa'ya verdiği Aydın rest çekti ve "Bursa'ya asla gitmem. İsterseniz beni satın" dedi. Trabzon hemen devreye girdi. Beşiktaş'ın Bursa'ya Yusuf karşılığında verdiği Aydın rest çekti. Bursa'nın anlaşma önerisini reddeden Aydın "Bana kimse bu satıştan bahsetmedi" dedi. Yöneticilerin baskılarına da direnen Aydın "Bursa'da asla oynam, isterseniz beni başka takıma satın. Ama Bursa'ya gitmiyorum" diye konuştu. Bu durumda Beşiktaş'ın sorunu Bursa kulübüne başka bir http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dfutbolcu ya da para vererek çözmesi bekleniyor. Bu gelişmelerden sonra Ersun Yanal'ın Aydın ile görüşerek kendisini istediğini söylediği öğrenildi. Trabzon'un bütün hatlarıyla Aydın'ı almak için devreye girdiği ve temas kurduğu belirtildi. |
eger bu haber dogruysa aydin da trabzona giderse ben de o tupcunun fabrikasini patlatmazsam ne olayim |
Kaynak ??? FAke Kütahya Porselen ;) |
yine ortalığı karıştırmak için ortaya atılan bi haber gibi geldi bana :) |
Olamaz mi yani?? Aydin hedefleri olan bir futbolcu.. Canakale veya Mardinspordan gelmedi buraya Hertha Berlinden geldi Besiktasa.. Aydini yollayan yonetimin ALLAH belasini versin!! |
güle güle |
ilginç doğru oldunu sanmıorum ama olabilirde bilmiorum |
k.h.a gibi geliyor |
Alıntı:
|
Alıntı:
Yazık.. |
afern aydın sakın gitme biyere.bir sene daha direnmen lazım çünkü defolup gidicek bu yönetm bir sene ye kalmaz.gerekirse paf ta oynasın aydın.sakın biyere gitme!!! |
koyun lan postanizi bu serefsiz yonetime gitmeyin anasini satayim |
aferim aydın umarım inş gitmezzzzsin verin takasa tandoganı gitsin!! |
Egerhaber dogru ise bence aydin cok ama cok hakli, resti ceksin su tüpcüye.................... gönderirlersede aydin'in yerinde olsam bidaha bjk'ya gelmem , Beni istemeyeni ben niye isteyim kardesim |
dayan aydınım dayan gitme bir yere..bu taraftar senden çok şey bekliyor |
Alıntı:
|
genç ve yetenekli oyuncuları elimizden kaçırmya devam edelim! |
normaldir böyle olması sen gidiosun yusufu ellerinden alıosun onların yaptığı az bile ama aydını asla kaybetmemek lazım bu haberde bna yalan gbi gelior |
Yalan degil beyler.. Aydin Bursaya neden gitsinki?? kendide biliyor bizde biliyoruzki Aydinin Besiktasta oynayacak kapasitesi var.. Uzulmez, Zan felan oynuyorsa Aydin tek ayakla oynar!! |
yi yapmış AYDIN. satılık malmı çocuk .İnsan olarak gidermisin diye sordularmı.Posası çıkmış Yusuf dede ne verebilir Madem ki ihtiyarlar takımı kuracaktık neden Sergen i kovaladık |
sanada bu yakisir aydin |
kesinlikle yalan.aydını 500 000 e alıcaz.bir nevi kiralamış gibi olduk.bizde 18 e giremiyo bari pişirir kendini. |
Alıntı:
Ibrahim Uzulmeze 10 basar!! |
Türkiye`de Saat: 02:02 . |