![]() |
bence gidecekse seric gitmeli cisse bu takima kulubede otursa bile katki saglar zaman zaman geremiyle beraberde oynayabilirlerdi eger geremi gelirse tabi gidipde abudik gubudik birini alacaklarsa cisse hic gitmesin devam etsin daha iyi |
Tutana yazık zaten Cisse efendi ii barlarda takıldın boş boş zaten sepetin koluna hadi yoluna senden cok daha ii yerliler varki sana ihtiyaç yok artık...Ah ah su fani madida,amokachi,nouma,ferdinand gibi nerede o eski siyahi oyuncularımız bir tane yerini tutan bulamadınız..Su carewi bari ne yapıp edip alın bir tanede bizde yönetim yönetim olalı bir kuş yakaladı diyebilelim.. |
gitsin ya yeter hiç baskılı bi oyunu yok hiç görmedim maça damgasını vursun geremi gelir uğurda yedeği olur bu kadar basit |
geremi gelirse gönderilsin fakat gelmesse bence bi daha konusulmalı |
Bedava verin gitsin ya.. |
yerıne bırısı alınacaksa hemen gonderılmelı dıye dusunen bırıyım. sorumsuzluklarının cezası sadece para olmamalı |
Bu insan müsvettesi o kadar top oynadı Beşiktaş da aklımda kalan tek hareketi fener maçındaki haince hareketi , gittiği gün mini bir kutlama yapacağım... |
Cisse gibi adamida begenmiyorsunuz ya yuh size!! Ama normal Ricardinho, Carew, Kleberson ve Ailton gibi adamlarda sizin gozunuzde futbolcu degildi hepiniz futbol profesorusunuz!! |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 17:33 . |