![]() |
Aydini tamamen kayip ettik!!! Koray ile Burak´ı habersiz Manisa´ya gönderen Beşiktaş´ta, bu kez Aydın krizi yaşanıyor. Geçen sezonki Holosko transferinde Burak ile Koray’ı Manisa’ya gönderen ancak iki futbolcunun da tepkisiyle karşılaşan Beşiktaş, yine aynı tabloyla karşı karşıya... Yusuf Şimşek’i renklerine bağlarken Tuna ve Aydın’ı Bursa’ya vermeyi öneren Siyah-Beyazlılar, genç Aydın’ın tepkisiyle karşılaştı. “Bursa’ya gitmem” diyen gurbetçi futbolcu, alacaklarının ödenmediğini belirtip, sözleşmesini feshedebileceğini belirtti. Bunun üzerine harekete geçen yönetim, Aydın’ı kadrodışı bıraktı ve tüm alacaklarını ceza olarak kesti. Kartal, Aydın’ı ikna edemezse Bursaspor’a ya başka bir futbolcu verecek, ya da para ödemek durumunda kalacak. Boyle sacmalik olur mu beyler?? |
Allah Belanızı Versin..Harcadınız Beşiktaş Aşığı Güzelim topçuyu.. |
off off yönetim off |
Alıntı:
|
Diyecek bisey bulamiyorum egerki bu haber dogru ise bu yönetimin ne kadar cirkef bisey oldugunu gözler önüne seriyor. Aydin'da hakli olarak tepki veriyor. Alayinizi toplasak bi adam etmezsiniz be bu ne bicim yönetim abi ya |
yazık ya yönetim yeter gidin artık rahat bırakın klübümüzü 1 tane adam gibi biri yok mu ya |
http://photos-g.ak.fbcdn.net/photos-...88174_3641.jpghttp://photos-g.ak.fbcdn.net/photos-...88174_3641.jpghttp://photos-g.ak.fbcdn.net/photos-...88174_3641.jpgyeter artık ulannnnnn !!!!!!!!!!! istifa et demirörennnnnnnn.... |
Kaynak nedir acaba? |
böyle yönetiminde böyle işinde nasıl bir yönetim bu yaff yokediolar birer birer geleceğin yıldızlarını:S |
Alıntı:
Yildirim Demiroren YETERRRR!!! |
YAzıklar olsun |
Alıntı:
|
beşiktaşda kalsa bile artık nasıl bir performans gösterirki orası muamma |
bizde böyle yönetim varoldukça daha çooookkkkkkk kaybederizzzzzzzzzz YÖNETİMMMMMMMM İSTİFAAAAAAAAAAAA |
haber bişeye dikkat ettnzmı adamın alacakları var vee sözlesmesnı hala feshetmems istese çoktan ederdiii bursaya gitmem demss neden gitmıo bursayı hiç bir bjk taraftarı sevmez ve oda bir bjk taraftarı ve futbolcusu ve eer zorla gnderilcekse alacaklarna karslık sözlesmemi fesh ederm dedi bızım yönetm naaptı ceza olark alacklarnı kestiler işte snra besktasa oyuncu gelmesnı bekle trkıye de o kdr gecn oyuncu varkıı bızım esklerımızı kapatabılıcek o kdr oyuncu varkı alt yapılarda neden hepsnın terchlerı fb den veya gs dn yana işte bu yüsden!! |
kenar öner bjk tv de dedi.aydın kalıyor onun yerine ali tandoğanı verdik bursaya. |
Alıntı:
|
Aydının manejeri canlı yayında açıkladı beşiktaş ve bursa defteri kapandı aydın türkiyede başka bir takımda oynuyacak Kime inanalım şaşırdık |
vay aq |
ananizdan avradinizdan baslatacaksiniz artik serefsizler |
Alıntı:
bu yonetime edecegimiz her laf mustehatir haktir senden ogrenmeyecez kime ne diyecegimizi |
Alıntı:
Ya basına hiç laf söylemeyeceksiniz tüm haberlere inanıp eyvallah çekeceksiniz.Yada hiç bir haberine inanmayıp serefsiz basın diyeceksiniz.Dansöz gibi kıvıran adamdan adam olmaz bunu aklınızdan çıkarmayın !!! |
Alıntı:
senin yonetimin basinin yazdigi her turlu serefsizligi hakedecek kadar kotuyse ve sen besiktasi satan bu serefsizlere hala kucak acalim diyorsan sanada ben adam demem kelimelerine dikkat et biraz |
Alıntı:
Basın herzamanki gibi serefsizlik yaparak üzerimize oyun oynamakta sizde bunlara yorumlarınızla destek olmaktasınız.Kelimelerime oldukça dikkat ediyorum ben siz hiç kafanızı yormayın. |
Alıntı:
|
almanyada oynamak istiyorum diyomuş.. |
bir sitemde çok sevdiğimiz ertuğrul hocamıza gelsin.neden takasta beşiktaşın değerlerini istiyorsun?istemeye istedin peki neden illa bonservisi diye diretiyorsun? istesene getirttiğin serici. |
gelsin aydin almanyada oynasin bir kulübte hic yoktansa burda ona sahip cikarlar, bursaya gidecene gelsin alman kulübüne |
Alıntı:
|
ali tandoğanın sözleşmesi feshedildi die biliyorum bu durumda takas nasıl olacak... |
yönetim istifaaaaaa |
Alıntı:
|
ipleri bu kadar germeseydiler keske |
Türkiye`de Saat: 08:51 . |