![]() |
Aydin buyuk Besiktasli Yusuf Şimşek'in transferi için takasta kullanılan Beşiktaş'ın genç oyuncusu Aydın Karabulut, Bursaspor'da oynamak istemediğini söyledi. Almanya'ya dönme planları yapan Aydın'a Trabzonspor'un da teklif yaptığı öğrenildi. Beşiktaş'ın Yusuf Şimşek'in transfe rine karşılık Tuna Üzümcü'yle birlikte Bursaspor'a verdiği Aydın Karabulut, yeşil-beyazlı takımın teknik direktörü Ertuğrul Sağlam ile biraraya geldi. Görüşmede genç futbolcunun, Ertuğrul Sağlam'ın tüm ikna çabalarına karşın, artık Türkiye'de forma giymek istemediğini söyledi. Bursaspor yönetiminin bu gelişmenin ardından yeniden siyah-beyazlı yöneticilerle biraraya geleceği ve Aydın konusunda doğan belirsizliği çözmek için görüşmelere başlayacağı belirtiliyor. Aydın Karabulut'un alacaklarına karşılık Beşiktaş Kulübü’nden bonservisini istediği ve Almanya'da kendisine teklif getiren bazı kulüplerle görüşme halinde olduğu öğrenildi. Genç futbolcuya şu ana kadar ki en ciddi teklifi ise Yusuf'u Beşiktaş'a kaptıran Trabzonspor'un yaptığı idda ediliyor. "ÖNCELİĞİMİZ BEŞİKTAŞ" Konuyla ilgili olarak NTV Spor'un sorularını yanıtlayan genç futolcunun menajeri Kadir Özdoğan, "Biz de gazetelerden duyduk. İlk olarak Beşiktaş yönetimiyle görüşeceğiz. Bursaspor yönetimine ve Ertuğrul Sağlam'a söyledik. Aydın, Bursaspor'da oynamak istemiyor" dedi. Beşiktaş yönetimiyle görüşmeden karar almayacaklarını belirten Özdoğan, "Aydın ameliyat oldu zaten, menisküsü vardı. 10 günden önce topa dokunamayacak. Bu sene faazla maç oynamadığı için Almanya'da Birinci Lig'de takım bulmak zor olur. Ancak önceliğimiz Beşiktaş. Bu konuda Ertunç Soğancıoğlu ile görüşmeden, başka takımlarla görüşmeyeceğiz. Çünkü Aydın çok büyük Beşiktaşlı" diye konuştu. Kaynak:ntv spor NTVSPOR Güncelleme: 19:19 TSİ 12 Ocak 2009 Pazartesi |
besiktasli olan kim varsa takimdan kovup besiktasli olmayan her turlu kotu futbolcuya kucak acan bu yonetimede bu yonetime hala destek veren taraftarada haktir mustehaktir aydinin cekip gitmesi ve bir daha donmemesi yaziklar olsun |
Alıntı:
|
bütün sahip olduğumuz değerleri bir çırpıda yok eden bir yönetimden bundan başka bir hareket beklemek hiç şaşılacak birşey değil... ne günahımız vardı ki sizin gibi bir yönetime mahkum olduk... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Buda aynı biraz önce basın hakkında yazdığım konu gibi oldu.İşinize gelene inanıp işinize gelmeyene inanmıyorsunuz. Şunu açık söyleyim ben takımdaki birçok kişinin gerçekten Beşiktaşlı olduğuna inanmıyorum.Zaten benim için tuttuğu takımında bir önemi yok.Önemli olan benim takımıma yaptığı katkıdır.Bana göre Aydın şuana kadar takımımıza pek bir katkı sağlayamamıştır.Ama yaşı genç önünde uzun yıllar var gelecekte neler olur orası bilinmez. |
onun için hayırlısı olsun abilerine örnek oldu |
bakalım sonu nolucak merakla bekliyorum |
aydın git trabzonspora orada degerını gorursun |
bu yönetim besiktas lı hiç bir oyuncuyu takımda tutmadıkı senı tutsn be aydın :(:( |
ya su besiktasli, bu besiktasli degil tartismalari neden bitmiyor, tabi ki herkes ister her futbolcu ayni zamanda o takimin taraftari olsun, onu sevsin ama tartismasi son derece mantiksiz.. profesyonel futbol takimlari ve profesyonel futbolcular.. eger bi futbolcu besiktas degerlerine zarar vermeksizin takim icin calisiyorsa o gecici ( ya da kalici) besiktas'lidir.. Aydin da besiktasli olsun olmasin genc yasina ragmen formaya iyi hizmet etmeye calisan bi futbolcudur ki kalitesini hatirlatmak icin birkac ay önceki genc milli takim maclarini hatirlatirim... |
Demirören sayesinde yavaş yavaş elimizdeki kalan değerleride kaybediyoruz aydın gitti sırada batuhan var onunda röportajını izledim gelecek planları arasında beşiktaş yok. Gözün aydın demirören rakiplerin beceremediğini sen becerdin ve koskoca Beşiktaşı sıradan bir takım haline getirdin gözün aydın... Ama unutmaki tarih seni her zaman yazacak ve bizler seni güzelce anıcaz kulakların öbür tarafta da çınlar merak etme |
offf offff:( |
böle yönetimin allah belasını versin!inşallah gitmez hiçbiyere aydın.gerekirse pafta oynasın.. |
hem aydin icin hem besiktasim icin hayirlisi olsun ne diyelim ki... |
Aydın yanlış yapıyor bizim taraftar da saçmalıyor. Aydın sakat. İyileşip form tuttu diyelim. Tello'yu mu kesecek Ekrem'i mi? Beyler 2003'ten beri şampiyonluk yok! Kimsenin sabrı kalmadı. Böyle bir ortamda Aydını oynatmak hem Aydın'ı hem de şampiyonluğu riske atmaktır. Denizli bu riski almaz alamaz. Ben de olsam almazdım. Gitsin ilk 11 oynayabileceği iyi bir takımda pişsin kendini kanıtlasın gelsin baş tacı yapalım. Herkes biraz daha sakin düşünsün lütfen. |
Zamanında Tümer'de; Beşiktaş'lıyım, başka takımda oynamam demişti. Kişiler önemli değil, Beşiktaş'a yakışan, forması için mücadele eden herkes bizim kulübümüzün bir parçasıdır. Gereksiz polemiklere fazla takılmanın anlamıda yok.. |
takımı yavaş yavaş satıyorLar kim kaldıki gercek beşiktaşlı aLLah beLanızı versin her fırsatta soyLüyom m.denizLi y.demir oren gidin aLLah aşkına gidin faydnız yok bu takıma. olmadıda olamıcakta. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 13:03 . |