![]() |
takım kosuyor bobo yüzüyor Brezilyalı futbolcu, havuzda yaptığı özel çalışmalarla tedavisini sürdürüyor. Gaziantep Büyükşehir Belediye karşılaşmasında sakatlanan Bobo, teknik direktör Mustafa Denizli’nin isteğiyle kamp kadrosuna dahil edilmişti. Takımdan uzun süre ayrı kalacağı açıklanan Brezilyalı futbolcu, havuzda yaptığı özel çalışmalarla tedavisini sürdürüyor. Sambacı bir hafta sonra sahalara döneceğini müjdelerken, sağlık ekibi kesin süre vermekten ısrarla kaçınıyor |
bobo umarm cabuk iileşr |
Başlıkta bir acaip yanlız |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
çok sevindim ya bir hafta sonra geri dönüyomuş sahalara:) aşkım ya çabuk iyileşirsn inş. |
ee baslıklara her zaman aldanmayın :D |
Alıntı:
|
Bende aynıı düşündüm. İşte habercilik hileleri bunlar. Boboyu harcıyoruz gibime geliyor. |
Katkı alamıcaksak satalım. |
inşallah tez iyileşir |
Ya BOBÔ satılır mı ya? Beşiktaş'ın gelmiş geçmiş Avrupa'daki en golcü futbolcusu kim nederse desin.! |
Bobo çok sakatlanmaya başladı, zaten sakatlığı yüzünden formayı kaybetmişti, sonra da yedek kalmaya başladı. |
Alıntı:
:D:D:D:D aynen D:D |
bobo kaliteli bi forvet ve satilmasi bence de yanlis olur, ki zaten kadroda pek fazla forvetimiz yok :) |
koş bobooo koş... |
besıktas kulac atıp yuzme yerı degıldır !! :D:D kısa zamanda ıyılesıp takımla calısmalara baslar ıns. |
umarim bobo cabuk sahalara döner ... |
Bobo okuduklarımız haberlere göre en kötüsü denizli macında riske edilmez antalya macıyla sahalara döner die düşünüyorum |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
nobre ci mi sin sen heeee bobo ulan bobo :D |
Alıntı:
İnadına BOBO! |
Alıntı:
çbk atlattı sayılr.. inş sıkıntı çıkmaz... |
aynen aklımdan o geçiyodu :) forrest gump :):);) |
ben onu bunu bilmem arkadaş ben bi boboyu bilirim.çok acı ama gerçek sezon sonu boboyu kesin satarlar die düşünüyorum bizimbu lanetli yönetim.o yüzden kendimi alıştırmaya çalışıyorum bobosuz beşiktaşımı.yaw bobom beşiktaşmda şampiyonluk yaşamadan gidemez ya.nese şu sakatlığı geçsede bir an önce artık eski formuna dönse benmşu an beşiktaşımın tekgolcüsü forveti ilkönce bobom gelir. |
Türkiye`de Saat: 05:34 . |