![]() |
Sinan Engin'in Şok Eden Olay Videosu ! MEDYASPOR - İşte Tercüman Sinan?dan Şok Edici İddialar! |
bende dün izlemiştim veysel kardeşim..Hakkaten ne diyeceğimi Şaşırdım..yorum yapmakta zorlanıyorum.. |
ben montaj olduğunu sanıyordum abi , halen öyle inandırıyorum kendimi |
montajdır yhaaa |
bencede montaj. şu ne olduğu belirsiz tuğrul yendidoğanın marifetleri. |
bune yaa |
artık bu kadarınıda yapmaz diyorumya montajdır |
yalandir gibime geliyo... insallah öyledir.. |
Hiç bir şey söyleyemiyorum,ne diyeceğimi şaşırdım. |
elinden 2 si kesin 3 şampiyonluk alınmış,şerefli ikincilikleriyle övünebilen bi takımım var ve hiçbir haber takımımla gurur duymama,bianlıkta olsa şüphe etmeme sebep olamaz.bişeyler vardır bu haberde,birilerinin yardımıyla şampiyon olacak takım deiliz oyüzden 3 yıldızımız yok |
olmass olm böle bi şe ne ayak bu yha ..!! |
sinan engin caqalın tekidir çıkıpta böyle şeyler söyleyecek kadar salak değildir !!! akıllı olun saçma sapan düşüncelere kapılmayın sanki siz Sinan Engiin tanımıyorsunuz inanıyorsanız sinan engini tanımıyorsunz demektir :) anlayan anlamıştır ;) cagal !!! |
Alıntı:
|
Montaj... |
montajdır |
Montajın daniskası kesinlikle inanmayın..Sinan Engin böyle bir şey söyler mi hiç.Zaten dikkat ederseniz ağzını göstermiyor kamera.Bu medyaspor'da iyice şereffsizleşti, Telegol'de Sinan Engin pazar akşamı, ''Tuğrul'a da sıra gelecek'' dedi ya o yüzden üzerine geliyor. |
Alıntı:
|
herkes gbi bende şaşırdım böyle bisey yapmışmıdır acaba:S:S |
Montaj olduguna inanmiyorum bence gercek ve bu Türkiye de takimlarin nasil Sampiyon oldugunun gercegi.Hatirlarsaniz Besiktas in sampiyonlugu kaybettigi 101. yilinda Serdar Bilgili nin bir borc olayi yüzünden sampiyonlugu Fb ye hediye ettigi yazilip cizildi.Yani bu iki serefsiz takimin hegemonyasi o kadar güclü ki biz sadece onlar izin verince sampiyon olabiliyoruz.Bunun icin ben herzaman Sinan Engin in görevde kalmasini istedim ne yazikki sampiyonluk görmek istiyorsak ya Besiktaslilik durusu denen seyden vazgeccez ya da bu tip arkasi biraz karanlik adamlarla bu oyunu oynucaz. Zira bu ülkede bileginin hakkiyla sampiyon olmak cok ama cooook zor.. |
İnanmayın böyle şeylere |
bende inanmıyorum.. böle bişe gerçek olamaz kesinlikle kötü bi şaka olmalı yada sırf beşiktaşımızı birbirine düşürmek için yapılmış olabilir !!!! |
Maalesef montaj gibi durmuyor ama kesin inkar edicektir |
eğer haber kolpaysa varya sinan engin bunların........ |
garip...emin olamıyorum... |
bunlar bizi katil edicek en sonunda az kaldı |
yok artık yuhhh |
dogru olmamasini umuyorum bu olayin |
abi kesin fake bu yaa . ağzı gösterilmio en basitinden. |
ne demiş o öyle ya inşallah gerçekle ilgisi yokdur basının diline düşerse gör sen o zaman |
Montaj bence yaaaa... |
ya ap açık montajj yaa DİKKAT EDİN AGIZ MİMİKLERİ HİÇ GOSTERMIYOLAR Bİ ANLIK GOSTERDİLER VE O AN SOLEDİĞİ KELİME GORUNTUDEKİ AGIZ KONUŞMASIYLA DUNYALAR KADAR FARK VAR ŞEREFSİZ BU MEDYASPOR !!!!!!! |
Alıntı:
ARKADAŞIM APAÇIK ORTADA MONTAJ OLDUGU DİKKAT ET AGIZINI GOSTERMIYOLAR Kİ Bİ ANLIK GOSTERDİLER VE O AN SOLEDİĞİ KELİME GORUNTEDEKİ AGIZ KONUŞMASI HİÇ UYMADI BIRAKIN BUNLARI |
eğer doğruysa sinan ülkeyi terketsin |
inanılmaz yorumsuz... |
banada montaj gibi geliyor ama emin konuşmak imkansız... |
Alıntı:
|
zaten ses kaydı üzerine video koymuşlar..video montaj.. ancak ya söledikleri ??.. |
İnanmayın bu tür şeylere.! |
Aziz'den talimatı almış Tuğrul..Sırf Beşiktaş'ı karıştırmak için oyunlar oynuyor. |
Türkiye`de Saat: 15:42 . |