![]() |
'Maça çıkmadan mutlaka dua okurum' Para biriktirmeyen futbolcunun köprü altında şarapçı olacağını belirten Reçber, batıl inançları olmadığını ancak, eşi ve kızının kendisinin maçta giydiği kaleci kazağının benzeri renkteki kıyafetle ekran başından kendisine dua ettiklerini söyledi http://www.kartalhaber.com/resims/ha...k_13016809.jpg Para biriktirmeyen futbolcunun köprü altında şarapçı olacağını belirten Reçber, batıl inançları olmadığını ancak, eşi ve kızının kendisinin maçta giydiği kaleci kazağının benzeri renkteki kıyafetle ekran başından kendisine dua ettiklerini söyledi. Üç direk arasında 19 yıllık kariyerinde sayısız kez milli formayı giyen Beşiktaş'ın tecrübeli eldiveni Rüştü Reçber, merkezi Kayseri'de bulunan Boydak Holding'in yayın organı "Bizbize" dergisine verdiği röportajda ilginç açıklamalarda bulundu. Maça çıkmadan Ayet-el kürsi, Felak, Nas ve İhlas sürelerini okuduğunu ve batıl inançları olmadığını söyleyen kaleci Rüştü "Benim bu tür davranışım olmaz ama, eşim ve kızım Tuana maçlardan önce arayıp hangi renk forma giyeceğimi sorar. Ben hangi renk forma ile sahaya çıkacaksam ,eşim Işıl ve kızım Tuana da o renkte bir giysi ile televizyon başına geçerek, benim için dua ederler. Ailem benim için yaşam kaynağım. Evde olmak çocuğumla birlikte oyun oynamak, onlarla zaman geçirmek benim için en büyük terapi" dedi. Futbolculuk döneminin kısa olduğunu, o nedenle genç oyunculara birikim yapma ve tasarrufta bulunma çağrısında bulunan siyeh beyazlı takımın file bekçisi Rüştü Reçber şöyle konuştu: "Futbolculuk kazançlı bir meslek olarka görülebilir. Ancak, şunun farkında olmak gerek. Bizimki ömür boyu yapılacak bir iş değil. Zamanında ağabeylerim beni uyarıyordu. Ben de genç arkadaşlarıma hatırlatmalarda bulunuyorum. Bugün para biriktirdir, yatırım yaptın, yaptın. Eğer yapmazsan, köprü altında şarap içersin diyorum. Olayı böyle değerlendirmek gerekiyor." |
Para biriktirmeyen futbolcunun köprü altında şarapçı olacağını belirten Reçber... Çok doğru bir söz söylemiş Rüştü, zaten her zaman konuşmalarını beğenmişimdir, konuşurken iki kere düşünüyor adam, ne söylediğini biliyor, bazıları gibi değil!.. |
tam anlamıyla katılıyorum futbolculuk döneminde futbolcu parası iyi değerlendirmeli futbol hayatı bitince rahat bir yasam sürdürmek için helal olsun rüştü ( gizli kaptan ) |
Tam anlamıyla her bakımdan bir Prof. oyuncu. Nerde ne yapması gerektigini biliyor. Tebrikler RÜştü |
Şimdi biri çıkar fethullahçı der |
Bravo rüştü gerçek profesyonel olan her futbolcu seni örnek almalı . Not : Tescilli fetullahçı olmayana kimse fetullahçı demez , Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış . |
Alıntı:
fethullahçılara her zaman kapımız açıktır , önemli olan takıma sağladığı katkıdır . . |
Alıntı:
|
ne dedin sen rüştü ya bu yaptığın doğru değil çünkü duaya birilerinin antipatisi vardır aman ha |
Konuyu kilitlemek istemiyorum lütfen karşılıklı olarak rencide etmeden yorum yapın. Fethullah Gülen dediğiniz kişinin dini olarak siyasi yönüde olduğundan dolayı, forumda konuşulmasını uygun görmüyorum. Bu tarz yaklaşımlardan kaçının. |
Alıntı:
Bravo diline sağlık kardeşim , neyse konuyu uzatmayalım zira konu forum kurallarına aykırı yere gidiyor, herkeze iyi forumlar . |
Veyselin siyasete girdiği yok da..Karşı tepki, savunma direk siyasi görüşler dile getirilerek olmuş..Gerek yok bence de..Herkesin düşüncesi kendi hayat görüşüne, standartlarına göre değişir..Burda yargılar tarzda, akıl verir düzeyde konuşmaya lüzum yok.. |
helal olsun itiraf edyorum fb deyken çok dalga geçrdim ama şimdi öyle düşünmüyorum tabiki çok olgun davranıyor neyin nereden geleceğini iyi biliyor tabiki hataları olacak hatası olmasa insan olmazdı zaten |
qercekden cok profesyoneL we akıLLı bi oyuncu.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
beni anlamışsın sağolasın , sırf birilerine inattı o yorumum ;) :D |
Seviyeni takın;)Çok tartı$mak istiyorsan pm at. |
Arkadaşlar;bence de ,ne olduğu ve kimin uşağı olduğu belli olmayan ancak attığı her adımın amacı; "Atatürk ilke ve inkilapları" ile hesaplaşmak ve O'nun kurduklarını yerle bir etmek olan birtakım çevrelere hizmet etmek olan ve sıkışınca koruyucusu Amerikanın kucağına kaçan ne idüğü belirsiz bir meczubun bu forumda tartışılması çok gereksiz. Daha öncede söylemiştim gene söylüyürum : BÜYÜK BEŞİKTAŞ' ımızın kuruluş amaçlarından en önde geleni, dışardaki emperyalistlere karşı verilen savaş kadar,içerdeki bu ve bunun temsil ettiği zihniyete karşı da verilen savaştır.Beşiktaşı ulu önderimiz MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ün nazarında da ,diğer kulüplerden ayrı ve farklı kılan belkide en önemli özellik budur. Bu ve bunun gibi meczupların forumumuzda konu olması bile,AhmetFetgeri 'lerin (19 Mayıs'ın gençlik ve spor bayramı olmasını Ata mıza teklif eden ve kabul ettiren Beşiktaşlı) ve Şeref Bey lerin kemiklerini sızlatır.... İrfan Kayahan... Rüştü'ye gelince; o iyi yada kötü kaleci olabilir...Ama ;duruşu ile, inancı ile, profosyonelliği ile iyi ve örnek bir sporcu bence... |
gizli kaptan:D kişilik olarak önder bir insan |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 16:27 . |