![]() |
ßu takım ßu sene s... s... $ampi0n ßi an ßiLe oLsun inancımı kayßetmedim kayßetmicem ! |
Bilmiyorum hiç bir fikrim yok ... Bekleyip gorecegiz |
Beşiktaşım şampiyon olacak ondan hiç şüphem yoktur fakat yönetiminde istifa etmesi gerekio Beşiktaşımın şampiyon olabilmesi için.... |
ilk yarının son haftalarındaki gibi oynarsak ilk 3 bile çok zor ama rakiplere göre belli olur diyorum |
Ts, Kayseri, Fb, Gs gibi takımlarla kendi evimizde oynayacağız, İnönü'den çıkarmazsak rakiplerimizi şampiyonluk gelir...Oyuncularımızda artık gereken dersleri çıkarmışlar, gereken tecrübeyi kazanmışlardır diye umuyorum...Ama işin bide hakemler tarafı var, tek korkum o valla...Ne de olsa adamlar şampiyonu tayin ediyor!..İlk yarıdaki sıralamayı da onlar belirledi sezon sonundaki sıralamayı da onlar belirleyecek...Hakemlerimi de geçebilir miyiz, şu ana kadar geçemedik, bu sefer geçebilir miyiz, yine zor açıkçası, hakemleri de geçebilmek için 4 4'lük bir kadromuzun olması lazım, şu anda öyle bir kadromuz da yok...Yine de bir umut var içimizde tabii, umutsuzda olmuyor zaten... |
bu kafayla gidildiği sürece sittin sene şampiyon olamayız |
Alıntı:
|
Valla ben sahada oyuncularımızı göreyim bana yeter.Şampiyonluğa inancım sonsuz böyle bir federasyon ve hakemler varken çok zor ama herkese herşeye inat Şampiyon Beşiktaş !!! |
İkinci yarıya iyi başlarsak gerisi gelir.Ben inanıyorum.. |
Yalnız burada yanlış anlaşılan birşey var..Hoca ; "26.haftada şampiyonluğu ilan ederiz" demedi...o , "26.-27. haftada kimler şampiyonluğun içinde ,kimler dışında belli olur.Ayrıca, bu kadar takım bu mücadelenin içinde olmaz.En fazla 2-3 takım kalır " dedi.. |
Türkiye`de Saat: 12:28 . |