![]() |
işte beşiktaşın yeni stadı Levent Erdoğan yaptığı açıklamada, gerekli izinler alınamadığı için geciken yeni stat projesiyle ilgili olarak da bilgi veren Erdoğan, önümüzdeki Mayıs ayında yeni stadın yapımına başlayabileceklerini ifade etti. Erdoğan, stat ile ilgili pürüzlerin birçoğunun aşıldığını ifade ederek, “Yeni stadımız 42 bin kişilik olacak ve çok amaçlı kullanılacak. Buradan da Beşiktaş Kulübü olarak büyük gelir elde edeceğiz” dedi. Fulya Projesi'nin Şubat ayı içinde açılış töreni olacağını belirten Erdoğan, hiçbir kulüpte olmayan bu projenin de kulübe büyük bir gelir sağlayacağını kaydetti. |
Hadi Bakalım Artık bizimde yeni bir stadımız olsun |
stadı tamamen deil de fb nin yaptıgı gibi aşamalı aşamalı yıksalar daha ii. yoksa inönü deki atmosferi baska bi yerde sağlayamayız. |
Alıntı:
asama asama zor fb o sdatı 5 yılda bıtırdı bızım 1,5 sene de bıterrrr |
ulan size inamak zor bea ne dediyseniz hep fos cikti |
42.000 mi komik bunlar yahu. |
42 bin gayet iyi bence..:) Juvenin yeni stadı bile 40bin olcak..Ancak bunlar palavra..Geçen senede aynı şeyler söyeniyordu..1 izin alınamadı die yapamadılar..Bu sene de alıcaklarını sanmıyorum..Herşeyi kesinleşitirsinler öyle açıklama yapsınlar..Aslantepe bitiyor biz hala yeni stad diyoz.. |
laf olmasın icraat olsun icraat |
cumhurbaşkanına gitsinler o halleder... |
kapalı tribün yerinden oynamasında ne yaparlarsa yapsınlar....kapalı yerini kaybederse diğerlerinden ne farkımız kalır |
gökhan resimler muhteşem ama inşallah resimde kalmaz |
Alıntı:
|
Alıntı:
inş. makbule ama her sene baltayı kazmayı vuruyoruz mayıs ayında !!! gecen senede vurmustuk bu senede vurucakmısız bakalım beklıyoruz |
beklemekden başka yapılacak bişey yok zaten onların vaatlerine inandıklarımızı sanıyorlar ama sadece kendilerini kandırıyorlar |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
kapalı bızım olsunda dıgerl seyler benım ıcın onemlı degılırrr:D |
Alıntı:
samıyende oynayabılırz ne olacak adnan polatla yıldırım arası ıııı ama olimpıyata olmasın da kocaelıde olabılırrr |
Beşiktaşımızın büyümesine vegüçlenmesini istemeyenler bu tip projlerin önüne her zaman engeller koyuyorlar. |
Alıntı:
gonlum kapalı senden baskasına kapalı bızımdır bızım olacakkkkkkk baska bısey ıstememmmmmm |
yeni stadda istemiyorm bunlar inönüyü yıkar yenisini yapamazlar bide bu kadar çektigimiz çileden snra stadsız kalırız . |
Olmazzz. Keşke olabilse. |
ya 42 bin normal o kadar kötü bi kapasite değil ama tek sorunumuz anıtlar kurulu denen saçma şeyde stadımızın arkasındaki oteli sanki görmüyolar adamlar resmen dolmabahceye çivi çakmış onlara nasıl izin verdinizde bize niye izin yok... Stadın yapımını alan firma demiş resmen dünyada böyle bir konumda ve bu denli bir stad yok demiş proje gerçekleşirse Beşiktaşa inanılmaz gelir getirir falan filan saydırmış adam... İnşallah ben askerden döndüğümde olur stadda yei stada giderim.. |
42 bin qayet qüseL ßi rakam..eqer oLursa cok qüseL oLucak.. |
42 yeterli bir kapasite daha fazlasını çoğu maç dolduramayız, tek korkum var yeni stadla beraber bilet fiyatlarının artması |
Alıntı:
aynen katılıyorum bılet fıyatları ınsallah yukselmezz |
işin aslı ben şuanki stadı çok beğeniyorum bence havası bozulacak yeniden yapılınca ama görelim.. |
Pek gerçekleşecek gibi görünmüyor. Proje güzel ama gerisi gelmez mevcut yönetimle.. |
Fenerin stadı kaçak kimse sesini çıkar(a)mıyor, gs ın stadının yapılmasına devler resmen yardımcı oluyori bize gelince yok şu yok bu yok tarihi eser yıkın kardeşim mademki bi stadyum yapcaksınız 60 bin kişilik yapın üstünüde kapatınki adam gibi bişeye benzesin... |
1- Öncelikle yeni stad yapılmasını sonuna kadar destekliyorum. 2- Bu stad resimlerinin Mali Kongre öncesinde gündeme getirilmesinide manidar buluyorum. Aynen geçen sene olduğu gibi. 3-Gerekli izinler hala alınamamışken 19 Mayısta kazma vuracağız lafları bana mantıksız geliyor. |
Alıntı:
aynen katılıyorum... |
proje süper de daha faaliyet yok |
Türkiye`de Saat: 11:15 . |