![]() |
üzülmez: deportivo istedi, gitmedim İbrahim Üzülmez, sezon başında yaşadığı bir transfer görüşmesiyle ilgili olarak itiraflarda bulundu... İbrahim Üzülmez, sezon başında yaşadığı bir transfer görüşmesiyle ilgili olarak itiraflarda bulundu... Deportivo’dan teklif aldığını, ancak daha önce İspanya’da forma giyen Rüştü ile görüştükten sonra Beşiktaş’ta kalmaya karar verdiğini açıkladı. Üzülmez, “Rüştü uyum sorunu yaşayabileceğimi söyledi, gitmedim. Türkiye’de sürekli eleştiriliyorum ama hep isteyenim var” ifadesini kullandı. |
yuh yaa..benide madrid istedi gitmedim:) |
:) Deportivo seni istecek de gitmeyecen... |
son senesi zaten gitseydi herhalde uyum sorununu çözene kadar sezon biterdi bu sene jübile yapar sanırsam |
Keske gitseydin be İbo... |
yürü be deli kim tutar seni... |
senin gibi bir kazmayı deportivo ne yapsın her maç bir penaltı :D |
barceleno da beni istedi yüz vermedim sallamak bedava ya sallasın bakalım |
Ne gerek var ki bunlara. Çok kıymetli olduğunu hatırlatıyorherhalde kaçırmayalım deli iboyu. |
muahahahaha :D:D |
yok artık ali sami yen ... |
:):) |
bugün son zamanlardaki en kötü günümü geçiriyorum suratımdan düşen bin parça sinirden ağlicam ama bu haberi görünce kahkahayı bastım dayanamadım |
:D:D saol üzülmez gitmyerk güldürdnn hepimizi :) |
artık bu sezon sonuda jubile yapar sanırsam jubile teklif etmisler sonucta |
Alıntı:
|
Gitmemesi ne kadar vizyonsuz bir adam oldugunu gosterir. Zaten son derece normal gitmemesi. Iki kelimeyi bir araya getirip konusamayan bu tip adamlarin ulkemizden baska hicbir yerde oynama sanslari yok zaten... |
Salaklıgını bir kez daha kanıtlamıs.. Sasırmadım...Bunu biz bide kaptan yaptık!! |
arkadslar öle demeyn adam bu takıma geldııınden berıı sol tarafa o kdr oyuncu alndıı hangı bırsı iboyu kesebildii hiç birisi hangi teknk adam geldse hep oynadıı ve adam hakkaten canını dısıne takarak ternınn son damlasına kadar takımı ıcın savasıo elnden geldııının en ıyısını yapmaya calsııo ama kapasitesi o kdr gnül isterdiki çıksın ortada yapabılsn ama kapasitesi o kdr yapıcak bıse yok ztn onları yapsaa besıktas ta kalmazdııı suan yurt dsna cıkmstı ztn |
Bu adam kaç sezondur sol tarfta banko oynuyor..Tamam çok çok iyi maçları yok ama ben onun yüzünden kaybettğimiz, berbat oynadığı pek maç da hatırlamıyorum..Onca teknik adam geldi gitti ama İbodan vazgeçilmedi..Bi bildikleri vardır herhal..İstikrar istikrar diyosunuz alın size istikrar..Vasatlık istikrarı..Ne kötü ne iyi..Sürekli 6 bazen de 7 lik oynuyor..Ama ben çok iyi maçlarını da bilirim İbonun..Hakkını verelim bence..Deportivonun istemesi de normal sonuçta adamlar istikrarlı, takım oyununu oynayan, sakatlanmayan, tecrübeli bi adam arıosa İbo da uygun bence bu kriterlere..Zira Deportivo dediğiniz takım kaç sezondur ortalıkta yok, kümeye oynuyor.. |
Şimdi eğri oturup doğru konuşalım..İbrahim Üzülmez 9 senedir Beşiktaş'ta oynuyor ve hiç kimse onu kesemedi.Kaç hoca değişti ve hepsi de formayı ona teslim etti.Her ne kadar beğenilmese de saygı duyulması gerekir. |
Ya beyler bu adam senelerce Besiktas formasi giydi. su an iyi olmayabilir, sevmeyebilirsiniz, hatali maclari olur, adama gicik olabilirsiniz, konusmasini sevmeyebilirsiniz, hatta nefret de edebilirsiniz ama Ibrahim üzülmez denen adam hala sol kanadin degismez adamidir. Besiktas formasi giymis ve hala giymekte olan birisine bu sekilde yorum yapmak yakismiyor. Ne oluyor bizim taraftarin profili mi degisiyor yoksa. Bazen forum sayfalarinda gezerken sok oluyorum. Ben Deli Ibrahime her seyi yakistiririm (Kezmana kafa atmak, hakeme kafa atmak, futbolcuya tokat atmak, vb.....bazen gerekiyor :-)) ama Besiktas taraftarina, hala oynamakta olan bi oyuncusu icin böyle yorum yapmayi yakistiramiyorum. |
Bizi yakan Rustu olmus desenize :D |
Yahu İbo kimleri kesmiş, sol tarafa adam gibi bi Juan Fran alındı, o da uyum sağlayamadı zaten gitti...Adem Dursunları, Sericleri falan alırsan elbette keser İbo, Kadlec'i falan alalım da sol beke bakalım nasıl kesiyormuş...Üzülmez zorunluluktan oynadı 8-9 senedir, adam akıllı bi transfer yapsaydık oraya oynayabilir miydi sanki...Zaten Üzülmez'e güvenerek 9 senedir oraya adam gibi birini almadılar ona şaşırıyorum ben... |
Hea işte..:) Adam gibi üst düzey birini alamadılar oraya ama başka mevkilere de alamadılar..Misal sağ bekte de yıllardır deiişk adamlar oynuyor ama kimse İbo'nun soldaki performansını veremedi..O güveni oturtamadı..Kadlec gelse elbette kesemezdi..Olaya ordan bakarsak bir çok oyuncuyu alırız aşşaya..:) İbo BJK için yetersiz bir adam..Orda mütabıkız ancak okadar da kötü bir oyuncu değil..En azından değildi..100. yılda en beğendiğim adamdı mesela..Şimdi yaşını da alınca, yüzü de eskiyince bütün eleştiriler ona giriyor tabi..:) |
Besiktas nereye adam gibi transfer yapti ki sol kanada yapsin. |
Alıntı:
|
demkki bizden beter yonetimler de varmış. |
Alıntı:
|
Alıntı:
istikrali oynuyor savasiyor.. tabi birde orta ve sut yapabilse zaten bizde oynamazdi.... |
Alıntı:
takımın gunah kecısı oldu hıcbırımız delgadoyu bu sekılde elestırmıyoruz hıcbırımız boboyu bu sekılde elestırmıyoruz neden ? ıboya yapılanlar artık agız alıskanlıgı goz alıskanlıgından kaynaklanıyor bence buna bende dahılım bende cok kızıyorum ama adam banko oynuyor senelerdır. solda oynayanların ısımlerını hatırlamayanlarınız olabılır ama 9 sene boyunca aynı mevkısınde oynayan kımı gosterebılırsınız bu kadroda ? bazı arkadaslarda ıkı cumleyı bır araya getıremıyor nasıl deportıvoda oynasın dıyo mehmet topuzun konusmalarından da ben bısey anlamıyorum ama adam mukemmel futbol ounuyor deportıvo veya x bı kulupte oynayamazmı adamlar spikerlik yapmıyor diksiyonu düzgün olsun futbol oynuyorlar futbolda ceneyle degıl ayakla oynanıyor |
Türkiye`de Saat: 08:00 . |