![]() |
Alıntı:
abı kusura bakma da semavı alıyorsak neden emre ozkanı gonderdıkk anlaymadımmm bu ıstenn bu denızlıden ne koy olur ne kasaba en kısa zamanda defosun gıtısn sampıyolun da ıstemıyorum yetrkı kı gıtsınn |
Alıntı:
biliyorsun ki buna biz karar veremeyiz tekin .denizli sonucta su an bizim hocamız eğer semavi gibi bir oyuncu gerekiyorsa bize o yusden almıstır emre özkanıda forma sansı bulup pişmesi için göndermistir . |
Alıntı:
|
Alıntı:
emre özkanı takıma kazandırmak için sürekli ilk 11 de oynayabileceği bir anadolu kulubune kiraladılar . orda sürekli ,ilk 11 de oynayarak form tutsun ve kendini geliştirsin diye beşiktasa döndüğünde onun mevkisinde kesinlikle emre özkan formayı banko giyer . |
kusura bakmayın ama bizim şampiyon olacağımızı zannetmiyorum hakem federasyon mustafa denizli demir ören yönetim birde kalitesi az kadro ile bu rüyayı görmem |
Rüştü S. Kurtuluş - Sivok - Zapo - İ. Üzülmez İ. Toraman Uğur - - - Tello Holosko - - - - - - - Ekrem Nobre Yedekler: Hakan, G. Zan, Cisse, Yusuf, S. Özkan, Delgado, Bobo, Erkan, Korcan. Semavi gelmesin!!! Geremi transfer edilmeli! |
Bakalım bu sefer ligin 2. yarısında geçen senelerdeki gibi iyi bir seri yapabilecekmiyiz... |
mükemmeL bi cıkıs ßekLiorum.. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 11:24 . |