![]() |
batuhan: beşiktaş şampiyon olamaz Beşiktaş’tan Eskişehirspor’a kiralık olarak giden Batuhan Karadeniz, Kanaltürk’te yayınlanan Telegol programında çarpıcı açıklamalar yaptı. Batuhan, "Beşiktaş’ta, Mustafa Denizli geldiğinden beri genç oyuncu kalmadı. Mustafa hocanın, gençlere önem vermediğini düşünüyorum. Forma bulamayacağımı anlayınca ayrıldım. Hoca, benimle bir konuşma bile yapmadı. A Milli takıma bile seçilmişken oynatılmayacaksam, benimle en azından bir konuşma yapılması lazımdı." diyerek Mustafa Denizli'yi eleştirdi. Genç oyuncu, "Ertuğrul Sağlam Beşiktaş'tan gitmese takımda forma giymesem bile kalırdım. Beşiktaş’ta bazı futbolcu ağabeylerim var attıkları 5-6 gol sürekli konuşuluyor.Ben 90 dakika, 16 maçta oynasaydım 12 gol atardım. Beşiktaş takımında, o kadar iyi orta sahamız varken o rakamın bile fazla olmadığını düşünüyorum." ifadelerini kullandı. -"BEŞİKTAŞ'IN ŞAMPİYON OLACAĞINA İNANMIYORUM"- Batuhan, "Beşiktaş'ın, şampiyon olacağına inanmıyorum. Mustafa hocanın kariyeri var. Gerçekten öyle diyorsa bir bildiği vardır ama o kadar puan kaybettikten sonra şampiyon olabileceğine de inanmıyorum. Mustafa hoca gelir gelmez takımda taktik değişti. Sağda oynayan oyuncu solda, solda oynayan sağda oynatılmaya başlandı. Bunlara adapte olmak çok zor ama inşallah adapte olurlar. Beşiktaş'ın şampiyon olmasını bende isterim. Sonuçta Beşiktaşlı bir topçuyum." sözleri ile ise şaşırttı. -"KULÜBEDE OTURMAK İSTESEYDİM BEŞİKTAŞ'TA OTURURDUM"- Genç oyuncu, "Sözleşmem bitiyordu.O zamanki menajer Sinan Engin, beni odasına çağırdı "Beşiktaş'a para kazandırmadan bir yere gidemezsin" dedi. Beni isteyen 9 kulüp olmasına rağmen imza attım. Kulübede oturmak isteseydim Beşiktaş'ta otururdum" diyerek Eskişehirspor'a oynamak için geldiğinin de altını çizdi. |
Bazı söylemlerinde haklı tabii...Denizli'nin gitmesiylen birlikte forma şansı bulabilir Batu, başka türlü zor...Ama Batu çok genç daha, bir şey kaybetmiş değil, elbet bu formayı giyecektir, bu da bırakmamak üzere olur inş...Sonuçta Semih kaç yaşından sonra parladı gördük, elbette Batu o kadar bekletilmesin ama Batu'da söylediklerine biraz daha dikkat etsin, pişman olacağı şeyleri söylemesin, yazık olabilir yoksa...Bide şampiyonluğa inanmıyorum demiş, şu anda takımımızda bulunan oyuncularda Batu'ylan aynı fikirde değildir umarım...Şampiyonluğa inanmayan oyuncularla yola çıkıyorsak vay halimize!.. |
Batuhan Beşiktasımız geleceği insallah beşiktasımıza Döndüğünde o formay hiç cıkarmaz üstünden |
Batuhan sus be çocuk. Kendine yazık edecen böyle giderse. Senin konuşma yerin TVler değil, saha. Fener maçında da iyi idin. Sen iyi oldukça seni kimse kesemez, ama yeterki sus. |
Çok iyi ortasahamız varmış pehh..Batuhan Pişman olacağın laflar etme..Daha çok gençsin yazık etme kendine.. |
ben olmassam beşiktaş şampiyon olamaza getirmiş lafı zoruna gitmiş yani o röportajı izledim ben daha dur bakalım sanki bize kupalar kazandırmış başarılar getirmiş gibi konuşuyor kendini beğenmiş bir çocuk daha bu yaşta |
neden oynatılmadığının nedeni bu açıklamalarının altında yatıyor. Bu kadar şımarık bir adam olamaz, kimse daha çok genç edebiyatı yapmasın, ne gençler var aslanlar gibi topunu oynayıp çenesini tutan. Ertuğrul çok iyi niyetli olduğu için zaman zaman motive etmek açısından şans verdi yoksa oda biliyordu batuhanın adamlık mertebesine henuz ulaşamadığını. Beşiktaşın evladı geleceği diyoruz gidip basına meze oluyor, onu uyarmayan Rızadada suç var, bizim yonetimdede ve Denizlidede. Sus, topunu oyna, kondisyonunu superligde oynayacak kapasiteye çıkar ( kesinlikle şu haliyle kaldıramaz ) kendini kanıtla ve dön. Yuvana da pisleme, adam ol, sen adam oldukça bu kulupte forman zaten seni bekliyor olacak. |
beşiktaşta adın futbolundan çok şımarıklığınla ve başka diğer olaylarla anılmaya başlandı çenen çok düştü daha bu yaşta ben sana söyliyim senin bu gidişatın hiç hayra alamet değil sahada yaptığınıda biliyoruz bir fb maçında yanındaki nobreye pas yerine kendin vurup kahraman olmak istedin kendin için değil takımın için oyna allah sonunu hayır etsin |
batuhanda başladı atıp tutmaya ya kardeşim beşiktaşın arkasından laf ediceksen o formayı giymicektin yakışmaz siyah beyaz forma sana |
batuhanla bugün sözleşme feshedilmeli.. bu ne haddini bilmezlik cocukluğuna verelim dicem şımarık dicem ama olmuyor artık sen kulübün hakkında nasıl böyle konuşursun hadsiz şampiyon olamassak kınamı yakıcan batu ? |
Alıntı:
|
goL kralı olurum demiş resmen ! 16 maç 12 qoL :S inş biraz akıllanıp döner.. |
evet akıllansa iyi eder ama bu çocuğu biz tutamıcaz elimizde gibi bi his var içimde ya neyse birazcık akıllanıp yapacağı işlerle ön plana çıkmalı paf 80 gol atmakla olmuyor o işler süperlig çok farklı at bakalım gollerinide öyle konuş konuşçaksan hatta o zaman konuşmana bile gerek kalmıcak :) |
temiz bir sopa lazım aklı başına gelsin...bu formaya yakışmayan bir isim defolsun gitsin |
Kafası bsamıyor herhalde kiralık gittiğinde böyle konuşuyor. bu kafayla ne kadar iyi topçu olursa olsun büyük takımlarda oynayamaz bence |
Alıntı:
gencı mı batu daha cocuk yawww denızlı konusunda haklıı cocuk sayın denızlı karıyerınde hangı gencı cıkarıp oynatmıs hem hazır tpocu pesınde hep tuketıcı hıc uretıcı degıll |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Batu bu kafayla yani mental olarak kendini toparlamadığı sürece forma bulamaz..keşke daha akıllı olsa...basının gazına gelip hocasına sallamasaydı..Bindiği dalı kesiyo,yemek yediği kaba pisliyo..Ağzından çıkanı kulağı duymuyor yaa..Yaşı kaç olursa olsun,Beşiktaşın Profosyonel futbolcusu böyle konuşamaz..Bobo bile forma bulamazken Batunun forma bulması zaten beklenemezdi..Hangi hoca olursa olsun.. |
Hayatinin yanlisini yapar devamli böyle konusmakla, adam gibi isine konsantre olsa catir catir topunu oynasa herkez onu hakli görür zaten. vallah futbol oynamanin yasi yok hani derler ya bizde genc futbolcu diye ya bunun genci yok olamaz yeteneklisi vardir sadece, messi'ya bi bakin yasi kac??kac seneden beri barcelona gibi bir takimda top oynuyor ve suan en önemli futbolcusu konumuna geldi, demek ki laf yapmiyacaksin is yapacaksin! |
Alıntı:
|
bobo formsuz veya değil sonuçta,holosko ve nobre daha formda ve hoca onları tercih ediyo..Sen olsan hangisini keserdin?? |
Ben çocuk falan anlamam...Beşiktaşta Metin Tekin 17 yaşında,Fikret Demirer (paf hocası) 18 yaşında,kaleci Fevzi 16 yaşında (şamp.liginde) Rıza 17 yaşında,Gökhan 17 yaşında,Samet Aybaba 19 yaşında forma giydiler..Hiç biri yedek kaldığında gık etmedi,forma verilince de aslan gibi oynadı..Hiç unutmam ;Fikret ilk maçında Trabzon a karşı oynadı ve dönemin milli sağbeki Turgay a İnönünün çimlerini yedirdi..Batuhan efendi önce adam olacak ,çok çalışacak sonra da sırasını bekleyecek..o iyi oldumu herkes verir formayı..dahası formayı hoca vermez,oyuncu alır..bize böyle öğrettiler.. Ne yani..Denizlinin özel gıcığı mı varda onu kiraladı..neden Serdar Özkan,Serdar Kurtuluş değilde o ..bir düşünsün bakalım.. |
abı nobre kesedım cunku nobre savasıyor mucade edıyor ama bobo kadar golcu degılll nobre adam gecemıyor top la drınpıng yapamıyor bobo bunları yapan bırıı ve nobre gore daha yumusak sutları varr ınce dusune bılıyorr |
bende ınanmıyorum malesef sampıyonluga ne var bence dogruları soylemıs batuhan kesınlıkle ılk 11 oynaması gerekıyordu eses-fb macını ızleyenler gormustur her kafa topunu aldı ve adamına verdı kafayla gol bıle attırıyordu kanatlardan fln beslenırse neler yapabılecegını dusunemıyorum bakıyorum herkes batuhanı harcamaya calısıyor elımızden kacırdıktan sonra 2 3 sene sonra avrupada gollerını atarken sonra pısman olmayalım |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
abı dusuncene saygı duyorumm ama o devır le sımdıkı devır bır deılllllll senın bahsettıgın devır maddıı degerlerden cok manevı degerle onemlıdyı sımdı ole mıı herkes maddı dsunuyor onceden buyuklere saygı vardıı batuhana gelınce yenı nesıll eskısı gıbı degıll bazı dgerlerı bılmıyorlar onun ıcın batuhanın psıkolojısını anlamak gerekırrrr |
batuhan kendınden buyuk sozler soyluyorsun sen bırak yorumu futbolunu gelıstır !!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
abı az oncekı ornegız cok guzeldıı bız alısmısım besıktasta yetısen cocuklara gokhanlar metınler rızalar ... ben yedıremıyorum yusufun bjk oynamasını . sız bızdden daha ııı bılırısnız bız manevııı degerlerımıze daha cok onem veren kulubuzzz dıgerlerınde farklıyız bobo gelınce bobo ıııı bır kondısyonla avrupada cok rahatlıkla oynar bu kondsıyonuda tabı kı kendını gelıstırerek yapacak ama mac oynamdan gelıstıremz kendını : ornegın bobo nun lıverpool ve marsılyada oynadıgı macalra bakarsak cok yeterlıydıı hoca konusunda kusura bakma abı sızden ozur dılıyorum ben mustafa denızlıyı sevmıyorum ve kendıme yedıremıyorum genclerı gonderıpte 34 yasındakı adamı almaya yusufun yerınde sergenı alsak daha ıı olurduu tekrar ozur dılıyorum sızdenn |
Sergen kesinlikle Yusuftan iyi futbolcu sana katılıyorum ,ama ayrı bir konuda yazacağım sebeplerden dolayı sergen bu kulüpten içeri bile alınmamalı bence..Ayrıca her oynadığı yerden kovulan bir Sergene beşiktaş kucak açtı ama o Beşiktaş'ta bile 2. yıl problem yarattı..Yusuf oynadığı her yerde baştacı oldu ve 34 yaşında paylaşılamıyor..bu kadarı bile yetmez mi..o kısa dönemi kurtarmak için alındı.İnşallah başarır..onun başarması demek ,Beşiktaşın başarması demektir.Benim için de "asılolan Beşiktaştır" |
Bu takımda en son kızacağım futbolcular Beşiktaş'ın evlatlarıdır. Ama biz değer verdikçe tepemize çıkıyor Batuhan. Haddini bilmeli, hala Beşiktaş'ın futbolcusu olduğunu unutmamalı. |
Boş açıklamalar yapıp antipatik olmaya başladı.Artık demeç vermesin medyaya.Ne demek ''Beşiktaş şampiyon olamaz'' olursa ne diyecek onu merak ediyorum ben. |
Alıntı:
|
Alıntı:
kısa donemde basarı ıstemıyorum abı benn sergene gelınce abıı sergen besıktasın ozevladır .ve gııtıgı yerde bjklıgınıda gostermıstırr her kulupten kovulması degıl gonderılmesı dersek daha ıııı abııı . ıkıncı ben sergenın ıkıncı yılda sorun cıkardıgını konusunda ozur dılerım katılmıyorum sıze tıgana tumer ıcın sergenı harcadıı ve tumerde besıktası sattııııı bızım ıcınde aslıolan besıktastır yusuf yedıremıyorum abııı o forma o kadar kuutsalllldır kendısıne yakısanıda bılıyor yakısmayanıda bjk forması yusufa yakısmıyor abııı .ornegın recep cetın cok mu ııı oyuncuydu ama ona o forma yakısıyordu dıger ornek ıse sız daha bılırısnız bulga letckov aldık o donemın en ıyı oyunculardında ama bjk forması yakısmadııı ben bunu anlaltam ısıtıoruumm kısacası benım tek ıstedıgım bjk bılbao gıbı bjk ta yetısen ve bjkın manevı degerıne onem veren oyuncular alsınnn |
bu cocugu hala savunuyolar ya :D Beşiktaş şampiyon olsun olmasın bole bi konuşma yapmaya hakkı yok batuhan sen şu anda bi yere geldiysen ki gelmedin Beşiktaşın sayesindedir sen cık topunu oyna ama bilki senden bi cacık olmaz havanı cabuk sondururler ....bu cocuk futbolunu geliştreceğine yorumlarını geliştirmiş :D sarmısaklı cacık olur ancak |
Alıntı:
bu cocuk avrupaya giderse bu kafayla hemen havasını alırlar cabuk soner |
bu çocuk çok doğru konuşuyo ama haddini fazlasıyla aşıyo bizim yönetim o kadar acizmi yha 17 yaşında bebe yi susturamıyo.adam makaraya almış yönetimi teknik heyeti komik :D |
Türkiye`de Saat: 00:34 . |