![]() |
Çeyrek Final Kuraları Çekildi.. Rakip yeniden Antalyaspor... Fenerbahçe - Bursaspor Galatasaray - Sivasspor Antalyaspor - Beşiktaş Denizlispor - Ankaraspor Beşiktaşımız ilk maçını Antalyada oynayacak. Kupada çeyrek final ilk maçları 28 Ocak'ta, rövanşları ise 4 Şubat'ta oynanacak. |
Türkiye Kupasındaki Rakibimiz Antalya Kuralar Belli oldu. Antalya-Beşiktaş Gayse-Sivasspor Denizlispor-Ankaraspor Febe-Buğsaspor 1. maç 28 ocak Antalya Atatürk stadı. 2.maç 4 Ocak İnönü Stadı. |
Hayret iyi kura çektik..Kupa bizim.. |
Kupada eşleşmeler belli oldu.. Forits Türkiye Kupası'nda çeyrek final kuraları çekildi. Çeyrek finalin en dikkat çeken eşleşmesinde Galatasaray ile Sivasspor karşılaşacak. Fortis Türkiye Kupası'nda grup mücadelelerinin tamamlanmasının ardından eleme heyecanına geçildi. Gruplarda ilk 2 sırayı alan 8 takımın katıldığı kura çekimi İstanbul'da gerçekleştirildi. Eşleşmeler şu şekilde oluştu; Fenerbahçe - Bursaspor Galatasaray - Sivasspor Antalyaspor - Beşiktaş Denizlispor - Ankaraspor Kupada çeyrek final ilk maçları 28 Ocak'ta, rövanşları ise 4 Şubat'ta oynanacak. |
Rahat geçeriz..Kupayıda alırız.. |
hadi hayırlısı :) |
hiçbir anlamı olmayan bir kupa lig daha önemli |
çok güzel kura çekmişiz ya ii güzell |
Alıntı:
daha yarı final yada finale kaldığı için alcağı parayı ve finalde kazanırsa alcağı parayı yazmıyorum bile ? |
antalyasporla iki kez inönüde bir kezde antalya mac oynucaz vay be 15 gün içinde kolay bir kura Kupa bizim inancımız tam . |
Alıntı:
katılıyorum aydın aga kupayı alarak büyük gelir elde ederiz insallah . |
final maçını kazanırsak toplamda 3 milyon 268 bin 750 dolar, kaybedersek 2 milyon 518 bin 750 dolarlık gelirin sahibi olacağız katılım parası olarak 100 bin dolar olabilir ! 86 bin dolar geçiyor normalde ! :) soranlar olur şimdi ne kadar alırız diye :D |
Alıntı:
Ofansif oynatıyor takımı hazırlık kampında devamlı sürette hücum futbounu öğretiyor takımına ...bana sorarsan ikinci yarı iyi bir antalya seyredeceğiz ;) benim gönlümden bursaspor geçiyordu :D kısmet Antalyaspor imiş :D İNŞALLAH hayırlısı ile iyi oynar kazanırız :) zor maç zorr ... |
Alıntı:
aynen kanka tabikide kolay maç değil ama bizim onlardan daha cok kupaya ihtiyacımız var ve de kupadan gelecek gelire :) insallah 3 macıda biz kazanırız |
Keşke antalya olmasaydı kabak tadı verdi ya ikide bir antalya maç yapıyoruz 1 sezonda 5 kez maç yapmış olacaz adamlarla :D (3 Kupa 2 Lig) |
iyi bir kura olmuş...hayırlısı olsun...ama yine de küçümsememek lazım çok kolay olacağını sanmıyorum ama inşallah üç maçı da kazanırız |
Kupa'da Rakipler Belli Oldu 2008-2009 sezonu Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Final kuraları bugün çekildi.. Ataköy Olimpiyatevi'nde gerçekletirilen kura çekimi saat 13.00'da başladı. Kura çekimine gruplarını ilk iki sırada tamamlayan takımlar çeyrek finalde oynamaya hak kazandı. Kura çekimine, gruplarını ilk iki sırada bitiren Beşiktaş, Antalyaspor, Galatasaray, Ankaraspor, Sivasspor, Denizlispor, Fenerbahçe ve Bursaspor takımları katıldı. Çeyrek Final Eşleşmeleri; FENERBAHÇE - BURSASPOR GALATASARAY - SİVASSPOR ANTALYASPOR - BEŞİKTAŞ DENİZLİSPOR - ANKARASPOR Çeyrek final ilk maçları 28 Ocak 2009'da, ikinci müsabakalar ise 4 Şubat 2009 tarihinde oynanacaktır. Kaynak: Futbol Aktüel, Futbol Haberleri, Son Dakika Futbol Haberi, Transferler |
İNŞALLAH kankaa İNŞALLAH :) |
Konu Açılmıştı teşekkürler . |
Alıntı:
modlar bıraz besıktas foruma sahıp cıksınn aynı konular acılmıssa ızın vermısınlerrr:D murat abı haklıı acılmıstıı:D:D |
nihayet bir iyi kura. kim çekmişse bundan sonra da kura çekimlerine katılsın. sadece bir uyarı;mehmet özdilek'li antalya'ya dikkat! hafife almak,iyi hazırlanamamak hata olur. kupayı kazanalım. |
Geceriz ... |
İyi bir kura olmuş, hayırlısı olsun...Biz Antalya'yı geçeriz, ama rahat olmaz, Şifo Antalya'yı toparladı gerçekten...Fb ve Gs'den biri elenir gibime geliyor, E.Sağlam'lı Bursa Fb'ye çelme atabilir...Sivas-Gs maçları zaten zorlu, kim çıkarsa çıksın sürpriz olmaz... |
En iyi kurayı biz çektik.Antalyaspor'u rahat eleriz.İnşallah 1 sene ara verdiğimiz kupaya bu sene kavuşuruz.. |
inşallah rahat geçeriz antalyayı kupadan gelen gelir gerçekten çok önemli bizim için.antalya maçındaki makara aklıma geldi datdiridatdat datdiridatdat datdaridatdat ööööööömer:D |
15 günde 3 mac antalyayla 2 si icerde. HAdii bakalım 3 te 3 yapalım .... |
teşekkürler. |
en zor kura gs çekmiş en kolay bizimkisi bursa da feneri zorlar diye düşünüyorum bi de şu var fb ve gs bize hiç çeyrek finalde denk gelmedi tam emin değilim ama gelmedi diye biliyorum |
dijehoua -zapo eşleşmesi olmuş.4 gözle maçları bekliyorum :) |
güzel kura:) inş. geçeriz antalyayı:) |
hmm..aLdık kupayı.. |
Kupa biizim olmalı... |
güzel kura ciddi alirsak geceriz, umarim sifo bi kiyak yapar:) |
kuramız güzel rakip kötüde olsa ciddiye alırsak yarı finale çıkarız,eğer tersini yaparsak herşey olabilir örnekleri çok,Kupa bizimdir inşallah... |
kupa ßızee (((x |
Türkiye`de Saat: 02:47 . |