![]() |
bu uşağın bi yerleri kalkmış zopalamak lazım artist... |
Batuhanın olayları bitmeyecek gibi görünüyor. |
ifadesi alınsın artık ne sanıyo bu kendini.bence bunu birilieri konuşturuyo veriolar gazı konuşuyo çocuk bu yha... |
Buyrun işte..zorla kaşınıyor bu çocuk..Sus çocuk sus !! |
böle konuşmalrla kenidini gündeme gtrmeye çalışıyo herhalde ama kendine kötülük ediyo böylece inş. aklı başına gelir de böyle şaçma açıklamlar ypmaz |
gondermelerı ısabet oldu gıtsınde bıraz ayrıldıgı kulubun buyuklugunu ve farkını anlasın |
kim ne yaparsa kendine yapar bir asırın üstünde bir kulüp beşiktaş bu sene olmassa öbür sene olur sonuçta her zaman şampiyonlukta adı geçer çok isimler geldi geçti kimileri hala hatırlanıyor kimileride kimsenin aklına gelmiyor batuhan bey e ne dersen de o kendi bildiğini en doğru zannediyor adam falan da olacağaına inanmıyorum ben daha onun takımı kurtaran bir maçını görmedim kendisine talip olan takımlara güvenip te böyle konuşuyor eskişehirde göreceğiz ne olduğunu rıza hoca oynatırsa tabi |
simdi birsey derdim..yaa neyse... önce futbolunu oyna sonra konus... |
batuhan işin suyunu çıkardı artık.. fazla şımardı.. rıza hoca adam eder inş. batuyu |
choq yetenekLi ama sımarıkLıqı we hawaLı tawırLarıyLa yeteneqnin usdunu kapatıor..umarm kednini topLarsn ßatuHan .. |
Türkiye`de Saat: 08:53 . |