![]() |
4-4-2 ye dönmüşüz arkadaşlar bobo nobre oynıcakmış yusuf ofansif orta saha holoskoda orta sahada defansada gelerek bi oyun sergililcekmiş öyle yazıyor ama bende çok mrk ediyorum bobomuz geri dönüyor :) |
Alıntı:
|
sankki cok iyi oyuncuda sen ancak yedek kulübesinde hatta orada bile oturamassin senin besiktasta hic isin yok senin yüzünden bobo ve holosko kulübeye mahkum oldular ...seni görmek istemiyorum ama maalesef t.d. de senin gibi eski bir fenerli ve boboyu kesti senin gibi futbol fakiri birisini oynatiyor bu ezik ruhlu insanlarin besiktasimidan s.... gittikleri gün benim bayramim olacak demirören,denizl,nobre,rüstü,yusuf hepinizi bir paket halinde yolladigimiz gün bizim sampiyon luk görecegimiz günlerin baslangicidir... |
hadi bakalım hayırlısı inşallah vazgeçilmez bi ikili oluştururlar |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
nobre haklı çift forvetle beklediğimiz sonuçları alabiliriz. |
Aynen katılıyorum Nobre'ye hep defans hep defans olmuyor ki nasıl gol atacağız bence ileride Bobo ile Holosko olsa süper olur veyada Bobo Holosko Nobre de olabilir yani gol atma konusunda daha etkili oluruz benim düşüncem :) |
Alıntı:
|
bobo nobre den daha yeteneklidir bu konuda hemfikiriz.ama türkiye liginde kapalı savunmalarra karşı nobre bobo dan daha iyidir.özellikle inönüdeki maçlarda kesinlikle nobre.sen nobre şukar gol attı diosn.bizim attığımız neredeyse bütün gollerde nobenin büyük patı var.yakında fb olcaz falan dion.sana soruyorum nobre kadar savaşan bjk lin varmı konuşuyosun.adam sonuna kadr hak ediyo formasını parasını.snnde haklı olduğun taraflar var tbi.ama nobre ile ilgili aşırı mantıksız konuşuyosun. |
Türkiye`de Saat: 06:32 . |