![]() |
Bir kulüpte baba yiğit antrenör çıkıpta buna sağlam bi şamar patlatıp yere yapıştırırsa aklı başına gelicek. Eskiden Karagümrükte Lağım Osman Hoca vardı bilen bilir. Mum gibi olurdu onun sistiresinden geçen. |
Beşiktaş'ta kiraya verilen ilk genç oyuncu değilsin Batuhan..Nice senin gibi genç oyuncular kiraya verildi ama senin kadar problem çıkartmadılar.Artık bırak çeneyi de topunu oyna.Yoksa bu kafada devam edersen, parlamadan silinip gidersin...İnşallah Rıza Çalımbay seni adam eder. |
ya bence çok üstüne gidilio genç daha |
Röportaj falan verme sen yaf, hiçbir şey deme, işini yap, sadece topunu oyna... |
ya konusması normaL ve bu yasta biri daha ne kadar konusa bilirki Eminimki icinde hiç bi kötüLük yok sadece beşiktaşlı oldugunu dile getiriyor ben beyeniyorum... 17 yaşında bi futbolcu mili takıma cagrılıyorsa görmemezLiktan geLemeyiz sadece yasının küçük olmasından kaynaklanan hataLar yapıyor bunuda cok görmüyorum... Daha iyi olur iLerde ama beşiktaşta ama başka bi kLüpte... |
ne çok konuşuyo ya |
Alıntı:
|
ya zaten yaşı küçük benim kadar birşey ama konuşmaktan bir haber iyi birşey demeye çalışırken bile kötü şeyler söylüyor bence hiç konuşmaması daha mantıklı... |
Türkiye`de Saat: 00:26 . |