![]() |
Denizli : Sistem Değişecek.. Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli, futbolcularımızla tek tek konuşup beklentilerini ve onlardan istediklerini anlatırken, Süper Lig’in ikinci yarısındaki maçlar için oyun sisteminde de değişiklik yaptı. Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli, futbolcularımızla tek tek konuşup beklentilerini ve onlardan istediklerini anlatırken, Süper Lig’in ikinci yarısındaki maçlar için oyun sisteminde de değişiklik yaptı. Denizli, Antalya kampı ve Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde görüştüğü futbolcularıyla yaptığı fikir alış verişi sonrası daha önce uygulattığı 3-4-2-1 sisteminden vazgeçtiğini, çift forvetle saldıracaklarını söyledi. Tecrübeli teknik adam, "Elimdeki malzemenin performansını, tekniğini ve fiziğini araştırdım. Bundan böyle sahaya 4-4-2 sistemi ile çıkacağız" dedi. Yardımcı antrenörü Tayfun Havutçu, Zafer Öğer, kondisyoner Stefano Moreno’nun da katıldığı toplantıda Mustafa Denizli, tüm oyuncularını sistem konusunda aydınlatırken, Nobre’nin forvette tek oynamasının sıkıntılarına değindi. Bobo’nun ikili forvette etkili olacağını söyleyen Denizli, savunmada Zapotocny ve Sivok’un uyum sorunu yaşarken, İbrahim Toraman ve Gökhan Zan ile de zaman zaman anlaşamadıklarının altını çizdi. Savunmayı dörtlü oluşturacağına değinen Denizli, bazı maçlarda 4-2-3-1 sistemi içinde mücadele edebileceklerini de vurguladı ve "Beşiktaş’ın kadrosunda teknik ve fizik açısından güçlü oyuncular var. Bu sistem Serdar kurtuluş, Gökhan Zan, İbrahim Toraman, Zapotocny, Sivok ve İbrahim Üzülmez’in defansta sağlam durmasını kolaylaştıracak. Takımımızın defans ve ataklarındaki gücünü daha iyi hissettireceğiz. Çok kolay gol yiyiyoruz. Bu nedenle dört kişilik defansımızda İtalyan ekolünü uygulamak zorundayız. Liberoda görev yapacak arkadaşımız çok yetenekli ve zeki olmalı" dedi. 4-4-2 sistemi ile kanatlarda görev yapan futbolcuların, yapacakları ortalarla rakip defansta büyük tehlike oluşturacak pozisyonların üretiminde fayda sağlayacağını anlatan Denizli konuşmasını şöyle sürdürdü: "Orta sahanın ortasındaki oyunculardan Yusuf’un ofansif, Holosko’nun ise defansif yönü ile ağırlığını hissettirmesi dengeli bir ekip görünümü çizecektir. Bu sistemde riske girmeden kısa paslarla maçın hakimiyetini elimizde tutabiliriz. Takım oyunu, kanatları iyi kullanma ile rakibi çökertmeliyiz. İkinci yarıdaki tüm maçları kazanmak zorundayız." |
"Orta sahanın ortasındaki oyunculardan Yusuf’un ofansif, Holosko’nun ise defansif yönü ile ağırlığını hissettirmesi dengeli bir ekip görünümü çizecektir.. Ortasahanın ortası Yusuf-Holosko mu?? yazım hatası sanırım.. |
Holosko'mu Yazım hatası var sanırım orada . |
holosko yerıne cısse demek ıstemıstır ya da oyle demıstır yazım hatası olmustur. ''Çok kolay gol yiyiyoruz. Bu nedenle dört kişilik defansımızda İtalyan ekolünü uygulamak zorundayız.'' hoca bunu hepımız goruyoruz ve soyluyoruz sen cozumunu bulmak ıcın ordasın ne ekolu olursa olsun uygulayın artık |
bi zahmet yapsın artık beşiktaşa geldiği günden beri puan kayıpları katlanarak arttı tecrübeli bir hocanın hala 80li yılların 3lü savunmasıyla oynatmasıda dikkat çekici |
iyi yapar |
Ben hiç güvenmiyorum ama hadi bakalım hayırlısı. |
bende güvenmiyorum hocam |
3'lü savunmada kolay kontratağa yakalanıyoruz.Ben başta bu sistemin daha yararlı olacağını düşünüyordum ama tutmadı bu sistem.Mecburen 4-4-2 olacak şimdi. |
yusuf ve delgado varken,orta saha sıkıntısı çekmemiz Allahın emri..Tabi çift forvet oyndığımızı düşünürsek..eğer tek forvet oynayacaksak,holosko ve tello kanatlardan,yusuf veya delgado forvet arkasından hucuma destek vermeli..klasik 4-4-2 oynarken ileride bobo-nobre veya nobre-holosko ikilisi oynarsa o zaman orta sahada işimiz var demektir..Bekleyip göreceğiz.. |
Sezon ortasında sen sistem denerken inşallah treni kaçırmayız... |
4-3-1-2'ye dönelim işte...Rüştü-Serdar-Sivok-Zapo-Üzülmez-?-Ekrem-Yusuf-Tello-Bobo-Holosko...O soru işaretli yeri iyi bir oyuncuylan doldurursak süper olur, dolduramazsak Sivok'u oraya çekip Toraman'ı da Zapo'nun yanına monte edebiliriz... |
Rüştü S. Kurtuluş - Sivok - İ. Toraman - İ. Üzülmez Cissé Uğur - - - Tello S. Özkan - - - - - - - Ekrem Holosko Denizli maçında G. Zan, Zapo, Delgado, Yusuf yok Bobo ve Nobre'nin durumu da şüpheli. İlk 18 zor çıkar. Ben böyle bir 11 düşünüyorum. Baya mücadeleci bir takım olur. |
bence besiktasimin basinda fenerli birisi varken hangi sistem denenirse denensin maya tutmaz bence sistem degilde teknik direktör degsirse basarili oluruz |
sıstemını degıstırecegene once kafanı degıstır mustafa denızlıı senın aklın hala ırdanda kalmısssssss |
çok acımasız eleştiriyosunuz benim umudum var açıkçası bu sistemden dolayı |
nasıl bir değişiklik yaparsa yapsın yeterki puan kaybetmeyelim |
denızlı sen bjk futbolcular rahat bırak onlar kendı kendıne bır kadro kursunlar daha ııı top oynarlar sen futbolcuların kafasını karıstırmakta baska bır sey yapmıyorsunnn |
Alıntı:
|
Alıntı:
formanın kıymetını degılde kapasıte sorunu var futbolcularda fb ıkı senedır kaybedıyorz tek kale mac yapıyoruz fb karsı adam ıkı defa gelıyor atıp kacıyor bızım kıler ıse atamıyorlar ..lıverpoool macı hatırlatma ooo baska bır macctııııı pascalın bır sozu vvardı : elımde bır bıcak olsaydı butun arkadaslarımı bıcaklardım ondan dolayı kırmızı kart gordumm bu kdar ruhsuz futbol oynamaz ınsan: lıverpool macı aynen olleee ben mustafa denızlının futbol mentalıne karsıyımmmm once gol yemıyeceksın once kontrolu futbol oynayacaksın sonra hcumu ogreneceksınnn |
Alıntı:
|
Aynen..Biz zaten hiç bi maçta aman aman goller kaçırmadk..Ama olay yine kapasitede ve mentalite de bitiyor..Yıllardır hiçbir ciddi maçı koparıp alamadık..Böle 2-3 farka gidemedk..Ezici br oyun oynayamadk..Deplasmana gittik yenildk..Eve geldk zar zor alabildik puanları.. Futbolcular konusunda Kartalim_ haklı..Çok vasat, çok düz, tecrübesiz, bu formayı taşıyamicak düzeyde elemanlar var..Bizi yakan da onlar bence de..Ama yine de Denzlinin takıma olumlu 1 etki ettiğini bile düşünmüyorum..Ettiyse bile saçma sapan hataları onları unutturmuştur hemen.. Sezon sonu sonuç nolursa olsun Mustafaynan yollar ayrılmalı..Adam gibi kaliteli transferler yapılmalı..Bu transferleri yapacak adam gibi bir T.Adam getirilmeli...VS VS dicem de ..Bu yönetm gitmedikçe, bu kafa yapısı değişmedikçe cidden Mourinho gelse ne çare.. |
Aynen aga aynen...Ben Denizli'yi destekliyorum, ona güveniyorum güvenmek de zorundayım bu saatten sonra...Ama Denizli geldiği gün şunu söylemiştim, Denizli'nin gelmesine sevindim, gelebilecek en iyi hoca geldi, ama sezon sonu şampiyon da olsak Denizli'ylen yollar ayrılmalı...Şampiyon yapmış bir hocayı göndermek elbette zordur, hangi akla mantığa sığar da denilebilir tabii, normaldir o da..:)..Denizli'ylen uzun vade de bir şeyler olmayacağını az çok biliyoruz, ama kısa vadede bir şeyler yapabilir, o tecrübesi ne olursa olsun var, ister İran deyin ister şu kadar yıldır takım çalıştırmamış deyin ama o tecrübesi var, eğer futbolcularda artık bir şeyler yaparsa, sazı ellerine alırlarsa şampiyonluk gelir, hoca ben şampiyonluğa inanıyorum diyor, bizde inanıyoruz, futbolcularda inanırsa bu iş biter... |
Türkiye`de Saat: 23:33 . |