![]() |
Bravo Çarşı! Çarşı, İsrail'in saldırılarına hedef olan Gazze'ye yardım için kampanya düzenliyor. Beşiktaşımızın en etkili taraftar grubu Çarşı, İsrail'in saldırılarına hedef olan Gazze'ye yardım için kampanya düzenliyor. Sosyal içerikli mesajlarıyla da dikkati çeken siyah-beyazlı taraftar grubu, Türk Kızılayı Beşiktaş Şubesi ile birlikte Turkcell Süper Lig'de 24 Ocak Cumartesi günü Denizlispor ile yapılacak maç öncesi yardım kampanyası düzenleyecek. Maça gelecek taraftarlardan, BJK İnönü Stadı'nın gişelerine yerleştirilecek Türk Kızılayı kumbaralarında Gazze halkı için para yardımı toplanacak. Çarşı'nın internet sitesinde yapılan duyuruda, bu kampanyayı düzenlemelerindeki amaçlarının, acı içinde kıvranan Gazze halkının yaralarının sarılması ve acılarının hafiflemesine katkıda bulunmak, Beşiktaş taraftarının Gazze katliamına karşı duyarlılık ve birlikteliğinin seslendirilmesi olduğuna dikkat çekilirken, bütün Beşiktaşlılar kampanyaya katılım için davet edildi. |
ÇARŞI grubumuzdan da bu beklenirdi helal olsun |
bravo derken.. bız bunları zaten yapıyoruz bu bızım karakterımzde var .bıze bravo desınler dıya yapmıyoruz |
iste bu.. |
Alıntı:
|
biz her zaman herşeyde duyarlıyız zaten kızılaya kan bağışı yaptığımızdada bunu çok açık göstermiştik.güzel bir destek olacak... |
helal iYinin daima yanındayız kötününde daima karŞısındayızz |
Alıntı:
bızı dıger gruplarala karıstırma bız zaten grup degılız bız bır ruhuzzzz |
1 numarasın çArşı... |
helal olsun |
Hep kötü olaylarla anılıyor Çarşı, bi kerede alkışlayın şunları bea...Medya olsun, spor yazarları olsun, taraftarlar olsun, sövmeyi biliyorlar, eleştirmeyi biliyorlar, bide alkışlayın da görelim bakalım!.. |
güzel yorumlarin yaninda herkes yardimci olmali bence!! |
şaşırmadım çünkü çarşı grubumuzun bu fedakarlığı yapacağını düşünüyordum çünkü biz carsıyız iyilerin dostu kötülerin düşmanı . |
Türkiye`de Saat: 20:36 . |