![]() |
Beyaz Nouma, Erkan Zengin! Beşiktaş'ın yeni transferi Erkan Zengin, yetenekli olduğu kadar karıştığı olaylarla da ünlü! Bir çok yönden Beşiktaş'ın eski yıdızı Pascal Nouma'ya benzeyen Erkan, gereksiz yere gördüğü kartlar, çalkantılı özel hayatı, İsveç medyasında yer alan alkol, sigara ve kumar iddialarıyla da gündeme geldi! Ara transferde bombayı Yusuf Şimşek'le patlatan Beşiktaş, sessiz sedasız bir başka yıldızı daha kadrosuna kattı. İsveç'in Hammarby takımında oynayan Türk asıllı Erkan Zengin tıpkı Yusuf Şimşek gibi geldiği ligin en yetenekli futbolcuları arasında gösterilen bir isim. http://www.ajansspor.com/resim/ERkn_pz.jpg -TRABZON'LA KAPIŞTILAR- Yaz döneminde, Yusuf transferinde kapıştıkları Trabzonspor'la beraber Erkan'ın peşine düşen Beşiktaş, o günlerde gerçekliştirmediği Erkan transferini şimdi sonlandırdı. Sezon öncesi Hammarby Erkan için iki kulüpten de 1 milyon euro bonservis istemiş ancak transferden vazgeçilmişti. Bir bakıma Beşiktaş ve Trabzonspor'un sadece Yusuf için değil, Erkan için de kapıştığı söylenebilir. -EN POPÜLER TÜRKLERDEN- İsveç'te yaklaşık 100 bin Türk yaşıyor ve Erkan İsveç'teki en tanınmış Türklerden biri. İsveç'teki Yeşiller partisinin milletvekili Mehmet Kaplan ve Batman&Robin filminde kötü adam Mr. Freeze'nin sevgilisini canlandırarak şöhret olan manken-oyuncu Vendela Kirsebom bugün İsveç'te en meşhur Türklerden... |
gördüğü gereksiz kartlarla bizi yakmasında ruhuyla oynayan bir pascal olsun yeter . ben erkan'dan cok sey bekliyorum bu beklentilere cevap vericek kapasitede bir oyuncu |
Pascal'a benzetmişler ama gereksiz kart görmesini,yok özel hayatını...Sadece birşeyi benzesin bize yeter içinde Beşiktaş sevigisi olsun ve ruhsuz oynamasın ;) |
Alıntı:
|
Ya bi durun oynasın bakalım bi adam sonra benzetirsiniz neye benzetecekseniz.. Kimse Pascal Nouma olamaz... O Bir EFSANE.. Efsaneler Taklit Edilemez, ANILIR.! |
katılıyorum ama erkandan beklentim var açıkçası sanki takıma bi hava getircekmiş gibi geliyor ama bakalım |
Alıntı:
|
pascal ruhu olsun yeter! |
ruhu pascal gibi olsun özel hayatı bizi ilgilendirmez yaraar yerine zarar vermesin yeter |
efsana48 in dediği gibi onun gibi bir oyuncu 1 kere gelir dünyada eşi benzeri yok kimse pascal nouma olamaz |
İşallah katkısı olur ben şahsen inanıyorum b uadama dedğişik bi adam. |
Daha adam maça çıkmadan başladı basın üzerine gelmeye.Dikkat edin biz kimi alırsak alalım başlıyorlar kötülemeye.Geçen sezonda Drpic'i basın yüzünden alamadık. |
anlamadığım şey neden kimi alırsak hep pascal oluyo. |
İnşallah hayırlı olur erkan bey beşiktaşa,katkıda bulunsun bizim takıma ozman türkiyede de popüler olur,pascalın yerini doldurabilirmi acep onu görücez oynadığında şimdiden kötü yorumlar yapmayayım izleyelim görelim:)dişlerindeki pırlantalar dikkat çekici:D |
Bu çocuktan nedense umutluyum, değişik biri, tutacak gibime geliyor, hayırlısı bakalım... |
Besiktasa karizmatik futbolcular gelmeli.. Zamaninda Ahmet Dursun, Ilhan Mansiz ve Pascal Nouma gibi adamlar taraftar sayisi olarak ve medyatik olarak Besiktasa cok katki saglamistir.. Burada Hollanda yani bir Isvecli arkadasim var Erkana film yildizi diyor haha :D |
bizim sihay nouma mız kimse olmaz yerini kimse dolduramaz gereksiz kartlar görerek nouma benzetilmesi saçma nouma gereksiz yere kart görüyodu ama oyununda hakkını veriyodu helal olsun sana PASCAL NOUMA |
Alıntı:
nouma gereksız yere kart görmuoduu cok hırcındııı takım arkadslarına yapılana ve taraftara yapılana dayanamıodu adam gs macnda neden kart görduuunu anlatııı dınlemednz mı?* eer orda kart görmseydm bir kaç kişiyi döberdim dioo kmse ruhuyla oynamıodu dıo adam |
Adam oyununu oynamadan yorumlar gelmeye başladı bile.Zaten basın bunu hep yapıyor |
umarım forma giyebilir. Yusuf da geldi ama Mustafa Denizli'den çok fazla forma bulabileceklerini sanmıyorum. |
beyaz nouma ne demek ya :D irkci basliklar :D |
goruntu ıtıbarıyle dıkkat ceken bı ısım ruhunu ortaya koyarsa taraftar hakettıgı degerı verır hıc kımse asla bır pascal olamaz ama erkan zengın olarak benzer bır hava yaratabılır ve her zaman anılabılır. |
Alıntı:
|
Önemli olan beşiktaş aşkı ruhu |
| Türkiye`de Saat: 21:58 . |