![]() |
Delgado dan Kötü Haber.. Delgado üçüncü iğneyi bekliyor! Beşiktaş'a Matias Delgado’dan kötü haber geldi... Sağ dizinde ciddi bir rahatsızlığı bulunan ve tedavisine İtalya’nın Bologna kentinde sürdüren Arjantinli futbolcunun dönüş tarihinin uzadığı öğrenildi. İkinci iğnesini olan Delgado’ya bir hafta sonra üçüncü ve son iğnesinin yapılacağı ve ancak bundan bir hafta sonra sahalara dönebileceği haberi geldi. Böylece Kaptan’ın en iyi ihtimalle ikinci yarının üçüncü maçında forma giyebileceği kaydedildi. Düz koşulara başladı Ligin ilk yarısında sakat sakat görev yapan ve rahatsızlığının boyutları büyüyen Arjantinli yıldızı riske etmek istemeyen teknik heyet temkinli davranıyor. Takım arkadaşlarından geri kaldığı için oldukça üzgün olduğu belirtilen Delgado’nun bir an önce İstanbul’a dönmek için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüğü kaydedildi. Düz koşulara başlayan ve dizinde ağrı hissetmediği dile getirilen Tangocu, Şubat’ın ilk haftasındaki Konya maçında forma giyebilecek. |
Gercekten kötü haber insallah en kısa sürede takımdaki yerini alır . |
Umarım en kısa zamanda düzelir nazar mı değdi anlamadım ki herkes sakatlanıyor :( |
tam oLarak ıyıLessınde ne zamna geLırse geLsın.. aceLe edıLıp erken getırıLıp daha fena ßı sakatLık oLacagına.. |
İyileşir umarım... |
tamamen iyileşmeden gelmesin tamamen iyileşsin öyle gelsin sonuçta iyi verim vermesi önemli |
hm inş. tez zamanda iileşir |
İşimiz çok zor bence Delgado bu takımda bir daha adam gibi sahaya bile çıkamayabilir. İyileşicekte form tutucakta eski günlerine dönecekte ... |
geçmiş olsun |
İşte Yusuf'un transferinin ne kadar önemli bir hamle olduğu ortada.Delgado'nun ne zaman döneceği belli olmaz. |
Yusuf var, oynar Delgado'nun yerine...Sağlam dönmeye baksın Delgado...Sezonun ilk haftalarında değil son haftalarında lazım bize zaten... |
yav anladığım kadarı ile bizim kaptana "kortizon" iğnesi yapıyorlar.. çok riskli bir yöntem bu..futbol hayatı bitebilir..Basın gidip bunu niye araştırmıyor.. kulüp neden yanında bir doktor görevlendirmiyor.. |
Alıntı:
abi bildiğim kadarıyla kulup doktoru ayhan optur delgado ıcın ıtalyadakı doktorlarla sureklı temas halınde. ıns en kısa zaman da kendını toparlar ve takımda yerını alır . |
ama Gökhancım;eğer kortizon yapılıyorsa ki derece son yanlış ,basın bunu araştıramaz mı..kimse ne olduğunu ne biliyor,ne de söylüyor |
haklı olabılırsın abı ama zannetmıyorum oyle bır tedavı yolu ızlesınler doktorlar ıstese bıle delgadonun bunu kabul edecegını dusunmuyorum senınde dedıgın gıbı futbol hayatı bıtebılır cunku. basın oyle bır duyum alsa akbaba gıbı cokerdı zaten bence oyle bır tedavı uygulanmıyordur. |
İnşallah sen haklısındır Gökhan..birçok arkadaşım,tedavi süresini kısaltmak için bu yola başvurdu ve futbol hayatı bitti..Herhalde ve umarım Beşiktaşın sağlık heyeti bunun farkındadır..Sağlık kurulu başkanı Prof. Dr. Mete Düren benim çok güvendiğim,çok bilgili ve yetenekli bir hekimdir..En azından o böyle bişeye müsade etmez diye umuyorum.. |
tamamen sağlığına kavuşup gelmesi çok önemli... |
Alıntı:
|
kesinlikle İrfan abi...:) |
delgadooo cabucak iyileess :) |
Yusufun neden geldiğini eleştiren arkadaşlara söylüyorum.Delgado uzun bir süre yok.Yusuf'un bu boşluğu dolduracağına inanıyorum |
Türkiye`de Saat: 13:45 . |