![]() |
Ne msajı yaa, herkez biliyor en iyi taraftarın kimde olduğunu...Hadi kendimi geçtim, birçok Fb'li ve Gs'li arkadaşım bile diyor, kabul ediyor artık, özellikle de Liverpool maçından sonra, sizin taraftara yazık diyorlar, takımınızda taraftarınız kadar iyi olsa almadığınız kupa kalmaz ama nerdeee...Herkez biliyor değerimizi, anladılar artık, bi bizim topçular anlamadı!.. |
BU soru kaç kere soruldu hala öğrenilemedi en büyük taraftar kimde olduğu ÇARŞI türkiyede EN BÜYÜK TARAFTAR gurubudur |
Belki en cok taraftar bizde degil ama kesinlikle en buyuk taraftar bizde!! |
gercekten para tuzağı gibime geliyor zaten tüm dünya tescillemis ÇARŞI grubumuzu . .. |
yaw bunlar ne içiyoda böyle kafa yapıyo anlamıyorum abi be...hangi akla hizmet türkiyede böyle bir anket yapıyolar??hadi dünyada desen boca ile çekişiriz diycemde...neyse boşverin tuzağa gelip mesaj falan atmayında:biggrin::biggrin: |
fazlalık değil etki lazım etki |
Alıntı:
makbule abla bıle fazlallık degıl etkı dıyorsa bı bıldıgı var boyle gıderse muhasebeden gecer :D:D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
malıyet muhasebesınde 80 caktım bugun ne dıyorsun abla :D:D:D besııktaslıyız carsılıyız ıste o akdar |
yürü be tekin |
Türkiye`de Saat: 03:56 . |