![]() |
beşiktaş'ı rezil edicem Erkan Zengin'in İsveçli menajeri Oliver Cabrera, Beşiktaş'ın 50 bin Euro'luk kendi komisyonunu ödememesine çok kızarak "Beşiktaş'ı İsveç basınına rezil edeceğim. Ben hayatımda böyle kulüp görmedim" dedi. Beşiktaş'ın geçen hafta renklerine bağladığı Erkan Zengin konusunda fakir bir durum yaşanıyor. İsveç ekibi Hammarby'nin yetkisini elinde bulunduran menajer OIiver Cabrera, siyah-beyazlıların kendisine ödemesi gereken 50 bin Euro'nun ödenmemesinden dertli. Türkiye'deki ortakları Doğan Ercan ve Derya Akkır aracılığıyla Erkan Zengin'i Beşiktaş'a kazandıran Cabrera, 2 gündür yaptığı görüşmeler sonunda Başkan Yıldırım Demirören'in "Menajerlere ödeme yok" sözü üzerine çıldırdı. Geçen hafta Antalya Gloria Otel'de ortakları Doğan Ercan ve Derya Akkır aracılığıyla Erkan'ın Beşiktaşlı olmasında etkisi bulunan Kabela, Demirören'in "Ödeme yok" sözü üzerine Hammarby Kulübü Başkanı Michael Andersson'u arayarak "Ben hayatımda böyle kulüp görmedim. 50 bin Euro'yu bile veremediler. Ayın 30'una kadar kiralama bedeli olan 100 bin Euro'yu size ödemeleri gerek. Açıkcası ben bunu ödeyeceklerinden de şüpheliyim. Eğer parayı almazsanız Erkan için kiralama faksını Beşiktaş'a göndermeyin" dedi. -KONYA VE KOCAELİ ERKAN'I İSTEMEMİŞ- İki Türk menajere de Beşiktaş Kulübü'nün tutumundan dolayı yakınan Cabrera "Benim 50 bin Euro'ya ihtiyacım yok. Onlara bırakıyorum ama İsveç'te onları rezil edeceğim. FIFA'ya gitmek istemiyorum. Gidersem zaten haklı çıkarım. Ama uğraşmak istemiyorum" dedi. İşin garibi Beşiktaş'ın sezon sonuna kadar aldığı Erkan Zengin'in daha önce Anadolu kulüplerine önerildiği ama istenmediği ortaya çıktı. Konya ve Kocaelispor'a önerilen 23 yaşındaki Erkan için 100 bin Euro kiralama bedeli, kendisi için 85 bin Euro ve sezon sonunda bonservisinin alınması için de 400 bin Euro'luk fiyat biçildiği ama iki kulübün de Erkan'ı almadığı öğrenildi. |
kim oluyorsun sen ya allah aşkına |
hadi lennnn |
Hadi canım hadi, işine bak...Şunlara para kaptırıyorlar yaa ona kızıyorum ben, iyi vermemişler buna parasını... |
Isvecte bizi rezil edecekmis?? Isvecliler ve bizim cok umrumuzda sanki!! |
alayın gelsın ulannnnnn sen kımsınn kı besıktasa laf aatacaksınnn haddını bılllll benı oraya getırmeeeee |
ehehe bence ordaki türkleri fazla ayaklandirmayip susmayi bilmeli :D |
"Seni babama söyleyeceğim" gibi olmuş bu :) Gerçi haber ne kadar doğru bilemiyorum ama saçma bir konu yinede.. |
Burada koskoca Demirören yönetimi varken senin ne haddine Bjkyı rezil etmek :) Şaka maka Başkan Demirören gerçekten menejerlere para yok restini çekebilmişse kendisini tebrik ederim. Ama bu adamın 50 binini vermeyip 2 gün sonra Nobrenin menejere milyonları kaptıracaksa ne desek boş olur gene. |
Helal başkana..Bunun gibilere taviz vermesin hiç bir zaman.Gidip nereye şikayet ediyorsa etsin. |
yok artık |
sen türkce küfür biliyon mu Lan :D maLak :d |
hadi len yok par mara sie.zaten kriz var bide seni mi doyurcaz.adam tutarsa veririz bişiler. |
Rezil etmek falan hikayede gerçekten kmisyon ücreti ödenmediyse bu çok büyük ayıp dünyanın raconu bu. Sırf futbolda değil dünyanın heryerinde var bu. |
Alıntı:
|
Alıntı:
komısyon vere vere bır hal olduk her gelende bızden ıstıyorrr |
olum senin karşında demirören var bugün 50 bin vermez yarın milyon verir üzülme |
bu futbolcu menajerlerinin takımları kazıklamalarına oldum olası iflit olmuşumdur, eğer böle bişi olmuşsa yönetimden beklenmeyen bi hareket olduğu için buna daha çok şaşırdım normalde o paraının da sokağa atılması lazım .. |
Sen kimsin ki olum..Ağzı olan Beşiktaşımıza sallıyo..Haddini bil olum.. |
basının uydurmasından başka birşey değildir... |
hee kesin edersin sen:)bide 50 bin istiyo adama bak bee... |
Yönetim yanlış yapmış... |
isvecin nüfus sayisi istanbulun yarisi bile degil kime rezil edeceksin a..k..cocugu dikkat et´de kendin rezil olma |
bu zamana kasar menejerlere kaptırılan paralara karsılık bunuda alacaktan dussunler |
Böyle adamlara bile ağız açtırdın ya Büyük BAŞKAN sağol varol.! |
bu menejer bozuntuları kendilerini bi b.k sanıyorlar heralde |
ya bence adam haklı kendince parasını istiyo klüp yanlış yapmış ama onunda böyle dengesizce açıklama yapması olmamış |
Türkiye`de Saat: 15:18 . |