![]() |
Rüştü İ. Toraman - Sivok - Zapo - İ. Üzülmez Cisse - Ekrem Holosko - Yusuf - Tello Nobre Bence böyle oynatacak. |
Yalnız son maçlarda kontratakta az adamla yakalanıyoruz.Bremen maçında da 2-3 kez bu şekilde yakalanmıştık.Mustafa hoca hücum futbolunu seviyor ama savunmanında bu kadar başıboş bırakılmaması lazım.Kadro bence ideal..İnşallah bu maçı kayıpsız ve gol yemeden atlatacaz.. |
Alıntı:
Kadro iyi görünüyor eldeki imkanlara göre, umarım beklenen skorla ayrılacağız karşılaşmadan.. |
Alıntı:
|
- - - - - - - - - - - - - - - Rüştü - - - - - - - - - - - - - - Serdar - - - - - - Sivok - - - - - - Zapo - - - - - - İbrahim - - - - - - - - - - - - - - - - Cisse - - - - - - - - - - - - - - Serdar Ö. - - - - - - - - - - Yusuf - - - - - - - - - - - Tello - - - - - - - - - Holosko - - - - - - - - - Nobre - - - - - - Bu kadro çıkmalı bence..Serdar'ların form düzeylerini artırması açısından Denizli türü maçlarda oynatılmaları gerek diye düşünüyorum..Uzun süredir bu ikili arka arkaya oynamıyolardı..Ekremin sağ bek oynatılmasına karşıyım..Bana kalsa Yusuf'un yerine ortaya koyarım da Denizlinin böyle bişe yapmicaığı da aşikar..O yüzden hayalci olmiim ben onu 11e yazarak..:) Rahat alıcağımız bir maç olcaktır..Fark bekliyorum ben..Hayırlısı bakalm.. |
oyuncu tercihleri kesinlikle doğru ama şu yabancı transferini yetiştirseydik süper olurdu. |
Hayırlısı görecez bakalım takımımızı... |
bobo ilk 11 de başlamalı |
dizilis nasil olursa olsun bu maci mecbur almamiz gerekiyo önümüzdeki takimlar bu hafta karsi karsiya onun icin 3 puan sart! |
Alıntı:
Pazartesi günü takımla çalışmalara başlaması beklenen, sakat bir adamın C.tesi akşamı 11 de başlaması pek mantıklı olmaz ha? :) |
Türkiye`de Saat: 00:01 . |