![]() |
batuhan'dan gol bugunku eses-antep macında etkılı bır performans gosterdı ve golunude attı |
batuhan ipleri kafasında koparmış artık burada haberlerini yazmaya da gerek yok zaten büyük takımın topçusu değildi |
bu cocuk adam olursa cok büyük yildiz olur! |
Alıntı:
|
batuhan kafasında beşiktaşı bitirmeseydi o açıklamaları yapmazdı bu açıklamalardan sonra ona şanlı siyahbeyaz formayı giydirmemek lazım, onun hayallerinde başarılı olup fb yada gsye gitmek var bence...üstelik forvet oyuncusu küçük takımda pişmez anadolu kulübünde doksan dakika oynayacağına beşiktaşta 20 dakika oynasa geleceği için daha iyi bir seçim yapmış olurdu |
Be$ikta$ta kç maç 20 dk oynayabildi peki? |
Batuhan Beşiktaşlıdır. Nerede ne söylemesi gerektiğini bilmiyor, çoğu zamanda gereksiz ve boş konuşuyor. Ama herşey bir yana özkaynak bir yana.. Sanırım bu sezon 2.defa lig maçlarına 11'de başladı. Biri Beşiktaş formasıyla Hacettepe diğeri ise Eskişehir formasıyla Antep'e karşı. Her ikisinde de gol attı.. (atlamış olabilirim) Devam Batuhan, sahada konuşmaya devam. Yaşıtlarına göre fiziği çok iyi, yoksa bi numarası yok diyenlere inat devam... |
Bu sezon ligde 20 dakikadan fazla oynadığı tek maçta da atmıştı golünü sanırsam..:) |
anca böyle gol haberlerini alırız aldığımız 34 yaşındaki adamdanda 45 dak boyunca bir etki göremeyiz |
besıktasta oynayamaz kucuk takım futbolcusu gıbı laflara ınanamıyorum ya |
İyi iyi atsın. Geliştirsin kendini. Sonra ADAM olsun Beşiktaş'a GELSİN.! |
batuhan bizim geleceğimizdir |
daha çocuk ve cahil olması beşiktaşlılığına gölge düşüremez bence. kaldı ki sözleri de pek yanlış sayılmaz.. ama burası türkiye; her zaman susmalısın.. |
Batuhan büyük topcu olcak arkadaslar. Dengesizligini büyütmeyin Wayne rooney de onun yasinda yildiz oldu ve birsürü sacma sapan seyler yapti yine de kimse ManU da oynamayaz demedi. Batuhan seneye mutlaka bize geri gelmeli ve ilk 11 de sans bulmali. |
Batuhan kesinlikli buyuk bir yetenek, avrupada bile onun tipinde bir golcu yok.. Jan Kollere benzetiyorum ama Batuhan daha teknik ve daha hizli.. Eski Celticli John Hartsona benziyor birazda.. Hartson hakkinda Anderlechtli defans oyuncusu bir aciklama yapmisti: Ben Hartsona karsi oynayacama, Ronaldo, Ibrahimovic veya Shevchenkoya karsi oynamayi tercih ederim diye.. Tam bir canavardi.. Batuhan akilli olursa cok zor durdurulan bir golcu olur.. |
sevindim buna iyi pişirsin kendini. |
batuhan daha da iyi olucak |
Formayı giydiği takdirde daha çok gol atacaktır Batu...Seneye de bizde formayı giyer inş... |
beşiktaşta şans bulamıyodu inş orda kndini daha çk geliştirir ve tekrar gelir batum |
yaşı itibariyLe yapmıs oldugu konusmaLarda pay cıkartmayın yası kücük ve nediceni bilemiyor ve saçmalıyor..(kendince hakklı biraz) yeri geLiyor sizde kızmıyormusnuz hocaya takımdaki futbolculara buda bunu anLatmya calısıyor hoca ve futbolcular sadece bjk nin parcasıdır ... ertugrul hoca gidince beşiktaşı bırakıp bi baska takımı mı tutmak Lazım ...? batuhan beşiktaşlıdır sonucta işini yapıyor.. başarılarının dewamı kücük kule :) |
Alıntı:
|
bence batuhana nobreye verilen sans verilseydi ileride bobo ve batuhan oynasaydi simdiye kadar kesin liderdik..nobreyi dünde gördük cok bos bir futbolcu yusuf da öyle yani yusufun nobrenin oynadigi yerde batuhan gözü kapali oynar...ama sayin hocamiz besiktasimizin gelecegini yikmak icin genclerimizi birer birer yolladi...A....B....V... baska ne diyeyim |
Alıntı:
*ayrıcaa makßuLe Yusuf Şimşek ßence gayet etkiLi müdahaLeLerde ßuLundu..yeri geLdi yerLere yattı miLLetin aLtında kaLdı.. bu kadar önyarqıLı oLmaın ! |
Alıntı:
ondan bir halt olmazz |
Alıntı:
|
evet çok işimize yarıcak diye düşünüyorum tabi ihanet etmezse |
eskısehırde yasıyorum herkes batuhan dıyor 2 macta taraftarın sevgılısı oldu alamadıgı kafa topu yok ve aldıgı kafa topuyla adamı gol pozısyonuna bıle sokuyor mactan sonra taraftar sahanın ortasında batuhana uclu bıle cektırdı kı eses taraftarı bunu serdardan baskasına yaptırmıyordu |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bence bu çocuk daha atar. |
Türkiye`de Saat: 11:13 . |