![]() |
Denizli Attı, Beşiktaş Kazandı.. 1-0 Turkcell Süper Lig'in 17. hafta mücadelesinde Beşiktaş, İnönü Stadı'nda Denizlispor'u ağırladı ve maçtan 1-0'lık galibiyet ile ayrıldı. Siyah beyazlılara 3 puanı getiren gol, maçın 29. dakikasında Roman Kratochvil'in kendi kalesine atmasıyla gelirken, Beşiktaş'tan Zapotocny, maçın 77. dakikasında kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Bu sonucun ardından Mustafa Denizli'nin Beşiktaş'ı, ligdeki puanını 31'e yükseltirken, Denizlispor da 15 puanda kaldı. Beşiktaş, ligde önümüzdeki hafta sahasında Antalyaspor'u ağırlayacak. Denizlispor ise Galatasaray'ı misafir edecek. YUSUF'UN HASRETİ BİTTİ! Beşiktaş'ın yeni transferi Yusuf Şimşek, Denizlispor ile yapılan Turkcell Süper Lig 17. hafta maçında sahaya ilk 11'de çıkarak, ilk kez resmi bir maçta siyah-beyazlı formayı giydi. Devre arasında Bursaspor'dan transfer edilen ve hafta içinde sağ dizindeki sakatlığı nedeniyle oynayıp oynamayacağı belli olmayan Yusuf, teknik direktör Mustafa Denizli tarafından Denizlispor karşısında ilk 11'de görevlendirildi. Yusuf, sakatlığı nedeniyle kadroda yer almayan Delgado'nun yerine orta alanda forma giydi. Teknik direktör Denizli, Fransız futbolcu Edouard Cisse'yi yedek soyundurdu. Cisse ile birlikte Uğur da yedek kulübesinde yer alırken, ön liberoda Çek futbolcu Sivok görev aldı. ERKAN ZENGİN KADRODA Devre arasında İsveç'in Hammarby takımından kiralanan Erkan Zengin de 18 kişilik maç kadrosuna alındı. Lisans işlemleri son anda tamamlanan Erkan, yedek kulübesinde otururken, yedek kulübesinde 2 kaleci Hakan ve Korcan da yer aldı. DÜŞÜK TEMPOYLA BAŞLADI... Turkcell Süper Lig'de 17. hafta karşılaşmasında Beşiktaş ile Denizlispor'u buluşturan mücadele, takımların birbirini tartmasıyla başladı. Maçın temposuz geçen ilk 15 dakikalık periyodunda Beşiktaş'ta ilk kez İnönü'ye ayak basan Yusuf Şimşek heyecanlı görünürken, Denizlispor da sol kanattan da etkili gelmeye çalıştı ancak golü bulamadı. BEŞİKTAŞ KENDİNE GELDİ Maçın ilk yarısında son yarım saatlik dilime girilirken, Beşiktaş ilk 15 dakikadaki durgun görünümünü üzerinden attı ve sağlı sollu ataklarla Denizlispor kalesine yüklenmeye başladı. Sol kanatta Tello, sağ kanatta da Holosko'nun çabalarıyla gol arayan Beşiktaş'ta, ortada Yusuf Şimşek oyun kurma görevini üstlenirken, gerilerden Sivok da sık sık çektiği şutlarla takımını öne geçirmeye çalıştı. Siyah beyazlı ekipte sol bek İbrahim Üzülmez de gol arayışları için ileri çıkarken, Beşiktaş bu dilimde Yusuf Şimşek, Nobre ve Holosko ile yakaladığı gol pozisyonlarını değerlendiremedi. ROMAN DAYANAMADI! Ev sahibi Beşiktaş'ın kanatlardan baskısını savurmaya çalışan Denizlispor savunması, ilk yarıda son 15 dakikaya girilirken pes etti! Göbekte yer alan Roman Kratochvil ve Couto ikilisi, boy avantajlarını da kullanarak sağlı sollu ceza sahasına gelen ortaları geri savururken, maçın 29. dakikasında Serdar Özkan'ın sol çaprazdan ortasında Holosko'nun kafasından seken topu uzaklaştırmak isteyen Kratochvil, meşin yuvarlağı kendi kalesine gönderdi, Beşiktaş 1-0 öne geçti. Siyah beyazlı ekip, golün ardından kalan dakikalarda da Serdar Özkan, Tello ve Holosko'nun çabalarıyla hızlı ataklar geliştirse de, ikinci golü bulamadı. Beşiktaş, nadir gelişen Denizlispor ataklarında kalesini gole kapatmayı başarında, maçın ilk yarısı ev sahibi ekibin 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. DENİZLİ DAHA DİRİ Beşiktaş ile Denizlispor arasında oynanan karşılaşmanın ikinci yarısı tıpkı ilk yarıda olduğu gibi düşük tempoyla başladı. İlk 20 dakikalık dilimde konuk ekip Denizlispor, Beşiktaş'a göre daha iyi ve daha diri bir görünüm çizerken, İvan'ın da oyuna girmesiyle gole daha çok dönük oynamaya başladı. Denizlispor, sol kanatta Caner ve orta alanda Emin'in çabalarıyla gole gitmeyi denerken, Beşiktaş kalesinde tecrübeli file bekçisi Rüştü Reçber, yerinde müdahaleleri ile dikkat çekti. GOL ÇABALARI VAR AMA... Beşiktaş, ikinci yarıda durgun geçirdiği ilk 20 dakikalık periyodun ardından taraftarının da desteği ile ikinci gol için Denizlispor kalesine yüklenmeye başladı. Özellikle Ege temsilcisinin ataklarına karşılık hızlı çıkan Beşiktaş, bu bölümde Slovak oyuncusu Filip Holosko'yu kullandı. Siyah beyazlılar, Holosko'nun hızlı taşıdğı topları son adam Nobre ile buluşturarak gol bulmayı denedi. YUSUF 72 DAKİKA... Beşiktaş ile İnönü'de ilk resmi maçına çıkan yeni transfer Yusuf Şimşek, ilk maçında 72 dakika forma giydi.. Orta alanda takımı rahatlan bir pozisyonda görev yapan tecrübeli futbolcu, Beşiktaş'ı hücuma hattına taşıyan isimlerin başında geldi. Delgado'nun yokluğunda 11'de şans bulan futbolcu, ilerleyen haftalar için umut verirken, maç içerisinde ince arapaslarıyla dikkat çekerek, ilk maçından geçer not almayı başardı. Tecrübeli oyuncu, ilk 11'de başladığı karşılaşmanın 72. dakikasında yerini Uğur İnceman'a bıraktı. Yusuf, oyundan alınırken de Beşiktaş taraftarlarından büyük destek gördü. ZAPOTOCNY OYUNDAN ATILDI! Beşiktaş'ın Çek Savunma oyuncusu Zapotocny, Denizlispor ile oynanan karşılaşmanın 77. dakikasında kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Zapotocny, karşılaşmanın 77. dakikasında rakibine yaptığı sert faulün ardından birşeyler söyleyince, hakem Selçuk Dereli başarılı oyuncuyu direk kırmızı kart göstererek oyundan attı. Golün ardından Beşiktaş tribünleri ayağa kalkarken, hakem Selçuk Dereli büyük tepki gördü. Karşılaşmanın son dilimlerinde ise orta alanda karşılıklı kör dövüşü vardı. 10 kişi devam eden Beşiktaş, teknik direktör Mustafa Denizli'nin direktifleriyle savunma güvenliğini ön planda tutarken, elinde tuttuğu maçın temposunu da yükseltmedi. Zaman zamna etkili oyuncularıyla ikinci gole yaklaşan Beşiktaş, gayretlerinde başarılı olamazken Ege temsilcisi Denizlispor da çabalarına rağmen beraberlik golünü bulamadı ve ev sahibi ekip maçtan 1-0'lık galibiyet ile ayrılmayı bildi. |
Hakem Senin ALLAH Belanı Versin.! Takım Olarak İyi Mücadele Ettik. Ama ben takımı çok bitkin gördüm. Takım Gelecek İçin Hiç İyi Sinyaller Vermiyor. Ama Yine de Kazanmak Güzel. |
Bu takıma ne olmuş yahu , illa kalpten gitmemizi istiyorlarsa eyvallah |
Alıntı:
|
yusuf yusuf dedeiler hani ne gibi bir etki gördük radyodan dinledim ben spiker efendice başlayan maçı hakem ateşledi dedi ilk defa biden yana bi spiker le karşılaşdım |
Alıntı:
Çünkü başımızda Ruhsuz Başkan ve Yöneticiler var. Böyle bir ortamda futbolculardan da sağlıklı bir piskoloji beklemek abest olur.. Yani anlıyacağın işimiz son 5 yılda olduğu gibi bu takım ve bu fedarasyon ile malesef yaş.! |
bu kadar olumsuz bakmayın ya yusufa gelince tabiki tek başına daha fazla mücadele etmeliydi taraftar bazı yöneticiler basının yarısı karşı çıkarken ben olsaydım bu maçın kahramanı olarak tarihe yazdırıırdım adımı |
tam bir bitsin de gidelim maçıydı,delgadosuz olmuyor,hakem faktörünü de unutmayalım |
Alıntı:
Özellikle de Ezikbahçe maçında :) :D |
o bunu herkesden çok istemiştir ama elinden geleni yaptı üstünde baskı vardı taraftar o kadar eleştrdikten sonra ilk maçında ya çok iyi oynıcaktı yada çok kötü o mücadele etmeyi seçti ileriki haftalarda kesinlikle daha iyi olucaktır |
Alıntı:
|
Bence şu istikrar abidesi olan holosko ve serdar özkan la da sanırım artık bir şekilde konuşmak gerek ki..Çünkü gece aleminden çıkamayan bir serdar ve hala yok yeri şurası yok burası diyerek 1 senedir pek birşey katamayan holosko ile de bir konuşmak lazım..5 milyon euro ya yurt dışında son kuruşuna kadar o parayı hak ettiirttiriyorlar ama bize gelen 10 dönüm bostan yan gel osman oluyor..Süper dede ye de konuşmak ayıp belki ama tek sözüm var inş denizli ile kol kola gidersiniz çünkü gol atmaktan aciz bir takım taraftarı olarak 26.haftaya bile umutla bakamıyorum ah be seba şu senin kolej ruhun yok gitti ve bitti zaten takımda...Ruhlu oynayın bu kadar insan için ruhlu oynar biraz ..Ama imza zamanına gelince ne hikmetse verilene beğenmezler ve profesyonel oldukları akıllarına gelir ancak bu parayı hak etmek için ne kadar profesyoneller acaba birde ona bakmak lazım...Hak edin bu parayı yoksa insanların gırtlagından keserek o aşkla takımı destekleyenlerin ah ı tutar unutmayın.. |
Yusuf kötü degildi. Ama takım kötüydü. En iyi ler Holosko Zapo Tello bence. Bu oyunu düzeltmeliyiz en kısa zaman da |
İçerdeki bir maçta; rakip takımın kendi kalesine attığı yek golle galip gelmek mutlu etmedi pek..Zaten oynanan oyun da tatmin etmemiş izleyen arkadaşları..İlk devrenin tekrarı olcak 2.devre de..İçerde oynuyoz dediimiz maçlardan istediğimz skorları alamicaz..Dışarda küçük takımları yenebilirsek ancak 3. veya 4. oluruz.. |
Ben futbolu beyenmedim takimda bir isik'ta göremedim ama insallah oyun yapisi oyun akisi degisir cok temposuz futbol oynuyoruz sanki adamlar oturup piknik yapacak. bu dönemin ilk lig maci oldugu icin ez geciyorum bakalim önümüzdeki maclar ne gösterecek! |
dereliye yorum bile yapmıcam. arıza çıkarmadığı Beşiktaş maçı varmı ki deyyusun. saolsun futbolcularımızında aklı hala Antalyada galiba.. ! |
3 puana bakarım artık isterse oynamasın bana ne. |
Bu hakemler yine aynen devam ediyor i..neliğe.Maçı kazanmamamız için elinden geleni yaptı.İlk yarıda Serdar Özkan'ın ayağına bastılar, ne faul nede kart çıktı.Zapotocny küfür etti diyorlar, tamam ettiyse kırmızı kart ama neden hep Beşiktaş'lı oyunculara çok kolay sarı kart çıkar, edu hakemin suratına top atar kırmızı görmez, carlos su atar, hakemin üzerine top vurur kırmızı çıkmaz.Bizim isyanımız çifte standarda.Neyse gelelim oyuna, çok iyi futbol oynamadık belki ama yine de maçı kazanmamıza engel değildi bu.Yusuf ilk maçında eleştirmek çok doğru olmaz, sonuçta ilk kez taraftarın önüne çıkıyor.İnşallah sahamızı kapatmazlar.Bunları bilinçli olarak yapıyorlar.Senaryoyu baştan yazmışlar, hakem maçı çığrından çıkaracak sonra da taraftarı çileden çıkaracaklar, parola bu.İlerleyen haftalarda daha etkili futbol bekliyorum ben. |
bu oyun şablonuyla dişli rakiplere karşı bir şey yapamayız, denizli gibi düşme potasına girmiş bir takımı bile 1-0 zor yeniyoruz, disiplin yok takımda hala her hafta kırmızı kart görmeye devam |
hiçbirşey oynamadık nobre yine anlamsız preslerini yaptı holosko aynı zaten 2 side bjk nin forveti olamaz top tutan sırtı dönük oynıyabilecek 1 e 1 de adam geçecek forvetler değil s özkan aynı cisse desen hayalet adam tello yine yalnız beşiktaşın orta sahası forveti iyi değil zaten bu senede şampiyon olabileceğimizi düşünmüyorum en azından bi geremiyi alabilseydik iyi olurdu ama onunda alınabileceğini zannetmiyorum |
Rüştü Ekrem - İ. Toraman - Zapo - İ. Üzülmez Sivok Tello - - - - - S. Özkan Yusuf Holosko - Nobre güzel, hücuma dönük bir 11 kurmuş. ama ben oynanan futbolu pek beğenmedim. bence orta sahada 1 tane daha basan ısıran bir oyuncu (geremi gibi) olsa daha iyi olur. sivok orta sahada da çok iyi ama bence defansın göbeğinde oynamalı. |
her ne olursa olsun kazanmamız gerekti kazandık üstteki rakiplerimizin birbirleriyle oynadıkları bi haftada kazanmak (iyi veya kötü oynayarak önemli olmasa gerek) güzeldi ... |
ekrem ve nobre hariç hepsi havaydı bugün holoskonun kendıne gelmesi lazım hemen hemen 1 yıl oldu bu takımda oynayalı cok kaliteli kişisel olarakta çok sevdiğim bi futbolcu ama takımı ne zaman kurtaracak ayrıca hakem yıne maçı katletti mhk istifa! |
takımda kondisyon eksikliği vardı sanki ayrıca erkanı çok merak ediyorum bi ara oynatsada denizli görsek bi marifetleriniz ve bir şey daha kratochvil in pozisyonunda o vurmasa hemen yanında nobre tamamlıycak zaten o pozisyon her şart ta gol |
Alıntı:
|
evet iyi oldu çok daha başarılı olacağımıza inanıyorum sadece gol eksiğimiz varo kadar oynanan futbol kötü değil bence o da bobo gelince yusuf kendni toparlayınca kendnden gelicek inş |
I love you kratochwil |
Delgado gelince yusufla ikisi orta sahayı ayakta tutarlar eminim |
savcı uyuma ergenekon sahada!!! hakem resmen maçı sabote etmeye kalktı yeter artık nedir bu!!! ayrıca şunu da söyleyim delgado iyileşsin yusuf yedek kalır... yedek oyuncuya tuna + aydın + 600.000 euro veren yönetim verdiren teknik direktöre bravo... |
Ya Mustafa Denizlinin hangi taktikle oynadini ben anlamiyorum? Oyuna okuma felan hic yok.. 10. dakikada isinan 3 adam (cisse,ugur ve serdar) oyuna aldi.. Ugur hangi mantikla aldi anlamadim? Yusufu cikartin bari Erkani al oyuna bakalim nasil bir futbolcu.. |
iLk yarı daha iyiydik..takım hücum ediyor çıkıyor atakLar fiLan iyi sadece biraz dönerken sorun yaşıyoruz..ayrıca Yusuf bekLediğimden daha iyiydi..Nobre kaptanLığı gerçekden hakediyor.. |
bu maçta ekrem ile nobre çok iyi oynadı. serdar özkan yine saçmaladı:banghead: |
bu takımdan bi b.k olmaz,büyük maçların hepsinde fark yer kaybederiz,ligin ilk yarısı bitmiş devre arası bitmiş ne zaman değişecek oyun şablonu arkadaşın biri oyun düzeniyle ilk 11i yazmış Allah aşkına maçta o oyun düzeniyle mi oynadık rezalet rezalet rezalet |
hiç ykşramadım beşiktaşa denizlinin sayeseinde yendik onlar kendi kalesine atmasaydı işimiz güme girmişti maçı izlemedim ama şöyle bi yorum yapcam ligin son sıralaeındakine bile gol atamadık ben 3-4 gol bekliodum bjkemizden durum fena gözüküyo inş. düzelirizzzz (lig tv zaten maçın tekrarını gsteriyo kesinlikle izliyecem merak ettiim) |
Alıntı:
Ayakta mı tutarlar ayağa mı düşürürler görecez hep birlikte..:) Yusuf'nan Delgadoyu birlikte oynatmak için aldık diyen Denizliyi ozaman görecez.. |
evet yaa bende çok mrak ediyorum açıkçası bakalım bekleyelim görecez |
Bu kadar kötü oynayacağımızı, bu kadar ruhsuz oynacağımızı düşünmüyordum açıkçası...Vasatın üstüne çıkan bir oyuncu söyleyemiyorum, takım olarak berbattık, bu böyle gitmez, futbolcular kendilerine çeki düzen vermeli, yoksa hiç hesapta olmayan bir puan kaybı yaşayabiliriz, bu da şampiyonluk yolunda bizi bayağı bi geriye düşürür!..Takımın düzeleceğini umuyorum, ummaktan başka yapacak bir şeyimizde yok zaten... |
ozkandan nefret edıyorum :banghead::banghead: ßıde ßısı yapıyomus gıßı hawaLara gırmıyo muuu |
Türkiye`de Saat: 16:34 . |