![]() |
Kapalı ambargoya son verdi! Kapalı ambargoya son verdi! Turkcell Süper Lig'in 17. haftasında oynanan Beşiktaş - Denizlispor karşılaşması öncesi, teknik direktör Mustafa Denizli'ye kapalı tribünden bu sezon ilk kez destek geldi Karşılaşma öncesi deneyimli teknik adamı tribünlere çağıran taraftarlar, Denizli'ye tezahüratlarla sevgi gösterilerinde bulundu. Denizli'de bu çağrılara karşılıksız kalmadı ve taraftarlarla bütünleşti. Beşiktaş'ta teknik direktör Mustafa Denizli'nin göreve gelmesinden itibaren bir takım sorunlar yaşanmakta, taraftar yönetimi ve yapılan transferleri protesto etmekteydi. |
sonrada Zapoyu sattı, ermanın ağzına laf verdi. Delgadoyada böle yapmıştı. sen futbolcuna sahip çıkmazsan ; millet tabi tak tak çeker kartları, niye çekinsin.. |
Alıntı:
|
mustafa denizliyi biraz havaya sokalımda biraz bşiler yapmaya çalışsın bari çarşı böyle düşünüyo sanırım ayrıca bu maçta zaponun kart yemesi çok kötü oldu çok |
bu adam acaip gaza gelir |
ya moda oldu artık her macta bir kırmızı gören futbolcumuz var bu disiplinsizlik nedir |
KARETTA 2002 AĞBEYYYİM AĞBEY DOĞRUDAN YANAYIZ HEPİMİZ HAKLISIN AMA KAFALARDAKİ SORU ŞU AYNI MAÇ İÇİNDE VE DİĞER MAÇLARDADA AYNI POZİSYONLAR YAŞANIRKEN ÇIKMAYAN KIRMIZILAR NEDEN BJK YE DÜŞÜNMEDEN VE ÇEKİNMEDEN ÇIKIYORDA DİĞERLERİNE ÇIKMIYOR?AYRICA ZAPO NUN KÜFÜRÜNÜ ANLAYAN HAKEM DİĞER FUTBOLCULARIN TÜRKÇE KÜFÜRLERİNİ NASIL ANLAMAZ?BİZE GELİNCE HER KIRMIZININ BİR MAZERETİ VARDA DİĞERLERİNE NİYE KIRMIZI YOKKKKK.BİR DÖNEMKİ FATİH TERİM Lİ ÇİRKEF,KÜFÜRBAZ GS I NE KADAR ÇABUK UNUTTUNUZ HAKEMLER GÖRDÜĞÜNÜ GÖRMEDİM,DUYUDUĞUNU DUYMADIM DEMEDİMİİİİİİ KARETTA AĞBEY BU KADAR DOĞRUCULUKTA OLMAZ AMA GEÇMİŞİ UNUTMAYALIM. |
hagi hakemin suratına tükürüyordu hakem azını açamıyordu o zamanlar tamam öyle olcak demiyorum kesinlikle ama adilistiyoruz işte ne bilim belki bu maçta verilen kart dışında kart yine verilebilir ama verdiği kararlar yine çok yanlış tello ya yapılan serdar özkana yapıılan fauller hepsi gözünün önünde ama hiç oralı bile olmadı kart için biz yapsaydık o faulleri kim bilir kaç oyuncu atılırdı dün akşam |
trıbunlerın bu kadar agresıf olmasındakı tek sebep hakem hatalarıdır cıfte standarttır. artık bız rakıpten cok hakemın o gun ki psıkolojık durumunu dusunur olduk. burdan stadta kufur edenlere bu yonetım fazla bıle dıyorsunuz ama sız evınızde macı ızlerken hıc mı agresıf olmuyorsunuz ? yapılan haksızlıga evet hakem hatası olabılır mi dıyorsunuz. hıc kımsenın bu haksızlıga sessız kaldıgını dusunmuyorum. |
Alıntı:
Ben Beşiktaşlıyım Gökhancım,hemde herbirinizin yaşı kadar o takımn peşinden koştum,dayaklar ve coplar yedim..ama hiçbir zaman iki kişiyle bile bir kişiye dalaşmadım..kızdığım ,sinirlendiğim,hesap sormak istediğim kişinin karşısına tek olarak dikildim..binlerce kişinin eteği altına saklanarak hesap sormadım.. |
haLı saha macu yapaLım o zaman görcem sizi konusuyorsunuz insan bazen kontrolden cıkıyor:... ve hepiniz bunun farkındasınız... |
ßen kufur ettım we ßana kımse ama kımse yok ßesıktasLıLık degıL yok adıLık tarzı seyLer soyLeyemes..ınsanı cıLeden cıkartıyoLar ozaman normaL marsLarı da herkes kendı kafasına gore soLesın.. ıyı soyLeyınce cArsı assagı cArsı yukarı tepkı gostermeyınce aaa cArsı nerde gosterıncede ßeyenıLmıyo.. tıp tarz ßu.. ßeyenen geLır kapaLıya soLer ßaarır caarır ßeyenmeyende gıder numaraLısına acıına ordan ızLer.. |
Alıntı:
bızım yaptıgımız madem acızlık ! zavallık ! ve salaklıksa ! sen neden bu zamana kadar cıkıpta besıktasın hakkını yıyıyorsunuz kardesım degıp hesap sormadın hıc bır hakemden bıre bır ? bence senın de burda yaptıgın ınternet delıkanlılgı. kımse burda kımsenın besıktaslılıgını sorgulamasın eger begenmıyorsanız gelıp destek verıceksınız burdan atıp tutmak kolay gelın ogretın bıze. yazdıgın cumlelerde bıraz agır oluyor yasına hurmetten bısey yazmıyorum ırfan abıcım ama bıraz daha dıkkat |
ßurda hic kimse kimsenin ßesiktasLıLıqını sorquLayamaz ! insanı ciLeden cıkartıyorLar zorLa küfür ettirioLar insana..ayrıca ßen orda ßas ßas ßagıra ßagıra küfür ettim we cokda rahatLadım ! madem karsısına cıkıp hesap soran ßirisin İrfan Abi ßizim icinde hesap sor seLcuk dereLi'ye !! we Lütfen ßiraz daha secerek kuLLan keLimeLerini !.. |
Alıntı:
ßencede daa oncede dedıgım gıßı keLımeLere cumLeLere dıkkat mumkunse..! |
maçın bitiminde numaralı tarafından çıktım giderken bi tane beşiktaşlı abimiz çıkmış oraya tek başına federasyona hakeme bütün beşiktaş düşmanlarına etmediği küfürü bırakmadı adam tek başınaydı başta bütün kameralar çekti hiç kimsede bişi demedi. |
Alıntı:
Küfüre karşı durmanın bedeli senden ağır laf işitmekmi..Geçin bunları güzel kardeşim..Bence uzatmayalım bu konuyu.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
abı ben dunyada yokken yapmıssın bunları beni ilgilendirmez bende senın o zmanlar yaptıgını yapıyorum bende ınandıklarım dogrultusunda gıdıyorum haksızlıga gelemıyorum kımsenın arkasına saklanarak ta değil ! daha fazla uzatmayalım kırmayalım bırbırımızı kaldı kı ben sana kötü konusmam , kufur etmem ve ettırmem eger bunları yaparsam senın dedıgın gıbı ACİZ olurum ZAVALLI olurum SALAK olurum. |
Alıntı:
onLarı zaten oLduk gogo.. |
Alıntı:
|
Alkışlayın tribüne çağırın ikinci yarının ortalarında görürüz... söylesene bize hoca takım niye oynamıyor diye... ligin sondan 4.sü takımı kendi kalesine attığı golle yeniyoruz... sahada futbol adına hiçbirşey yok... şampiyonluk BEŞİKTAŞ'tan daha mühim birşey değil... ama ikisinden birini seçeceğiz ya da ikisinide kaybedeceğiz... |
İrfaN Abi söylediklerin gercek den cok agır . Sana sadece sunu söylüyorum hadi git ozmn o hakemlerin karsisına tek dikil. Ben dikilebilecek olsam hic durmam ama yapamıcagımı biliyorum. Bu yüzden onalra tepkimizi böyle gösteriyoruz . Senin yasın kadar benim Besiktas ugruna polis den dayak yemişligim kendi yasım kadarda göz altım var neden bu isyanlardan ne den Kütahya davasına Besiktas davasına . İnönüye sık gidemiyorum ama burda gerekdigi sekilşde temsil ediyorum. Kütahyalıyım ve bu seneye kadar 3 likdeydik her macı na gitmişimdir deplkasman icersi. Zamanı geldi sahaya girdim hakame saldırdım zamanı geldi dısarda hakemin karsınına cıkdım zamanı geldi küfür ettim binlerce kişiyle eger bnm yaptıklarım ACİZLİK SALAKLIK KÜCÜKLÜK se Ben bütün söyledikelrine sonuna kadarkabul ediyorum. Bence biraz söylediklerine dikkat İLK VE SON UYARIMDIR. Konu dısına cıkılmısdır. Lütfen konuya geri dönelim konu dısındaki msjları silicegim bundan sonra İyi FOrumlar.... |
Neydi acep bu durumun sebebi? İçerdeki önceki maçlarda niye yapmadılar bilemiorum..:) Benm diyeceğim umarım bu tutumları 2-3 maç kötü gidince küfür olarak geri dönmez..:) Zira Mustafa Hoca birden destek alıcak bişey yapmadı..Aksine takım gerisin geri gitti geldiğinden beri..Neyse umarım Mustafa Hoca da bundan sonra o desteğe yakışcak işler yapar..Umarm mutlu eder bizleri.. |
ben dünkü maçta hiç o istegi futbolcularda göremedim ben 3 yıl önceki maçları izliyom kötüydük ama saldırıyodu okan sergen çagdaş basıyolardı en azndan onlar daha ümitlendiriyodu beni... |
Alıntı:
böyle taraftara derken _ne demek istediniz ayrıca benim cümlemi bir daha okumanızı tavsiye ediyorum. ayrıca anlamanızı. |
Uyarmısdım arkadaslar konu dısına cıkmayınız !!! |
Bence besiktas'in ikinci yaridaki gelecegi icin olumlu bi gelisme, belki biraz gec bile kalinmis olabilir ama zararin neresinden dönülse kardir... Taraftarla teknik ekip arasindaki daha fazla sürecek bi sogukluk takima sadece kötülük getirirdi.. |
alen markanyan :" biz medyanın baskısıyla , şahısların isteğiyle ,mustafa denizliyi tribüne çağırmayız...hiç kimsenin beklemediği anda gerekli destek verilir"demişti...bence de doğru olan budur... |
| Türkiye`de Saat: 07:22 . |