![]() |
Küfür ve ceza konusunda 104. lık ceza ile fener bahçe gözüküyor dün seyrettinizmi maçı ? 7 dakikadan fazla haydi haydi haydi allah aşkına trabzonun ....şaşkına kelimeleri savruldu heppp neden bu olay dile getirilmiyor? neden beşiktaş taraftarı mahallenin yaramaz çocukları oluyor? onu çözemedim emsal göstermiyorum olayı ama veriyorsan cezayıı herkese eşit davranacaksın.... selçuk gol gol golll....selçuk dereli allah belanı versin birde birkaç dakika küfür ? öylee maç düdüğü ile 90 dakika boyunca ortada küfür yok ..hem bukadar yaramaz çocuklar için birkaç dakika küfür gerçekten az araştırmaya bakarsk. |
Alıntı:
|
Haketme olayı var bence. |
Senaryo baştan yazılmış.Hakemler Beşiktaş'ın hakkını yiyecek, taraftarı çığrından çıkaracak sonra da sahamız kapatılacak.Yani hakemler de bilinçli olarak bunu yapıyorlar.Küfür etmeyin diyorsunuz ama bunca haksızlığa sessizmi kalalım.Kaldı ki bu küfür sadece bizim statta olmuyor.Gördünüz antep ile oynadığımız kupa maçında Beşiktaş'a nasıl küfürler edildi.Bunu sadece Beşiktaş taraftarına indirgememek lazım. |
Yahu bırakın yok küfür olmaz şu olmaz bu gibi avrupalı olma durumlarını burası türkiye avrupa olsa ok denilenin yanındayım ancak hem yönetim beni düdükleyecek hem hakem hakkımı yiyecek hem takım kafasına göre ruhsuz oynayacak bende buna susayım hatta tam tersi alkışlayayım istersen..400.000 tl sadece küfür yüzünden ceza ödediğini kulüb diyor peki soralımmı acaba kulüb yönetimi bizi kendi beceriksizliklerinden ne kadar ceza ödettirdiler.Sonuçta oraya gelen taraftar liverpool maçında 132 desibel sesi çıkarttı o zaman taraftara taraftardıda şimdi beşiktaşlı olmuyor denizli maçındakiler..Geçeceksiniz bunları burada pemebe tablo çizmekle yok acizlik vs diyene kadar acaba bu şekilde bön bön sadece bakmakla acaba hangi taraf daha aciz kalıyor.Ya birşeyler yapılacak yada ense traşını göstereceksin.Kapalı üst e 50 bin söz söyleyenler bir baksın acaba o üst tribün olmasaydı beşiktaşta acaba bu kadar yukarılara çıkarmıydı çünkü asıl çarşı o üst tribünki 30 yıldır mevcut insalara dil uzatırken daha dünyada olamayanlar bile konuşuyor..Geçmişe bakında sonra acizlikten bahsedelim..Seba kovulurken o küfürü edenler kimdi yada kimler bunu yaptırdı bir düşünmek lazım..Bu yönetime layik bu küfür çünkü onlarda önceki yönetimi gönderme adına tüm taraftarı kullandı ve saydırtarak göndertti biraz duyguları bırakıp düşünün..Artı bu takım bu zihniyetle yine şampiyon olamayacak istediği kadar da taraftar desteği olsun yine olamaz çünkü federasyon şampiyonu belirlemiş artı heleki böyle ruhsuz bir futbolcu topluluğu ve özürlü bir yönetimde mevcut olursa hangi şampiyonluktan bahsedebiliriz hayal bunlar hayal..Bize ruhku oyuncu ve harbi adam gibi adam yönetim lazım başka bu işin çıkışı yok..Masaya vurduğunda tükürdüğünü yalamayan adam lazım,gidip söylediğini yutan,kıvıran ve onun bunun poposunu yalayan yönetimle ancak 4. yada 5. bitiririz bu ligi.. |
çevresinde efendi oturup kalkmasını bilen bir adam olarak bilinirim.yaşta 30 a dayandı. 18yaşımıza kadar da kapalıdaydık. şu duruma düşmemizi meşru saymaz tabiki ama beşiktaşlı olarak o kadar dolu o kadar agresif insanlar oldukki, maçta edilen küfürlerin beterini bende ettim.sonradan baktımki aslında çok büyük bir şey yok aslında.. sinirlerimiz yıprandı.ben birazda buna bağlıyorum. işini bilen haklarımızı savunan yöneticilerimiz yok malesef, sürekli hakkı yenen önü kesilen, şeref haysiyetten başka diğerlerinden fazlası kalmayan(ki en önemlisi budur) bir takım olduk. dediğim gibi dokunsalar patlıcak duruma geldik taraftar olarak.daha soğukkanlı olmalıyız.sezon yeni başladı. |
doğru küfür edilmemesi gerekir fakat bu yönetim başımızda olduğu sürece bu taraftar böyle devam eder dahala hakem hataları almış başını gidiyor yönetim iki senedir yumruğunu masaya vuruyor ama biz göremiyoruz nedense...Artık taraftarında sabrı bir yere kadar.Elbette ki küfür edilmemesi gerekiyor çünkü küfür edilince ceza bize gelecek ama işte başımızdakiler konuşmaktan aciz olunca böyle oluyor sonuç olarak... |
ya dünyanin her yerinde küfür var ama hic kimseye ceza yok bize gelince varya bu tff öyle bir ceza veriyor ki inan bu paralari alsin bu tff filistine versin hic olmasa para iyi bi yere gider ben böyle birsey görmedim tamam arada bi küfür ediyoruz ama buna böyle ceza vermesi yalnis birde bir küfürü bütün stad yapiyorsa demekki bu problem tff de hemde en büyük problem ....birde kötü tarafi bunun tedavisi zor oliyor... |
daa oncede dedigim gibi yine ayni seyleri diyecegim defalarca tartisildi bu konu turk insani ve dunyadaki insanlarin yuzde 90 i evliya sabri olan insanlar haric dunyadaki her insan tepkisinin sonuna geldigi dayandigi zaman kufur eder kufur toplumsal bir sorundur sorun surdaki avrupadada heryerdede statlarda kufurler ediliyor tabiki hicbirinde bizim ulkemizdeki kadar buyuk ve sert tepkiyle karsilasmiyor simdi arkadaslar olmasin keske muhtesem birsey olur bizim takimimiz icin takimida gecin insanlik adina super bir hamle olur ama sen son 5 macinda 5 kirmiziyi rahatca gorurken rakiplerin hakemleri dovseler bile kirmizi yemezken hemde taraftar senelerdir cile dert cekerek o stada gidip sonuna kadar takimina destek verirken bu cefakar taraftar bu haksizliklari gorurken neden kufur ediyorsun kardesim dersen hop derler adama hop adamlar sana baska hicbirsans birakmiyor cunku taraftar bir yerde desarj etmek zorunda kendini en azindan kufur edip stresini atiyor kufur etme icinde tut dersen bu taraftar bu haksizliklarda daha kotu seylerde yapabilir unutmayin inonude bariyer yok taraftarin onunde sahaya herkez indimmi hakeminden tut kameramanina kadar alayi kimvurduya giderki buda hicbirimizin isteyecegi birsey olmaz yonetim yonetim olsa ve besiktasi savunma isini taraftara birakmasa bugunlere gelmezdi bu isler senin yonetimin cikar kendi basiretsizliklerini hep hakemlere baglarsa elalem baros kewel guiza roberto carlos alirken senin yoneticin gider seric alirsa bunlari bile bile bide hakemlere yuklenirse taraftarda bunu yapar baska birsey yapmaz |
Bu küfür olayı da amma abartıldı...Yahu biz hangi ülkede yaşıyoruz, Türkiye yaf burası, 100 kişilik otobüslerde, 15-20 kişilik minübüslerde küfür ediliyor, ne stadı...Sinirlendiğimiz anda vereceğimiz ilk tepkidir küfür, yaf karşındaki kişiyi yaralamaktan iyidir yine bu, bide bu yönden bakın o zaman...Sahaya inip hakeme dalınsa daha mı iyi olacak, ne yanii yapılamaz mı bu...Sabır taştı artık taştı, bunun ötesi yok...Dalga geçin diyorlar, dalgayı da geçmedik mi biz, dalga geçtiğimiz zaman bile uyarı geliyordu, küçük düşürüyorlar bizi diye...Yahu bi maçta bayağı bi gol kaçırmıştık, Yallah Cinler Yallah diye bağırmıştık, ona bile bir şey bulmuşlardı medya vs!..30 bin kişinin aynı anda birine küfretmesi tabiiki hoş değil, kimse bunu doğru bi davranış olarak görmez, ama bu yapılıyor Türkiye'de, bakın Türkiye'de diyorum, İnönü'de demiyorum sadece, böyle gelmiş böyle gidecek gibi, durdurulması zor gözüküyor...Kim nasıl durdurabilirki zaten...Diyorlar o zaman 10 maç kapanır sahamız, o halde tek bizim değil herkezin stadının kapanması lazım, tüm maçlar seyircisiz oynanır Türkiye'de!..Kim ne derse desin, bu iş çözülmez...Hele bu hakemler, böyle bir fedrasyon ve mhk varken hiç çözülmez, üstüne daha da artar...Daha sezonun başları yaf, 30. haftalarda ne olacak göreceğiz!.. |
Türkiye`de Saat: 14:03 . |