![]() |
:flute::flute::flute::flute: |
küfürü hakedene küfür edersin, bu futbol kanunu falan son derece sacma, orda hakki yenen bi kisi söyle bagirirsa bence tepkisini dile getiremez " ah cani cikmayasica hakem, neden böyle yapiyorsun, bak hadi yapma ne olur.." e heralde kimsenin derdini de bagirmazsa dinleyen yok.. bu kadar uzaktan bakmayalim bence bu islere, yemeginin parasini verip maca giden adamin "hayati"yla oynayan adama küfür etme diyemezsin... |
Alıntı:
tabi agz*mıza sıçsınlar(farzı misal) bizde seyirci mi kalalım dogru yapıyoruz... |
küfür etmek hobimiz değil ama bizi cıldırtıyorlar bu hakemler ayrıca saha kapatma cezası cok ağır bir ceza para cezası olabilir ama saha kapatma cezası olmamalı |
Alıntı:
|
küfür asla bir TEPKİ değildir hiçbirşeye de çözüm olmaz insan sadece kendini rahatlatır,biz küfredince sanki hakemler daha adil yönetiyor |
Alıntı:
Türkiye nin en küfürbaz taraftarı,en son oynadığım ist.1. amatörden Pendik Altınordu...En centilmeni de Beşiktaşımızın seyircisidir.. |
Ey Beşiktaşımın taraftarları bu zamana kadar küfür ettiniz neyi çözebildiniz , Küfür hakaret kavga hiç bir şeyi çözmez bilakis kulübe zarar veriyor . |
Alıntı:
artık olmayan imzamdaki harekete gelince araştırın bi marx ı sonra ülkenin dünyanın haline savaşlara ekonomik duruma bakın ordan imzama hak vericeksiniz. hakeme küfür ediyosunuz ne oluyor?kendinizi tatmin ediyorsunuz.ve hiç sevmediğimiz yönetimde başarısızlığı yıkacak yer buluyor. |
ben 1980 yılından beri statlarda maç seyrederim küfür edilmeyen bir maç görmedim,duymadım..millet psikolog kesildi başımıza yok küfür etmek çaremi,yok küfür sadece deşarj edermiş...bırakın bunları kardeşim....benim rakibim kayırılıyorsa bende küfür ederim ....sen istediğin kadar entellik yap ben beşiktaşlıyım haksızlığa küfür ederim beni kabul eden böyle eder etmeyende kulağına pamuk tıkasın |
Türkiye`de Saat: 15:44 . |