![]() |
Delgado'nun futbol hayatı bitebilir Beşiktaş'ın başına Delgado'dan gelen üzücü haberlerle "Şimşek"ler çakıyor. 22 Aralık'ta sağ diz kıkırdaklarındaki ağrı nedeniyle İtalya'ya tedaviye gönderilen Arjantinli yıldızın sürekli rötar yapmasının sırrını HTSPOR açıklıyor. İlk yarıda sürekli sağ dizindeki ağrılardan şikayet ettiği için beklenen verimin alınamadığı Delgado'nun büyük bir risk altında olduğu ortaya çıktı. Ağrıları bir türlü geçmeyen ve buna rağmen siyah-beyazlı yönetimin sakat sakat 7.5 milyon dolara bonservisini aldığı Delgado 1 aydır tedavi görüyordu. Bologna Kulübü Kliniği'nin Arjantinli yıldızla ilgili raporlarının çok da iç açıcı olmadığı öğrenildi. Delgado'yu kontrol eden Bologna Kulüp Doktoru Janni Nanni'nin raporu kondisyoner Stefano Marrone aracılığıyla Mustafa Denizli'ye iletildi. Daha önce 24 Ocak'ta İstanbul'da olacağı açıklanan Delgado'nun dönüşü son olarak 6 Şubat'a kaldı. Bunun nedeni ise dizine enjekte edilecek son 2 iğne. Dizindeki kıkırdaklara yeterince kan gitmediği ve bu nedenle kendisinden alınan kanın bu bölgeye enjekte edildiği ortaya çıktı. Delgado'ya iki iğne daha yapılacak. Eğer ağrıları geçmezse bıçak altına yatacak. Nanni'nin söylemine göre iğnelerden olumlu sonuç alınamazsa dize artroskopi yapılacak. Bu durumda da Delgado yüksek oranda sezonu kapatacak. |
eğer bu haber doğruysa gercekten kötü haber |
atiyor bu herifler yine |
durdu durdu buda bizemi denk geldi ya hemen satalım eğer doğruysa:) |
Allah korusun. İşe ticari değil insani boyutuyla bakılması gereken bir durum. Bir an önce iyileşir ve döner inşallah. |
delgado için çok üzülürüm de 7.5milyon doları da gözardı etmemek lazım |
Ya hergun neden Besiktas hakkinda sacma sapan yalan haberler cikiyor?? Medya bizi RAHAT birak!! |
doğru olamayabiir haber ama 10gün önce tedavi olayı çıktığında ben dedim ki bu adam beşiktaşta artık adam gibi sahaya bile çıkmayacak sanıyorum. 2*0 gün dü oldu 1 ay sonra oldu 2-3 ay . Bilemiyorum bu sene Beşikaşa herhangibir takkısının olacağını sanmıyorum ve bu şekilde önümüzdeki seneler için takımda tutulacağını da düşünmüyorum, açıkası delgadonun istikrarlı bişekilde sahay bile çıkabileceğini düşünmüyorum. Umarım iyileşir form tutar ve oynar adam gibi. |
Delgado yu unutalım gitsin o zaman... |
umarım oLmaz ßöLe ßirsey.. |
OOfff bu çok kötü işte keşke alan olsada satsa klüp delgado yu . |
şaka...! |
Alıntı:
|
eyer dogruysa gene elimizde patlayan bi bomba |
pff.yalan haber bence |
insan olarak psikoloji olarak bakıyorum allah körusun delgado eminimki futbolu çok seviyor onun için ve bizim için bunun olmasını kesinlikle istemem açıkçası |
pfss :( gercekten uzucu ßızı de gecdım onn ıcın de kotu ßı haßer :( |
yorumların bazılarına bakıyorum da ne olmuş bize demeden geçemiyorum..."satalım gitsin" den önce denilecek bişey yok mu yani? bir insanın sağlığıyla ilgili bir haberde ilk aklınıza gelen onun futbolcu olarak maddi değeri midir yani??? yazık çok yazık..!!!! |
yine bi yalan kokusu var bu haberde ve eger bu da yalansa, nereye kadar sürecek bu haberler besiktas hakkinda? her gün baska bi yalan okumaktan biktik.. |
Alıntı:
|
Dikkat ederseniz, vatan gazetesi Beşiktaş muhabiri Kartal Yiğit, Htspor.com'a transfer olduktan sonra Beşiktaş aleyhinde yalan haber bombardumanına başladı.Bugün de Higuain hakkında yalan yanlış haber yapmışlar... |
Biz Fenerbahce gibi sakat olan futbolcularimiz yari yolda birakmayiz.. Iyi oldugunda hersey superdi, sakat oldugunda mi kotu?? Milletin ayaga 5 yerinden kiriliyr ve geri sahalara donuyorlarda, Delgadi mi donmeyecek?? Kartallar gibi donecek hemde!! |
Alıntı:
|
inş yalandırr eğer öle bişe varsa hem kendisi için hem de bzm iiçin kötü olur en kısa zamanda sahalrda grrz inş. delgadoyu |
zaten ne oynuyoduki:D |
büyük geçmiş olsun:( |
1: haber yalan 2: delgado dan bize zaten fayda gelmez. kötü futbolcu oldugundan mi? hic de degil. ama bizim ligde oynayamaz. oynatmazlar. almanlarin bir ata sözü var: domuzlarin önüne incir atmak diye...adam gitsin ispanya´ya bi görün. cünkü orada rakipler de top oynamayi düsündügünden delgado nun performansi ikiye katlanir. bize delgado´dan bu ligde fayda gelmez. besiktas in oyun yapisi onun gibi oyuncu ya uygun degil. tigana bunu bildigi icin tek faydali olabilecegi yere (sag aciga) monte etmeye calisti ama kiyameti kopardilar.... |
Türkiye`de Saat: 00:53 . |