![]() |
Nobre Yuvadan Uçuyor mu? Turkcell Süper Lig'te, Denizlispor galibiyeti ile moral bulan Beşiktaş'ta hareketli saatler yaşanıyor. LİG TV'de yayınlanan Futbol Gündemi programına bağlanıp, Nobre konusunda Beşiktaş yönetimini uyaran Beşiktaş muhabiri Ömer Güvenç, Brezilyalı golcü ile hala sözleşme yenilenmediğini belirterek, kısa süre içerisinde Nobre ile anlaşma sağlanamaması halinde bu oyuncunun bir "İstanbul" kulübüne imza atabileceğini duyurdu. Beşiktaş'ı yakından takip eden Lig TV muhabiri Ömer Güvenç, Bobo ve Delgado'nun, Fransız Saint Etienne takımı tarafından ciddi biçimde istendiğini ve gelecek sezon bu takımın formasını giyebileceklerini de ifade etti. |
Takımda forvet yok ya biz hala forvetleri gönderiyoruz. YAZık Yönetim yazık |
Nobre'nin gideceğini sanmıyorum ki umarım da gitmez... |
Yok yok, imzalarız yakında... |
nobre adı gibi mert adamdır herkes gönlünü ferah tutsun.. |
inşallah doru değildir bu haber |
yalan haber olmasını umuyorum... |
Lıgtv :thumpdown::confused::confused: |
fenerbahçelilerin geri dönmesini istediklerine adım kadar eminim |
Alıntı:
|
Ya giderse gitsin.. Nobre soylendigi kadarda kaliteli bir futbolcu degil!! Bobo Nobreden cok daha kaliteli ve Batuhanda var.. Giderse gitsin yolu acik olsun!! |
Yok artık daha neler...! |
nobre 3 senede ne yapmıs?extra hiç bir özelliği yok ... 3m euro dan falan bahsediliyo o parayla fatih tekke alınır ... |
nobre imzalayacak ama ne zaman ben inanıyorum imzalayacağına yeterki figer arıza cıkartmasın imza parasıda neymis |
beyler nobreyi çok tutan biri olarak gene para akıtılmaya çalışılıyor beşiktaş'tan eger gerçekten 2 milyon $ gibii bir para varsa gönderilsin nobre bir henry yada messi gibi vazgeçilmez değil. |
yalan bence |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 21:03 . |