![]() |
Seriç İmza Aşamasında.. Beşiktaş’ın sezon başında transfer ettiği ancak bir türlü istenen verimi alamadığı yabancısı Anthony Seric’in, takımdan ayrıldığı iddia edildi. Turkcell Süper Lig’in 17. haftasında Denizlispor’la oynanan ve 1-0 kazanılan karşılaşmadan sonra teknik direktör Mustafa Denizli’den aldığı izinle beraber ülkesine giden Anthony Seric’in, Hırvatistan’da futbola başladığı kulüp olan Hajduk Split’le anlaştığı ve sözleşme imzalayacağı öne sürüldü. Beşiktaş'ın yabancı kontenjanını genişletmek için göndermek istediği Seric'in, daha önce Bursaspor'a teklif edildiği ancak Bursaspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam'ın, "O'nu Beşiktaş'a ben transfer etmedim. Takımıma katılmasını istemiyorum" diyerek bu transfere karşı çıktığı ifade edilmişti. Anthony Seric’in tansfer edildiği dönemde Beşiktaş menajeri olan Sinan Engin de, “Gordon Schildenfeld’e göre Maradona’yı aldık” açıklamasında bulunmuştu |
ehh artik gidicekse gitsin..kac hafta oldu daha hale transfer yok bu saaten sonra ne oyuncu alinir oda belli degil..gidip yine bir maradona alirlar! |
Gelir dandik bitane ortasaha..Serice göre Maradonayı aldık derler..:) Seric BJK'ta oynamazdı zaten..Gitmesi hayırlı olmuş.. |
Gelsin bakalım ,Strba'lar , Kisel'ler..yazıklar olsun.. |
İnşallah en kısa zamanda gider Seric zaten doğru düzgün oynadığı da yok gitsin de kurtulalım artık... |
Yolu acık olsun... |
Gitsin gitsin...Bakalım yerine hangi kör-topalı getirecekler... |
Ben hic bisey anlamiyorum bu Sinan Enginin transferlerinden. Cebini mi doldurdu ne yapti? |
ya gitsinde bakalım alsınlar bi önlibero ama yalvarırım düzgün adam alsınlar yaa |
üzülmezin formayı teslim edeceği yok seriçin gitmesi en normal haereket insallah on liberoya sağlam bir oyuncu alırız |
Türkiye`de Saat: 14:03 . |