![]() |
Zaponun Cezası Kesildi.. Beşiktaş Zapo'ya acımadı! Beşiktaş'ın, Süper Lig'in 17'nci haftasında 24 Ocak Cumartesi günü Denizlispor ile oynadığı maçın 77'nci dakikasında kırmızı kart gören Tomas Zapotocny'e verilecek para cezasının miktarı belli oldu. Siyah beyazlı yönetim kurulu üyeleri, bugün yaptığı toplantıda teknik heyetin raporunu da dikkate alarak Çek futbolcu Tomas Zapotocny'e 75 bin Euro para cezası verdi. Zapotocny'nin gördüğü kırmızı kartta hatasını kabul etmesinin ve özür dilemesinin, cezanın miktarının artmamasını sağladığı kaydedildi.. |
Cezasız kalmamalıydı kendine itiraf ettikden sonra. |
gerçek bir beşiktaşlı bunu yapmamalı zaten bıktık 10 kişi maç tamamlamaktan . |
Ya zapo kötü söz söylemiş olabilir ama orada o adam da göz kırpıyor resmen rol yapıyor ve kimse bunu görmüyor özelliklede hakemim diye geçinen insanlar.Küfür etmemesi gerekir tabi ama o adamın da öyle göz kırpması falan geçiştirilecek birşey değildi.... |
Aslında çok ağır bi küfür etmedi, tüm yabancılar söylüyor Zapo'nun dediğini, selam verir gibi söylüyor adamlar, ama tek bizimkini duyuyorlar herhal...Tabii yine de ceza verilmesi doğru... |
Zaponun kirmizisi nasil dogdu? Tiriskadan bi iska dimi,taban yani. Aynisini Telloya yaptilar hic bisey yok. Bu hakemler bizi ince ince dogruyor kimsenin haberi yok. Herkes son noktayi konusuyor olay buraya nasil geldi orayi konusan yok. Adam yaptiginin faul olmadigina isyan ediyor. Küfür etmesi tabi dogru degil ama cezayi alan Zapo ne yapacak bundan sonra yaninda gecen adama 75 bin cebimde kalsin diye birakacak mi? Bence cok agir bi ceza. |
bencede 75bin euro ağır olmuş biraz |
ceza vermek iyi bir şey değil ama bazen takımda disiplini sağlamak için bu tür yardımcı eylemlere basvurulması normal zapoda hatasından ders cıkarmıstır umarım |
anlasildiki transfer icin para lazim :D |
Ceza verilmesi yanlış..Önce hakemlerin tutumuna bakmalı yönetim. |
denizli nasil bir ozgurluk verdiyse takima geldiginden beri kirmizi kar manyagi oldu takim kimsenin takimi ipledigi yok herkez keyfine gore kirmizi yiyor resmen bu ne ozgurlukmus boyle kardesim |
Doğru karar.! |
Bencede zapo nun dediğini tüm avrupa normal slm verir gibi bu kelimeyi kullanırken dereli elemanına denilmiş bir söz bile değil..Sanki kendisi o kelimenin türkçesini hiç kullanmıyor ama maksat nasıl yaralayabilirim olunca bırak onu slm verse atacak bir mantıkla oldugundan bu olanlar aslında pek garipsenecek tarzda da degil bence...Alınan PFF den alınan ceza 80.000 tl zapodan alınacak olan tutar 75.000 euro yani 160.000 tl yine yönetim yolunu bulmus bile.. |
saha içinde tabiki çok fazla haksızlıklara uğruyoruz çok bariz aleyhte kararlar veriliyor ama merak ettiniz mi hiç neden daha yeni gelmiş yabancılar bile bu kart görme konusunda bu kadar hızlı adapte olup kendilerini attırmak için yarışıyorlar ?? takımda otorite zaten yok hele hele bir de her maçtan sonra futbolcuların yaptığı doğru birşeymiş gibi bir ortam oluşturulursa bu kartların sonu gelmez, bu aciz tüpçü yönetiminden bi çözüm beklemek hayalcilik olur zaten günü kurtarmak için elinden geleni yapıyor keyfi yerindeyse gidiyor tükürdüğünü yalayıp özür bile diliyor ama zor durumda kalıyorsa kendi hariç herkesi sorumlu tutuyor sonuçta olan taraftara oluyor işte |
cok degilmi 75 bin euro yaw bu ne boyle |
Alıntı:
ceza verilmesi bence de dogru ama 75000 de az degil bea.. |
en buyuk cezayı aslında mustafa denızlı almalı bu besıktası koy takımı gıbı oynatıyor |
tv den ızleyenler bılır ne soyledıklerı agızlarında okunuyor baska maclarda neler oluyor duyulmuyor malesef hıc onlar ben bunlara kızıyorum yoksa kufur ettıyse goster ama herkese goster |
baya ağır olmuş ceza |
kartları gören oyunculara bakarsak alayı yabancı ...belli ki dertleri var... |
Türkiye`de Saat: 16:42 . |